راستی یکی از بچه گفت یکی از هیرو ها اسکین ایرانی داره میدونید کدومشه؟ یا اصلا وجود نداره؟!!!!
راستی یکی از بچه گفت یکی از هیرو ها اسکین ایرانی داره میدونید کدومشه؟ یا اصلا وجود نداره؟!!!!
اسکین ایرانی ؟ تاحالا ندیدم !!!
شاید منظورش داریوس بوده
واقعا امامو فول تانک یه چیز دیگس![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تمو فقط amumu
اوایل که kayle رو اشتباهی خریده بودم با اسکینش خیلی ناراحت بودم هفته پیش گفتم بزار یکم باهاش بازی کنم حیفه هیروش اسکین داره(Judgment Kayle) خاک بخوره
طبق معمول رفتم تو کار support دیدم جواب میده عالی بعدش tank اونم خوب بود بعدش dps ترکوند!
در کل به نظرم انعطاف پذیری خیلی عالی داره.ult ش هم که دیگه محشره!
دقیقا ... من و عرفان یه دست بازی کردیم ... kayle هم بود
خدایی ترکوند عالی بازی میکرد اوایل نوب بود ولی اواسط بازی نتیجه رو برگردوند
بازی خوبی بود![]()
kayle spell واقعا عالی به نظرم بعد درجه سختی هیرو هایی که spell کارامدتری دارن خیلی تو بازی فاز میدن ایتم خوب بسته شاهکار میشن...
من می خوام یه هیرو بخرم که که malee و attaker باشه ولی نکی دونم کدوم رو بخرم اگه میشه یه راهنمایی کنید. قیمتش حتما 6300 باشه یعنی خفنترین هاش من خودم دلم با talon هستنظر شما چیه هیرو خوبی هست یا بدرد نخوره؟
اگه این خوب نیست اینtryndamere چطوره؟یه هیرو قبلا گرفتم اسمش jax بود خیییییییییییییلی توپه 20/2 میزنمشون
![]()
Last edited by ali722; 15-07-2012 at 15:56.
آواتارتو عوض کردی بعد چند سالی
پیشنهاد من خواهر Riven هست
برو نگاه کن ببین چطوره ؟
البته من دارم جمع میکنم برای brand
مطمئن هستی که هیرو خوبی هست بحث 6300 تا پوله نه بخرم مثل sivir مسخره باشه با این sivir نمی شه یکی هم کشت خیلی داغونه خودتون این هیرو رو خریدین یا جایی دیدین بازیش رو
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)