تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 1364 اولاول ... 3878848586878889909192981381885881088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

[QUOTE=bb]سلام حسین جون
    میدونی چیه ؟
    من اعتصاب کرده بودم ولی چون دیدم تو اینجایی گفتم حالا .... اه چرا سعید جوووون ؟ هان؟ واسه چی اخه ؟
    سئوال
    1- نطرت راجع به تاپیک سئوال های بی جواب چی بود؟ خیلی عالی بوود واقعا حیف شد که پاک شد
    2- از چه جور آدمی خوشت میاد؟ یکی که مسولیت پذیر باشه . اهل خیانت نباشه . قدر تو رو بدونه . چشمش به ظواهر نباشه .. عاقل باشه ... و انتظارات بیجا نداشته باشه ... پاک باشه . با خدا باشه و فهمیده
    3- نطرت راجع به این افراد چیه ؟
    بی بی خیلی گله. یکی از بهترین دوستام تو پی سی که با هاش اشنا شدم و خیلی نازه ونوس خواهر نامردمه که تحویلم نم یگیره و دوست نداره کسی بدونه من برادرشم. ولی خوب وقتی میاد بابل می دونم تمام دق و دلیامو سرش خالی میکنم کوروش بزرگ خیلی فهمیده و مطلع از گذشتهی ایرانیان ومساعل مربوط به اونها . کسی کهمن اولس به خاطر اون بن شدم . بهش بی احترامی کردم )خیل ی شرمندم ) و و لی کمی ایرانی نژاد ها رو تا حد خدایی بالا میبره و اقوام دیگه روپایین )خوب نیست درسته در د ما ایرانیان نبودندو نیستند و نخواهند بود اما . برا خودشون محترمن ) بهروز
    گله . خوبه اما کمی کم تجربه . معتقده . ما که کوچیک همتونیم در بست
    4- چقدر با کامپیوتر کار میکنی ؟ خیلی زیادگفتم که زندگی من در کامپیوتر سایبر و ... خلاصه شده
    5- اگه بشنوی بی بی داره می میره چی کار می کنی ؟ هیچی کار بدی نمی کنم خوب مسلمه . ناراحت میشم ... خیل ی خیلی زیاد . خیلی زیاد
    6- کی بیشتر از همه اذیتت کرده ؟ ( فکر کنم خودم ) نه عزیزم . تو اصلا . یکی که بهم خیانت کرده بود
    7- رنگ خدا چه رنگیه ؟ خدا روشنه ...سفید
    8- چرا تو تاپیک سئوال های بی جواب از راه های عجیب غریب سئوال هات رو مطرح میکردی ؟ شاید به خاطر اینکه خودمم اینطوریم . عجیب غریبم )وستان همه بهم میگن دیووونه )
    9- چرا میخواستی از اینجا بری؟ و چرا به پیغام خصوصی من جواب ندادی ؟ اینکه بهت گفتم سرم بسیار شلوغ بوده . مشکلات زیادی پیدا کردم ... نمی دونم پیغامی نداشتم از تو تازه می خواستم اددت کنم . نشد نمی دونم چرا
    10- تا حالا عاشق شدی ؟ الان عاشقم ...
    فعلا بای
    قربونت برم . خیلی گلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــــــــــفهان

پيش فرض

ممنون
    جواب هات صادقانه به نظر مي رسيد
    يك سري 40 تايي ديگه تو راه آماده باش

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام حسين جونم
    خوبي؟
    الان داشتم مي خوابيدم چند تا سوال به ذهنم رسيد گفتم نپرم تا صبح خوابم نمي بره.
    1-حسين جونم نظرت راجع به دخترهاي چيني و ژاپني چيه؟؟؟ (نكته كنكوري ؛به قسمت سانسور شده سوال هاي قبلي ربط داره)
    2-حسين جونم چرا خالي مي بندي؟ آيا دليلي داره خالي بستنت يا وقت پر كنيه؟
    3-چرا جمله بندي ت انقدر اجغ وجقه؟
    4-چرا آدم بايد 3بار پستت رو بخونه تا فعل و فاعلش رو پيدا كنه؟تا شايد بفهمه چي نوشتي؟
    تموم شد يه نفس راحت بكش.
    هميشه خوب و خوش و خرم باشي

دوستان خدا رفتگان همتونوبیا مرزه . برای شادی روح جوان ناکام شهاب خان همه بخوانید یک عدد فاتحه )بیشترنخونید پر رو میشه (
    در جواب یک باید بگم .. هیچی دختر ایرانی نمی شه .. . اونا بدردخودشون می خورن . من همسرم بدون شک ایرانی خواهد بود)وقار متانت خانومی از تمامی وجوهشون سرازیره . یک میلیارد دختر ژاپنی و چینیو ملامینو مسی و ... یه خال موی دختر ایرانی نمیشه
    2. اینو بارها گفتم شهاب جان .خالی بند نبودم نیستم و نخواهم بود ... اگرم دروغ بگم انقدر ضایع دروغ میگم که بمبوس بوبو هم می فهمه که دروغ گفتم ... در اون مورد هم خودت بهتر از من م یدونی . من گفتم دوست یدارم . خوب ایشون کنکور دارند عین من بذارید سرشون خلوت شه . چشم . تویه کنفرانس با خودشون صحبت میکنی ... در مورد اون موضوع دوم هم باید بگم من خودم نیدیدم .. یکی دیده که خودتم خوب میشناسیش ... اگه خواستی امروز یه کنفرانس میزارم از زبون خودش بشنو ...
    3. اصلا . چشات اجغ وجغ میبینه . جملات من همانند محتویات یک پارچ هست . در حالی که کله ی جناب عالی مثل یک لیوان . همه ی پارچ رو که یکد فعه نمی تون یتو لیوان فسقل جا بدی که .م یتونی .. اینم دلیل اینکه باید چند بار بخونی تا بفهمی

حیف شد که تموم د بازم می خوام شهاب جوون ... عزیزکم . وقتی وقت و بی وقت مزاحمی زنگ زدم خونتون فوت کردم اونوقت میفهمی چه اشی واست پختم )ای دی کالر دارم هیچی پول نویاد )
    خودت خواسته بیدی منم دوست دارم تو هم شاد باشی

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Master
    دوستان خدا رفتگان همتونوبیا مرزه . برای شادی روح جوان ناکام شهاب خان همه بخوانید یک عدد فاتحه )بیشترنخونید پر رو میشه (
    1-در جواب یک باید بگم .. هیچی دختر ایرانی نمی شه .. . اونا بدردخودشون می خورن . من همسرم بدون شک ایرانی خواهد بود)وقار متانت خانومی از تمامی وجوهشون سرازیره . یک میلیارد دختر ژاپنی و چینیو ملامینو مسی و ... یه خال موی دختر ایرانی نمیشه
    2. اینو بارها گفتم شهاب جان .خالی بند نبودم نیستم و نخواهم بود ... اگرم دروغ بگم انقدر ضایع دروغ میگم که بمبوس بوبو هم می فهمه که دروغ گفتم ... در اون مورد هم خودت بهتر از من م یدونی . من گفتم دوست یدارم . خوب ایشون کنکور دارند عین من بذارید سرشون خلوت شه . چشم . تویه کنفرانس با خودشون صحبت میکنی ... در مورد اون موضوع دوم هم باید بگم من خودم نیدیدم .. یکی دیده که خودتم خوب میشناسیش ... اگه خواستی امروز یه کنفرانس میزارم از زبون خودش بشنو ...
    3. اصلا . چشات اجغ وجغ میبینه . جملات من همانند محتویات یک پارچ هست . در حالی که کله ی جناب عالی مثل یک لیوان . همه ی پارچ رو که یکد فعه نمی تون یتو لیوان فسقل جا بدی که .م یتونی .. اینم دلیل اینکه باید چند بار بخونی تا بفهمی

حیف شد که تموم د بازم می خوام شهاب جوون ... عزیزکم . وقتی وقت و بی وقت مزاحمی زنگ زدم خونتون فوت کردم اونوقت میفهمی چه اشی واست پختم )ای دی کالر دارم هیچی پول نویاد )
    خودت خواسته بیدی منم دوست دارم تو هم شاد باشی
    سلام حسين جون
    در جواب:
    1-من كه مي دونم تو راست مي گي
    2-حسين جونم زبونتو گاز بگير من كي گفتم دروغ مي گي من فقط گفتم يكم خالي مي بندي
    3-خوشگلم هميشه به فكر كيفيت باش نه كميت و بايد بگم كه با اين مثالت

حسين جونم تا باشه از اين مزاحمت ها.
    اصلا تو بيا آيفون رو بزن در برو اگه كسي چيزي گفت
    تا اينجا شوخي

انتظار براي جواب خوابو ازم گرفت مي خوام سوال بپرسم.
    1-حسين جان گفتي عاشقي ؛بگو بينم روزي چند با ميبينيش؟(عكسشو نه خودشو)
    2-دوست داري همين الان كجاي ايران باشي؟
    3-تا حالا شده افسوس داشتن چيزي رو بخوري كه جايي يا دست كسي ديده باشي؟
    4-كي ميخواي مزدوج بشي؟

كار دارم وگرنه مي خواستم حالا حالا هاااااااااااااااا مي تايپيدم.
    مرسي.

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام اقا حسين گل . چطوري؟
    خسته نشستن رو اين صندلي نباشي.
    1- چيپس بهتر يا پفك؟
    2- شيرموز يا شيركاكائو ؟
    3- رياضي يا فيزيك؟
    4- چلو كباب يا جوجه كباب؟
    5- پيتزا يا اسنك؟
    6- بخواي شطرنج بازي كني مهره سفيد را ترجيح مي دي يا سياه؟
    7- چرا افراط و تفريط را جز خصوصيات خوبت گفتي؟
    8- اگه اسب داشتي دوست داشتي چه رنگي بود؟
    9- خودتون شالي زار دارين؟
    10- چندتا از كتاب هاي قشنگي كه خوندي؟
    11- فراموش كاري؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام شهاب جووووووون. بايد بگم در جواب
    1. اره عزيزم كيفيت كار و كميت كار من اصلا متفاوت نيستند . جزو استثنا عات هستم من عزيزم (لول )
    خوب حالا جواب سوالات :
    والله چي بگم از نزديك نديدمش
    نمي دونم .
    اره همين الان /// با تمديد سربازيم موافقت نشده .... و خيلي حالم بده ... مني كه واقعا مي تونستم برم تو بهترين دانشگاه بايد با ازاد (در بهترين حالت ممكن ) سر كنم ... انگار سرنوشتم اينه كه هميشه بد بختي داشته باشم ... هر كار و چيزي كه يدگران به سختي كم و متعارفي بهش ميرسن من با بد بختي وصف ناپذيري بهش برسم .... (راهي كه براي ديگران كوتاهه براي من طولاني ميشه . بدون استثنا ... )
    دوست داشتم الان بودم ... اما وضعم .شرايطم اجازه نمي ده ... م يخواستم بهترين باشم . سر اغازي نو داشته باشم . شروعي تازه ... اما با شروع سال 85 اين تصور قوت گرفت و ه رچه به اخر سال نزديك ميشم . پايان اينده يطلايي خودم رو م يبينم ...

دوست دارم شهاب جووونم . موفق باشي

سلام فرانك جان . خوبي؟ ممنونم
    1. چيپسو تر جيخ ميدم (فلفليش )
    2.شير موز (شير موز بستنيش باحال تره )
    3.فيزيك چون با دنياي اطرافم مانوس تره ... (خيلي قويترم و درك و كنكاش در مساعل فيزيك برام لذت بخشه )
    4. چلو كباب ( به حق چيزاي نشنيده و نديده .. بچه . تو اشپزي ؟ رستوران داري؟ يا اينكه جزو موجودات شونصد كيلويي ؟ !!!
    5. استغفرالله ... پيتزا خو !!!!
    6. اي بابا تركوندي تو !!!! سياه عشق است
    7.چون وقتي كار خوبي رو شروع كنم و يا تصميمي بگيرم با افراطم در اون به بالاترين جاي ممكن ميرسم ... جزو بد ترن خصوصيت من هم هست . ... مشخص هست نه / كارهاي منفي .... ( هر كاريو شروع كنم يا بهترنم يا بدترين حد متوسطي براي من وجود نداره .. مشكلاتمم اين طوريه )
    8. سياه
    9. اره
    10.يعني اسمشونو بگم ؟ واضح تر بگو ....
    11.اره . كمي . فقط در مورد بعضي مساعل ... بعضي مساعل رو هم كه برام ارزش زيادي دارند هميشه به ياد دارم ....
    خوب سوالاتتون تموم شد نه / ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مستر جان خیلی بی نظمی .

اصلا معلوم نیست سوال کی را داری جواب میدی .

سوال من را هم که یادت رفته جواب بدی .

اب شنگولی خوردی رفیق؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اگه بري سربازي فرار ميكني يا نه ؟ نه اصلا نمیرم سربازی

دوست داري تو شهر خودت خدمت كني يا جاي ديگه؟
    اصلا از سربازی متنفرم . چون زندگیمو ویران داره میکنه
    تا حالا گذرت به عجب شير افتاده؟ زکر خیرشو شندیم

بهروز جان معذرت میخوام از دستم در رفت

راستی اب شنگولی دیگه چه کوفتیه / ؟ عرق مرقو که نمی گی ؟ چون من بدم میاد نفرت دارم از اینمزخرفات ... اسمشون حالمو بهم میزنه ....

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تا حالا شده یک روز اصلا نخوابی ؟

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

می بینم که تو این چند روزه که نبودم بلاخره موفق شدید این Master فراریو روی صندلی بشونید
    حیف که من تهدید شدم و نمی تونم خیلی وارد حاشیه بشم و سوال بپرسم ....
    با این تنفری که از سربازی داری اگه به جای 2 سال محبور بشی 4 بری سربازی چی کار می کنی؟
    اگه کسی که از چشمات بیشتر بهش اعتماد داری به بدترین نحو تحقیرت کنه چی کار می کنی؟
    دایناسورا چی جور آدمایی هستن؟
    وقتی گریه می کنی چه حسی داری؟
    به نظرت کسایی که دانشگاه آزاد می رن از دانشجویانه سراسری خنگ ترین؟
    ( تورو خدا اگه تکراری بود ببخشید آخه جدا نتونستن این همه سوالو یکی یکی بخونم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •