[QUOTE=bb]سلام حسین جون![]()
میدونی چیه ؟![]()
من اعتصاب کرده بودمولی چون دیدم تو اینجایی گفتم حالا .... اه چرا سعید جوووون ؟ هان؟ واسه چی اخه ؟
سئوال
1- نطرت راجع به تاپیک سئوال های بی جواب چی بود؟خیلی عالی بوود واقعا حیف شد که پاک شد
![]()
![]()
![]()
2- از چه جور آدمی خوشت میاد؟ یکی که مسولیت پذیر باشه . اهل خیانت نباشه . قدر تو رو بدونه . چشمش به ظواهر نباشه .. عاقل باشه ... و انتظارات بیجا نداشته باشه ... پاک باشه . با خدا باشه و فهمیده
3- نطرت راجع به این افراد چیه ؟
بی بیخیلی گله. یکی از بهترین دوستام تو پی سی که با هاش اشنا شدم و خیلی نازه ونوس
خواهر نامردمه که تحویلم نم یگیره و دوست نداره کسی بدونه من برادرشم. ولی خوب وقتی میاد بابل می دونم تمام دق و دلیامو سرش خالی میکنم
کوروش بزرگ
خیلی فهمیده و مطلع از گذشتهی ایرانیان ومساعل مربوط به اونها . کسی کهمن اولس به خاطر اون بن شدم . بهش بی احترامی کردم )خیل ی شرمندم ) و و لی کمی ایرانی نژاد ها رو تا حد خدایی بالا میبره و اقوام دیگه روپایین )خوب نیست درسته در د ما ایرانیان نبودندو نیستند و نخواهند بود اما . برا خودشون محترمن ) بهروز
![]()
گله . خوبه اما کمی کم تجربه . معتقده . ما که کوچیک همتونیم در بست
4- چقدر با کامپیوتر کار میکنی ؟خیلی زیادگفتم که زندگی من در کامپیوتر سایبر و ... خلاصه شده
5- اگه بشنوی بی بی داره می میره چی کار می کنی ؟هیچی کار بدی نمی کنم
خوب مسلمه . ناراحت میشم ... خیل ی خیلی زیاد . خیلی زیاد
6- کی بیشتر از همه اذیتت کرده ؟ ( فکر کنم خودم )نه عزیزم . تو اصلا . یکی که بهم خیانت کرده بود
7- رنگ خدا چه رنگیه ؟خدا روشنه ...سفید
8- چرا تو تاپیک سئوال های بی جواب از راه های عجیب غریب سئوال هات رو مطرح میکردی ؟شاید به خاطر اینکه خودمم اینطوریم . عجیب غریبم )وستان همه بهم میگن دیووونه
![]()
![]()
![]()
)
9- چرا میخواستی از اینجا بری؟ و چرا به پیغام خصوصی من جواب ندادی ؟ اینکه بهت گفتم سرم بسیار شلوغ بوده . مشکلات زیادی پیدا کردم ... نمی دونم پیغامی نداشتم از تو تازه می خواستم اددت کنم . نشد نمی دونم چرا![]()
10- تا حالا عاشق شدی ؟الان عاشقم ...
فعلا بای
قربونت برم . خیلی گلی