گوشی من اصلا چنین پوشه ای نداره!!! باید داشته باشه؟؟!![]()
گوشی من اصلا چنین پوشه ای نداره!!! باید داشته باشه؟؟!![]()
مطمینی نداره ؟ این thumbnails یه نقطه هم قبلش داره که توی sd card دهمین پوشه هست
نه نداره!! این پوشه چیکار میکنه ؟
فکر کنم مثل ویندوز میمونه . یه پیش نمایش از فایل های تصویری رو برای مرور سریعتر عکس ها نگه میداره . یه جا هم گفته بودند که نرم افزار گالری خود گوشی این پوشه رو میسازه
اگه نداری که چه بهتر ، حجم کمتری از رم sd cardت اشغال میشه
شاید از ابتکارات شرکت جی ال ایکس باشه.
ممکنه با نام دیگه ای ذخیره شده باشه؟
نه بعیده ! ابتکارات اون شرکت خیلی پیشرفته هست ، در حدی که ما اصلا ازش سر در نمیاریم که هیچ ؛ گوگل هم نمیفهمه اینا با اندروید چه میکننشاید از ابتکارات شرکت جی ال ایکس باشه![]()
این هم بعید به نظر میرسه . البت فکر کنم به ورژن اندروید هم مربوط باشه . همون لینک گوگل که صفحه قبل دادم یه نگاه بنداز
سلام.
پوشه هایی که قبلشون یک دات (.) داره ، پوشه های Hidden هستند.شما اگر توی ستینگ گوشیتون (همون قسمت فایل اکسپلورر) تیک Show Hidden File رو بزارید میتونید فولدر thumbnails . رو ببینید و اگر تیک رو بردارید این پوشه دیده نمیشه ربطی به نوع اندروید یا ابتکار GLX یا هیچ مورد دیگه ای نداره .![]()
این کار هم انجام دادم ولی چنین پوشه ای با این نام وجود نداره . پوشه های دیگه که با *.* شروع میشن آشکار شدن ولی پوشه مورد نظر نه!!
سلام
دوستان من يه گوشي samsung galaxy ace gt s5830i دارم ميخواستم روش يه سري برنامه و بازي بريزم . ورژن آندرويدش رو هم تا حالا تغيير ندادم .
يه سري افراد بهم ميگن گوشي رو روت نكن چون آنتن دهيش كم ميشه زود شارژ تموم ميكنه گوشي زياد هنگ ميكنه و از اين جور مشكلات براش پيش مياد . يه سري ديگه ميگن نه روت كني هيچ مشكلي پيش نمياد . يه سري ميگن فقط ورژن آندرويد گوشيتو ارتقا بده . يه سري ميگن هم ورژن اندرويد گوشيتو ارتقا بده و هم روت كن .
خلاصه ما اين وسط مونديم كه چي كار كنيم و به حرف كي گوش بديم . اگه ميشه در اين زمينه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم .
سلام.
یکی 2 تا عکس با گوشیت بنداز ببین پوشه ساخته میشه یا نه.ضمن اینکه اگر محل ذخیره عکسهات مموری کارت باشه ، شاید توی مموری کارتت پوشه وجود داشته باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)