دوست عزیز خد بادا 2 هنوز ریلز نشده و انتشار نداندن قرار هم نسخه اسایش همزمان بیاد ممکنه یک الی 2 ماه از زمان عرضه نسخه 2 تا ریلیز فارسی ش طول بکشه
دوست عزیز خد بادا 2 هنوز ریلز نشده و انتشار نداندن قرار هم نسخه اسایش همزمان بیاد ممکنه یک الی 2 ماه از زمان عرضه نسخه 2 تا ریلیز فارسی ش طول بکشه
بچه ها یه اس ام اس برا من اومده فونتاش ریخته به همه.سیگما و زیگما و اندیس و اتساین و.. اینا قاطی کلمه هاشه. نمیشه خوندش. مشکل از کجاس به نظر شما؟از فرستنده ممکنه بد اس ام اس داده باشه؟؟ فکر نکنم؟؟
وقتی با برنامه کیز اس ام اسو میریزم تو کامپیوتر با فرمت SME ذخیره میکنه.. با چه نرم افزاری اس تم اس ذخیره شده را باز کنم؟ ممنون رفقا
Last edited by western1; 31-10-2011 at 21:19.
با سلام خدمت دوستان ، من یه رم 4 گیگ sandisk کلاس 4 روی wave II انداختم و برنامه و بازی های زیادی هم توش ریختم ولی توی خیلی از جاها هنگ میکنه مثلا 1-چند تا ویجت جدید مثل ساعت HTC روش نصب کردم و وقتی گجت ها رو لود می کنم در ابتدا گوشی خوبه ولی پس از گذشت نیم ساعت یا یه ساعت وقتی می خوام دوباره از گوشی استفاده کنم گوشی هنگ میکنه و یوزیج cpu روی 99درصد میره2-توی اجرای بازی ها گیر می کنه مثلا وقتی آسفالت 5 بازی می کنم هم تو قسمت لود بازی و هم تو وسط بازی هر چند ثانیه یک بار 2 یا 3 ثانیه هنگ می کنه و بعدش خوب میشه و همین روال ادامه پیدا می کنه 3-بعد از 30 یا 40 ثانیه فیلم برداری با کیفیت 720p گوشی هنگ میکنه 4- آیا با تعویض رم (می خوام رم 16 اپیسر کلاس 10 بخرم)این مشکلات برطرف میشه ؟
دوست عزیز بعضی ویدجت ها مخصوصا فارسیهاش غیر استاندارد هستن و مدیریت خوبی روی منابع گوشی ندارن و به شدت CPU رو مشغول میکنن. قبلا چند تا تقویم فارسی مشاهده شده که اینطور بوده.درضمن شما در کل باید ویدجت رو داخل حافظه داخلی گوشی نصب کنی .
مورد دوم رو من بعید میدونم از رم باشه جون موقع اجرای بازی به طور کامل در رم لود میشه .
در مورد سوم رو میتونم بگم رمتون مشکل داره و باید عوضش کنی چون گیر کردن فیلم ربط مستقیم از رم داره. فیلمبرداری 720 پی احتیاچ به رم پرسرعت داره. این کلاس هایی هم که میزنن زیاد اهمیت نده این رقم و ارقام فقز مخصوص رم های اصل و ارجیناله که واقعیت رو درج میکنن وگرنه شما با یه رم Transcend کلاس 4 هم کارت راه می افته . من خودم تست کردم روی گالاکسی 2.
ولی پیشنها دمن اینه که یه رم toshiba کلاس بالا بخری 6 به بالا و خیالت راحته راحت باشه. قیمتش هم 16 گیگش فکر کنم 30 تا 33 تومن باشه.
موفق باشی.
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
شما از دوستای دیگت بخواید که براتون اس ام اس فارسی بفرستن. اگه همشون خرچنگ غورباقه بود این نشون میده از گوشیه شماست. ولی اگه فقط همون یه دونه اینجوریه پس بدون که از گوشیه طرفه.
دوستان بادا 2 اومده یا نه؟؟من تو ویکیپدیا دیدم زده بود 1 اکتبر اومده...
البته الان تجربه ی بازی کردن کاربرای مختلف با این گوشی نشون داده که سرعت اجرای بازی ها و لگ های احتمالی اونها کاملا ارتباط مستقیمی با سرعت مموریتون داره! الان بعضی بازیا با رم کلاس چهار هم مشکل دارن! البته برخی مشکلات هم مربوط به خود بازی یا اسپوف کردن اونا هم میشه!
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
نه هنوز خبری نیست! قراره تو اکتبر نسخه اروپا بیاد!
سلام.من امروز این گوشی روخریدم.الان وصلش کردم به کامپیوتر تا آهنگ بریزم داخلش.2تا رم(!) بالا آورده.یکی OSP یکی Phone.وقتی میخام داخل osp آهنگ بریزم اخطار زیر رو میده.باید چیکار کنم؟
![]()
شما اگه از کارت حافظه استفاده نمی کنید باید اطلاعات داخل phone بریزید که 390 مگابایت فضای خالی داره ، اما اگه از کارت حافظه استفاده می کنید باید توی card بریزید .
مرسی.من تازه دارم با بادا کار میکنم اصلا بلد نیستم چطوری باید رو گوشی بازی و نرم افزار بریزم.اگه میشه یه کم راهنماییم کنید.
اینترنت همرا اول رو هم چطوری باید تنظیم کنم؟
خیلی ممنون.
سلام .
اول به آدرس زیر برید و درخواست فعال سازی gprs بدید .
بعد از فعال سازی به آدرس زیر برید و شماره همراهتون وارد کنید و مدل گوشیتون انتخاب کنید بعدش تنظیمات براتون فرستاده میشه و با نصب تنظیمات میتونید به اینترنت وصل بشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)