تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 102 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست عزیز خد بادا 2 هنوز ریلز نشده و انتشار نداندن قرار هم نسخه اسایش همزمان بیاد ممکنه یک الی 2 ماه از زمان عرضه نسخه 2 تا ریلیز فارسی ش طول بکشه

2. این کاربر از POROMA2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

11

بچه ها یه اس ام اس برا من اومده فونتاش ریخته به همه.سیگما و زیگما و اندیس و اتساین و.. اینا قاطی کلمه هاشه. نمیشه خوندش. مشکل از کجاس به نظر شما؟از فرستنده ممکنه بد اس ام اس داده باشه؟؟ فکر نکنم؟؟
    وقتی با برنامه کیز اس ام اسو میریزم تو کامپیوتر با فرمت SME ذخیره میکنه.. با چه نرم افزاری اس تم اس ذخیره شده را باز کنم؟ ممنون رفقا
    Last edited by western1; 31-10-2011 at 21:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مهدیشهر

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ، من یه رم 4 گیگ sandisk کلاس 4 روی wave II انداختم و برنامه و بازی های زیادی هم توش ریختم ولی توی خیلی از جاها هنگ میکنه مثلا 1-چند تا ویجت جدید مثل ساعت HTC روش نصب کردم و وقتی گجت ها رو لود می کنم در ابتدا گوشی خوبه ولی پس از گذشت نیم ساعت یا یه ساعت وقتی می خوام دوباره از گوشی استفاده کنم گوشی هنگ میکنه و یوزیج cpu روی 99درصد میره2-توی اجرای بازی ها گیر می کنه مثلا وقتی آسفالت 5 بازی می کنم هم تو قسمت لود بازی و هم تو وسط بازی هر چند ثانیه یک بار 2 یا 3 ثانیه هنگ می کنه و بعدش خوب میشه و همین روال ادامه پیدا می کنه 3-بعد از 30 یا 40 ثانیه فیلم برداری با کیفیت 720p گوشی هنگ میکنه 4- آیا با تعویض رم (می خوام رم 16 اپیسر کلاس 10 بخرم)این مشکلات برطرف میشه ؟

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ، من یه رم 4 گیگ sandisk کلاس 4 روی wave II انداختم و برنامه و بازی های زیادی هم توش ریختم ولی توی خیلی از جاها هنگ میکنه مثلا 1-چند تا ویجت جدید مثل ساعت HTC روش نصب کردم و وقتی گجت ها رو لود می کنم در ابتدا گوشی خوبه ولی پس از گذشت نیم ساعت یا یه ساعت وقتی می خوام دوباره از گوشی استفاده کنم گوشی هنگ میکنه و یوزیج cpu روی 99درصد میره2-توی اجرای بازی ها گیر می کنه مثلا وقتی آسفالت 5 بازی می کنم هم تو قسمت لود بازی و هم تو وسط بازی هر چند ثانیه یک بار 2 یا 3 ثانیه هنگ می کنه و بعدش خوب میشه و همین روال ادامه پیدا می کنه 3-بعد از 30 یا 40 ثانیه فیلم برداری با کیفیت 720p گوشی هنگ میکنه 4- آیا با تعویض رم (می خوام رم 16 اپیسر کلاس 10 بخرم)این مشکلات برطرف میشه ؟

دوست عزیز بعضی ویدجت ها مخصوصا فارسیهاش غیر استاندارد هستن و مدیریت خوبی روی منابع گوشی ندارن و به شدت CPU رو مشغول میکنن. قبلا چند تا تقویم فارسی مشاهده شده که اینطور بوده.درضمن شما در کل باید ویدجت رو داخل حافظه داخلی گوشی نصب کنی .

مورد دوم رو من بعید میدونم از رم باشه جون موقع اجرای بازی به طور کامل در رم لود میشه .

در مورد سوم رو میتونم بگم رمتون مشکل داره و باید عوضش کنی چون گیر کردن فیلم ربط مستقیم از رم داره. فیلمبرداری 720 پی احتیاچ به رم پرسرعت داره. این کلاس هایی هم که میزنن زیاد اهمیت نده این رقم و ارقام فقز مخصوص رم های اصل و ارجیناله که واقعیت رو درج میکنن وگرنه شما با یه رم Transcend کلاس 4 هم کارت راه می افته . من خودم تست کردم روی گالاکسی 2.

ولی پیشنها دمن اینه که یه رم toshiba کلاس بالا بخری 6 به بالا و خیالت راحته راحت باشه. قیمتش هم 16 گیگش فکر کنم 30 تا 33 تومن باشه.
    موفق باشی.

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

بچه ها یه اس ام اس برا من اومده فونتاش ریخته به همه.سیگما و زیگما و اندیس و اتساین و.. اینا قاطی کلمه هاشه. نمیشه خوندش. مشکل از کجاس به نظر شما؟از فرستنده ممکنه بد اس ام اس داده باشه؟؟ فکر نکنم؟؟
    وقتی با برنامه کیز اس ام اسو میریزم تو کامپیوتر با فرمت SME ذخیره میکنه.. با چه نرم افزاری اس تم اس ذخیره شده را باز کنم؟ ممنون رفقا

شما از دوستای دیگت بخواید که براتون اس ام اس فارسی بفرستن. اگه همشون خرچنگ غورباقه بود این نشون میده از گوشیه شماست. ولی اگه فقط همون یه دونه اینجوریه پس بدون که از گوشیه طرفه.

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان بادا 2 اومده یا نه؟؟من تو ویکیپدیا دیدم زده بود 1 اکتبر اومده...

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مورد دوم رو من بعید میدونم از رم باشه جون موقع اجرای بازی به طور کامل در رم لود میشه .
    البته الان تجربه ی بازی کردن کاربرای مختلف با این گوشی نشون داده که سرعت اجرای بازی ها و لگ های احتمالی اونها کاملا ارتباط مستقیمی با سرعت مموریتون داره! الان بعضی بازیا با رم کلاس چهار هم مشکل دارن! البته برخی مشکلات هم مربوط به خود بازی یا اسپوف کردن اونا هم میشه!

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

دوستان بادا 2 اومده یا نه؟؟من تو ویکیپدیا دیدم زده بود 1 اکتبر اومده...
    نه هنوز خبری نیست! قراره تو اکتبر نسخه اروپا بیاد!

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

سلام.من امروز این گوشی روخریدم.الان وصلش کردم به کامپیوتر تا آهنگ بریزم داخلش.2تا رم(!) بالا آورده.یکی OSP یکی Phone.وقتی میخام داخل osp آهنگ بریزم اخطار زیر رو میده.باید چیکار کنم؟

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام.من امروز این گوشی روخریدم.الان وصلش کردم به کامپیوتر تا آهنگ بریزم داخلش.2تا رم(!) بالا آورده.یکی OSP یکی Phone.وقتی میخام داخل osp آهنگ بریزم اخطار زیر رو میده.باید چیکار کنم؟

شما اگه از کارت حافظه استفاده نمی کنید باید اطلاعات داخل phone بریزید که 390 مگابایت فضای خالی داره ، اما اگه از کارت حافظه استفاده می کنید باید توی card بریزید .

10. این کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

مرسی.من تازه دارم با بادا کار میکنم اصلا بلد نیستم چطوری باید رو گوشی بازی و نرم افزار بریزم.اگه میشه یه کم راهنماییم کنید.
    اینترنت همرا اول رو هم چطوری باید تنظیم کنم؟
    خیلی ممنون.

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

مرسی.من تازه دارم با بادا کار میکنم اصلا بلد نیستم چطوری باید رو گوشی بازی و نرم افزار بریزم.اگه میشه یه کم راهنماییم کنید.
    اینترنت همرا اول رو هم چطوری باید تنظیم کنم؟
    خیلی ممنون.
    سلام .
    اول به آدرس زیر برید و درخواست فعال سازی gprs بدید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از فعال سازی به آدرس زیر برید و شماره همراهتون وارد کنید و مدل گوشیتون انتخاب کنید بعدش تنظیمات براتون فرستاده میشه و با نصب تنظیمات میتونید به اینترنت وصل بشید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •