یه خبره خوش خودتون برید نگاه کنید این لینک رو نگاه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه خبره خوش خودتون برید نگاه کنید این لینک رو نگاه کنید
سلام من با GPRS ایرانسل وصل میشم ولی اون آیکن بالا E رو نشون میده که توی راهنما که نگاه کردم نوشته یعنی ارتباط EDGE
میخاستم ببینم این EDGE چیه و آیا از GPRS بهتره یا نه؟ اگه نه چطور میشه با GPRS وصل شد؟
سوال دومم هم راجع به فعال کردن GPS هست که اگه ممکنه توضیح بدید چطور راهش بندازم.
در ضمن میخاستم بگید در حال حاضر از Wi-Fi و 3G هم میشه در ایران استفاده کرد(درست هان!) یا نه؟!
ممنونم!
mitraryan:دوست گرامی شما میتونی از wifi استفاده کنی بله تو ایران هم میشه ولی هنوز 3g تو ایران راه اندازی نشده تا عید فکر کنم 3g راه اتدازی شه
در مورد wifiمیتونی از مبین نت یا ایرانسل و.... اشتراک بگیری
01110362 :ممنون اره پخش میکنه دیروز روش lost رو زده بدم برا تست مشکلی نبود
برای gps من خودم برنامه که با مپ باشه ندارم ولی gps speed که با gps کار میکنه رو دارم که مشکلی نداره خوب کار میکنه یه بار هم تو خونه با اینترنت google mapتست کردم location رو نشون میداد ولی از اینترنت دی سی شدنی مپ save نمیشه اگه کسی واسه gps گوشی برنامه داره معرفی کنه دانلود کنیم
چطور میشه با GPRS وصل شد؟ setting_wireless&network_mobile network
منظور از افلاین کردن گوشی airplain میباشد؟ لطفا کمک کنید
بله Airplane Mode همون Offline کردنه !
این هم آموزش فعال کردنه GPRS :
برای استفاده باید یک apn جدید بسازید که به مسیر زیر بروید
Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point Names
یا
Setting > Wireless Controll > Mobile Network > Access Point Names
منو را بزنید و نیو apn را انتخاب کنید برای ایرانسل موارد زیر را وارد کنید
name:
Irancell-GPRS
apn:
mtnirancell
.....:
10.131.26.138
port:
9201
در صورتی که بعد از انجام مراحل بالا دیدید که مرورگرتون درست کار نمیکنه apn را حذف و یکی دیگه به این شکل بسازید
name:
Irancell-GPRS
apn:
mtnirancell
انتخاب های دیگر را تعییر ندهید و بعد از سیو کردن همین apn را انتخواب کنید تا تیک بخوره
برای همراه اول
Name : MCI-GPRS
APN : mcinet
انتخاب های دیگر را تعییر ندهید و بعد از سیو کردن همین apn را انتخواب کنید تا تیک بخوره
بعد از انجام مراحل حتما وایرلس رو خاموش کنید و گوشی رو ری استارت کنید تا علامت E یا G بالای گوشی بیاد
منبع : موبایلستان ( با اندکی تصرف و تلخیص تصحیهو ایناا)
سلام قیمت این گوشی در حال حاضر در تهران با گارانتی یاس چنده؟
از کجا بفهمم که آسیاست یا اروپا ؟ وقتی اسکن میکنم با خود گوشی چیزی نمیشناسه ...یعنی رام فعلی رو آخرین فرض میکنه ...اما اگر رامت آسیا باشه بتونی بتونی رام اروپا بریزی (حتی همون 2.2 ) ارزش داره.
رام اروپا رو از کجا بگیرم ؟
روت و نصب این نرم افزار ربطی به هم ندارند ...ظاهرا گوشی های جدید htc با نسخه جدید نرم افزار htc sense ارائه می شه.... آیا می شه بدون نیاز به روت کردن و به راحتی نسخه جدید htc sense رو روی desire hd نصب کرد یا دنگ و فنگ داره ؟؟؟
خوب بعد اینترنت و کانکشن از کجا ؟! Fake provider هم هست ولی کار نمیکنه ...عزیز گوشی رو باید بزاری تو حالت آفلاین بعدا وارد مارکت بشی.
البته اگه Applanet نصب کنید نیازی به مارکت نیست ... پولی ها رو هم به صورت فری میشه دانلود کرد ... و اینکه من آپدیت مارکت اصلی رو اونجا دیدم ولی نشد نصب کنم نمیدونم چرا !!!
اینم لینکش :
دوستان با این گوشی با صفحه های فارسی تو اینترنت مشکلی ندارید؟ درست نشون میده کلمات رو؟
یکی منو کمک کنه عجب نه میتونم به اندروید مارکت برم نه applanet htclike هم که همین طورpls help
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)