ما نفهمیدیم بلخره زمین سه روز تاریک میشه یا آسمون شب یه مدتی روشن میمونه یا تمدن از بین میره یا آب همه جارو میگیره
بلخره واسه ارشد بهمن بخونم یانه زحمات به هدر خواهد رفت؟![]()
ما نفهمیدیم بلخره زمین سه روز تاریک میشه یا آسمون شب یه مدتی روشن میمونه یا تمدن از بین میره یا آب همه جارو میگیره
بلخره واسه ارشد بهمن بخونم یانه زحمات به هدر خواهد رفت؟![]()
ترس تو دلتون افتاده نه؟
یک درصد اگه عملی بشه ...
همین که میاین اینجا پست میزارید معلومه بهش فکر میکنید![]()
شما بهش فکر نمیکنی؟
اتفاقا خیلی باحاله یه هیجانی به این زندگی یکنواختمون روی کره زمین میده
یوهو از توهم امنیت کامل میایم بیرون یه نگاه به دوربر خودمون میندازیم
چه خبره تو این دنیا چقدر کهکشان و ستاره و سیاه چاله و شهاب سنگ برا خودشون دارن میچرخن تو اسمونا اونوقت ما سرمون انداختیم پایین فکر میکنیم همه چی همینجاس
به شخصه عاشق شبایی هستم که تابستونا پشت بوم میخوابیدیم با نگاه کردن به اسمون خوابمون میبرد
حتی فکر کردن به اینکه شاهد انفجار یه ستاره تو فاصله 600 سال نوری باشی ادمو به هیجان میاره
البته سرچ کردم چنتا مقاله در این مورد خوندم که میگفت پیشبینی کردن همچین انفجاری امکان پذیر نیست
سلام
این واقعه قراره دقیقا چه ساعتی اتفاق بیافته؟
من تصادفی یه چه دیده بودم 11:11
درسته؟
دقیقا به تاریخ ما چندوم میشه ؟
1 دی 91
...
تا حدی درسته؛ ولی به نظر من اتفاقاتی که قراره بیفته نجومی یا طبیعی (زمین) نیست. آخه اصلاٌ چیز جدیدی نیست که!این مساله بیشتر جنبه fun داره تا واقعیت
حالا مثلا دو تا خورشید، نه اصلاً 20 تا خورشید بیاد تو آسمون .خوب که چی؟!
درسته، از نظر نجومی و ستاره شناسی اهمیت داره؛
ولی آخه این همه شلوغ کردن فقط واسه همینه؟ من که فکر نمیکنم!
ببینید کلا دو حالت پیش گویی وجود داره:
1 ) شما واقعا آینده رو پیش بینی کنی
2 ) برنامه ای رو که قراره انجام بدی، بیای از قبل بیان کنی.
در اینجا از نظر بقیه شما داری پیش گویی میکنی. ولی خوب، خودت که میدونی داری چی کار میکنی!
مثلاً بگی من پیش بینی مبکنم که 1 دقیقه دیگه یه صدای سرفه میاد؛ بعد خودت بیای سرفه کنی!
خوب اینجا چه پیش گویی وجود داشت؟
حرف من اینه که درسته، ممکنه از نظر نجومی یه اتفاقاتی بیفته ولی دیگه این همه شلوغ کردن واقعا بی معنیه!
ضمناً این اولین باری هم نیست که دارن میگن دنیا قراره کن فیکن بشه
راستی کسی میدونه 1 دی ساعت 11:11 تو مکه بجز افتادن سایه روی کعبه و شروع به کار اون ساعت بزرگ چه اتفاقی قراره بیفته؟
تو چند تا سایت دیدم فقط میگفتم یه برنامه ای دارن، ولی کسی نگفت چه برنامه ای!
1 دی 91 قراره چه اتفاقی بیفته؟
چرا دنیا یک ماه دیگر تمام می شود؟
یکی از روزنامه های سوییس خبر جالبی در خصوص ادعای عجیب برخی سوییسی ها منتشر کرده است که بر اساس آن ˈدنیا یک ماه دیگر به پایان می رسد.ˈ! روزنامه سوییسی ˈ۲۰ مینوتنˈ نوشت: بر اساس تقویم قوم مایا در سوییس، یک ماه دیگر دنیا به پایان می رسد.
آنگونه که ˈگئورک اتو اشمیدˈ کارشناس امور فرقه ها در سوییس گفته است ، پیروان این فرقه در سوییس بطور جدی خود را برای این روز آماده می کنند. وی افزوده که پیروان این فرقه در سوییس از چندی پیش گوشه انزوا را برگزیده و حتی عده ای از آنها در هفته گذشته از شغل های خود استعفا داده اند. بر اساس دیدگاه پیروان این فرقه، در این روز یکی از کره های آسمانی به کره زمین اصابت خواهد کرد و دنیا به پایان می رسد. برخی از معتقدین به تقویم مایا می خواهند شب بیست و یکم دسامبر (اول دی) که بر این اساس آخرین روز تقویم دنیا است را در زیر زمین های اتمی سپری کنند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)