تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 143 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1430

نام تاپيک: Batman: Arkham City

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Soundtrack های بازی واقعا خیلی عالین و از این لحاظ هم بازی یکی از بهترین های امساله
    لینک دانلود تمام Soundtrack های بازی از تورنت:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم آهنگ فوق العاده اصلی بازی:

+

میخوام دانلودش کنم ... به نظرشما بازیش قشنگه ؟ با توجه به اینکه من از بازی مثل مرد عنکبوتی خیلی بدم میاد ( اخه فکر میکنم این بازی تشابه گیم پلی داره با اون )
    اصلا قابل مقایسه با اون بازی نیست! بهترین شماره مرد عنکبوتی هم زمین تا آسمون با این بازی فرق داره و سطح این بازی خیلی خیلی بالاتره و اگه کسی اونو بازی نکنه یکی از بهترین اکشن ماجرایی های تاریخ دنیای بازی های ویدئویی رو از دست داده...
    Last edited by vahidgame; 01-01-2012 at 20:49.

2. 14 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.آقا یه قسمت هست که یه دکتری رو نجات میدی بعد یه اسلحه میگیری باید برگردی باهاش اون در کرکره ایه
    که بالاش یه موتوره رو بزنی تا باز بشه من هرچی میزنم موتوره کار میکنه ولی دره باز نمیشه .سرویسم چیکا کنم؟

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میخوام دانلودش کنم ... به نظرشما بازیش قشنگه ؟ با توجه به اینکه من از بازی مثل مرد عنکبوتی خیلی بدم میاد ( اخه فکر میکنم این بازی تشابه گیم پلی داره با اون )
    بازیش خداست حتما دانلود کن
    من با این بازی زندگی کردم

داره خودمونی میشه hidden-knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

سلام.آقا یه قسمت هست که یه دکتری رو نجات میدی بعد یه اسلحه میگیری باید برگردی باهاش اون در کرکره ایه
    که بالاش یه موتوره رو بزنی تا باز بشه من هرچی میزنم موتوره کار میکنه ولی دره باز نمیشه .سرویسم چیکا کنم؟
    نباید کلیک کنی باید قرقره ی ماوس رو فشار بدی تا در رو رو به بالا باز کنه!

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

سلام به دوستان

توصیه میکنم که مراسم اهدای جوایز بازی های سال 2011 رو حتما ببینین، احتمالا خیلی از دوستان دیده باشن اما برای اونایی که ندیدن باید بگم که، شروع واقعا فوق العاده ای داره، نمیخوام لو بدم پس حتما دانلودش کنین، لینک دانلود :

محتوای مخفی: VGA 2011 
    http://persiancamp38.in/iran-Video-Game-Awards-2011_v10670.html

به هیچ وجه از دستش ندین

6. این کاربر از hidden-knight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m.77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

درو فهمیدم چطوری باید باز کنی.چه بازیه سختیه کومبو چطوری باید بزنی من 2 3 تا بیشتر نمیتونم بزنم.

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

Soundtrack های بازی واقعا خیلی عالین و از این لحاظ هم بازی یکی از بهترین های امساله
    لینک دانلود تمام Soundtrack های بازی از تورنت:

اینم آهنگ فوق العاده اصلی بازی:

+

اصلا قابل مقایسه با اون بازی نیست! بهترین شماره مرد عنکبوتی هم زمین تا آسمون با این بازی فرق داره و سطح این بازی خیلی خیلی بالاتره و اگه کسی اونو بازی نکنه یکی از بهترین اکشن ماجرایی های تاریخ دنیای بازی های ویدئویی رو از دست داده...
    درست میگی!
    ابرقهرمان فقط BATMAN

9. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه crowe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درو فهمیدم چطوری باید باز کنی.چه بازیه سختیه کومبو چطوری باید بزنی من 2 3 تا بیشتر نمیتونم بزنم.
    اول Q رو بزن بعد راحت با كمبو صافشون كن!

---------- Post added at 05:03 AM ---------- Previous post was at 05:01 AM ----------

ولي آخرشم من اين Croc‌ روپيدا نكردم، اون قايقه هم كه Scarecrow ميگيد ياروهه رو گذاشته اونجا هم هيچي توش ني كه!

11. این کاربر از crowe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بعد از تموم کردن بخش داستانی بازی، علیرغم میل باطنی بازی رو کنار گذاشته بودم... ولی الآن 2-3 روزه شروع کردم ماموریت های فرعی بازی رو میرم...

واقعا بیشتر از نیمی از عظمت بازی وابسته به همین ماموریت های فرعی هست! اصلا فکر نمیکردم این قدر کامل و با جزییات طراحی شده باشن...

Easter Egg های بازی واقعا عالی هستند و در کل بازی از نظر جزییات و توجه سازندگان، چیزی کم نداره!

این هم یه سری شات جدید:

محل قتل پدر و مادر بتمن... و ادای احترام به اونها... با آهنگ بسیار زیبایی همراه شده بود.

Mad Hatter

و در آخر، Tessellation:

پیروز باشید.
    Last edited by Erfan.; 02-01-2012 at 07:49.

13. 6 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

باید بری روی قایقه بعدش دریچه ی انتهای قایق رو ه.ک کنی.فقط بدون باید جای درست وایسی.چون وسیله ای که باید ه.ک کنی رو نمیبینی.دریچه که باز شد میری تو قایق.
    قبلا که عکس گذاشتم.
    Croc هم که بعد از شکست دادن Ra's باید برگردی به جایی که زیرزمین دو طرف میشه.یکی میره طرف جوکر یکی پنگوئن.شما برای ورود نینجا رو تا مقر جوکر دنبال کرده بودید.سعی کنید از همون طرف برگردید.می بینید میله ها بالا اومدن و نمیزارن شما از اینطرف برید(یعنی بازی میخواد شما از اونور برین)خوب پس با Remote batrang در رو سعی کنید باز کنین که یهو Croc دیوار رو میشکنه.
    به همین راحتی.
    اینم عکس:
    این از محلش:

اینم دیواره که البته الان برای من خراب شده برای شما باید یه دیوار با یه دکمه باشه:

15. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه crowe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بعد از تموم کردن بخش داستانی بازی، علیرغم میل باطنی بازی رو کنار گذاشته بودم... ولی الآن 2-3 روزه شروع کردم ماموریت های فرعی بازی رو میرم...

واقعا بیشتر از نیمی از عظمت بازی وابسته به همین ماموریت های فرعی هست! اصلا فکر نمیکردم این قدر کامل و با جزییات طراحی شده باشن...

Easter Egg های بازی واقعا عالی هستند و در کل بازی از نظر جزییات و توجه سازندگان، چیزی کم نداره!

این هم یه سری شات جدید:

محل قتل پدر و مادر بتمن... و ادای احترام به اونها... با آهنگ بسیار زیبایی همراه شده بود.

Mad Hatter

و در آخر، Tessellation:

پیروز باشید.
    اين Tessellation چيه؟ من تمام ماموريت هاي فرعي رفتم، اين ريدلر رو هم گرفتم ولي اينو نديديم؟! كجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •