سلام، شرمنده شاید یکم سوالم طولانی بشه، ولی خیلی به یه همچین محیطی امیدوار بودم که پبدا کردمو عضو شدم
قریب به 50 پول دارم، پیشنهاد دوستان چیه؟ (علی الخصوص اونایی که تجربه شخصی دارند)
در Sedan ها آزرا و در SUV ها بین سانتافه و سورنتو دارم فکر میکنم:
1- آزرا آپشنهای مختلقی داره؟ یعنی مثلا بین 2008 یا 2009 فرق فنی یا آپشنی هست؟
2- سانتافه از چه سالی 3500 موتورشه؟؟ 2009 یا 2010؟ اونوقت بین 3500 و 2700 تفاوتی هست یا فقط همین حجم موتوره؟
3- میدونم که شاسی بلند کلا خشک تر از سواریه. اما شنیدم سانتافه خشک بودنش به چشم میاد طوریکه در سفرها اذیت میکنه، تجربه شخصی دوستان چیه؟
4- بین سانتافه و سورنتو چطور؟ سورنتوی جدید میتونم بگیرم؟ کدوم بهتره؟
5- سانتافه و سورنتو ردیف سوم دارن؟ یعنی ردیف سومش کاملا قابل استفاده است؟ چون شنیدم که هم جاش ناراحته و هم تهویه اش
6- راستی مصرف بنزین شهری کدوم بهتره؟
7- با این پول، هر کدوم از ماشینای بالا رو حداکثر کم کارترین یا کم سن ترینی که میتونم بگیرم چیه؟ (2008؟ 2009؟ یا ... 2010؟
.gif)
)
8- پیشنهاد خودروی دیگه ای هم هست؟ میشه رو چیز دیگه فکر کرد؟
پی نوشت:
1- تا الان خودروهای بدی نداشتیم (مثلا مگان) در نتیجه الان ماشینی میخوایم که جدای از آرامش و امنیت، امکانات و آپشن داشته باشه تا کمی چاشنی تنوع جانشین ساعتهای پشت ترافیک بودن بشه. اینه که به فکر این کره ایهای زرق و برق دار اومدم
2- ما یه خانواده 5 نفری هستیم که علاوه بر استفاده شهری و روزمره، لااقل فصلی یک بار سفر میکنیم. پس خوش سفر بودن ماشین و کم آزار بودنش (از نظر استهلاک و به خرج افتادن) خیلی برامون شرطه.