تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 109 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حالا ابعاد یا حفره ها یا چین و شکنهای مغز در یه بیمار اسکیزوفرنی بیشتر و کم شه یا نشه. چه اهمیتی داره. ما که نمیخوایم بیماری شیزوفرنی رو تحلیل کنیم. شما راجع به ماشینی صحبت کردی که ساخته شده و فکر رو میخونه. ربطی به این بحثهای اخیرت نداره.

دوست عزیز من از چند راه خواستم بتون نشون بدم حرفاتو اشتباه ربطی به خواندن مغز نداشتن بقیه مطالبم

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

شما که به روح اعتقادی نداشتی. حالا اگه فکر میکنی سلول روح داره اثبات کن منم استقبال میکنم.
    نه من اعتقاد ندارم سلول روح داره جوری که من دیدم اکثر روح باورا میگن فقط انسان نیست که روح داره

2. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز من از چند راه خواستم بتون نشون بدم حرفاتو اشتباه ربطی به خواندن مغز نداشتن بقیه مطالبم
    خب خودت که دیدی با استدلال ثابت کردم هیچکدوم از راههایی که اوردی درست نبود و هر کدوم یه جاش میلنگید بعضیهاش هم که اصلاً نامربوط بود. ظاهراً پستهای من رو دقیق نخوندی.

4. 3 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما از کجا میدونی؟؟ لینک بذار عزیزم. ضماً اگه یه همچین ماشینی ساخته شده بود دیگه گوانتانامو و.... بی معنی بود چون سریع میتونستن بدون شکنجه و اتلاف وقت از طرف اعتراف بگیرن.
    خبر گذاری مهر نیوز رو بخونید گفته خیلی از کد ها رو تا کنون رمز گشایی کردن
    این امروز تکمیل میشه یا فردا اصل قضیه که همچین دستگاهی در حال ساخته شدنه زیر سوال نمی ره

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

خب خودت که دیدی با استدلال ثابت کردم هیچکدوم از راههایی که اوردی درست نبود و هر کدوم یه جاش میلنگید بعضیهاش هم که اصلاً نامربوط بود. ظاهراً پستهای من رو دقیق نخوندی.
    عجب یه دور دیگه بخونشون 1 دونه از استدلالام هم تمام حرفاتون رو بی اعتبار می کنه
    همشون هم درست بود
    هنوز هم دارم

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

سوال من رو جواب بدین فقط انسان روح داره؟

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خبر گذاری مهر نیوز رو بخونید گفته خیلی از کد ها رو تا کنون رمز گشایی کردن
    این امروز تکمیل میشه یا فردا اصل قضیه که همچین دستگاهی در حال ساخته شدنه زیر سوال نمی ره

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

عجب یه دور دیگه بخونشون 1 دونه از استدلالام هم تمام حرفاتون رو بی اعتبار می کنه
    همشون هم درست بود
    هنوز هم دارم
    ص قبل رو یه بار دیگه نگاه کن. بسکه تند تند پست میدی اصلاً نگاه نکردی چی جواب دادم. دنبالی که امار پستهات بره بالا. همینکارها رو میکنی که تاپیک رو میبندن دیگه.

7. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

mind body problem یا Mind-body dichotomy

چالش بزرگ روح گرایان این است كه از روشن كردن پیوند و اینترفیس یا روش همكنشی روان و پیكر، كه یكی به ادعای آنها غیر مادی و دیگری مادی است
    ناتوانند. اصولا ً از روی تعریف ( per definition ) ، غیر ماده مفهومی است كه هیچ كدام از ویژگی های ماده را نداشته باشد و ما از دانسته های فیزیك میدانیم كه تنها ذرات مادی ( بوزونو فرمیون) هستند كه میتوانند با هم همكنشی داشته باشند.بر این پایه ادعای وجود روح سست است.
    مثال نقض در مورد مادی و محدود بودن روح (ذهن و فعالیت مغزی به گفته ی دوستان مادی گرا) و یا عدم وجودش وعدم وجود فعالیت ماورا طبیعه و ....زیاده شما بر هم کنش میان ذرات مادی و وقوع حوادث زیر رو توجیه کنید لطفا(دو مثال از میون انبوهی از موارد)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by shamsoddin; 10-08-2011 at 22:08.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما هوش مصنوعی رو چطور توجیح می کنین؟

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

عقل اصولا ً چیزی غیر مادی نیست، بلكه همان توان داده پردازی است و در آزمایش هوش هم سرعت عمل ان را میتوان اندازه گرفت و میتوان هوش را همان میزان داده پردازی درست بخش بر زمان
    دانست. بر این پایه هم عقل دارای اثر وجودی است، مثلا ً زیان دیدن بی خردان از كردار خود كه به نادرستی محاسبه شده اند و هم اندازه گرفتنی است كه با همان آزمایش هوش میتوان تندای
    آن را اندازه گرفت.
    بر این پایه، خرد و یا عقل، چیزی ینست جز یك ماتریكس مغزی شمار گر و رایانه ای كه همه كمابیش دارند، منتها داده پرداز یكی اینتل دوال كور ! است و داده پرداز دیگری ١۰ مگا هرتزی !!
    اكبته در كار كرد این ماتریكس مغزی ، آگاهی ها نقش مهادین دارند. هر آگاهی كه بصورت بردار درونشُد input به مغز و به این ماتریكس شبكه نورونی میرسد، یك بردار برونشـُد output فرامیاورد
    و در همان حال، یك اثر بجا ماننده در گره های شبله نورونی و در همان ماتریكس یاد شده میگذارد. یعنی ماتریكس شمارگر ما ماتریكس یادگیرنده است و هر شمارگری، انرا دگرگون میكند. بر این پایه، داشتن تجربه و آگاهی های فراوان، در شمارگری بـُردار برونشُد درست تر ، كارگر است و میزان خرد ( عقل) را بالاتر میبرد. همچنان كه بهترین معمار بی اجر نمیتواند خانه ای بسازد و با داشتن اجرها، ولی بی معمار هم خانه ساختنی نیست، هوش و خرد و این ماتریكس مغزی هم بی آگاهی و دانش، راه بجایی نمیبرد و هوشمندترین ادمی كه دانش و آگاهی ندارد، . از سوی دیگر هم یك كتابخانه بزرگ كتاب و آگاهی، بی اینكه مغز پرازشگری انها را بكار بگیرد به هیچ دردی نمیخورد. بر این پایه، عقل هیچ چیز غیر مادی و رازآلودندارد جز اینكه یك فونكسیون مغزی است كه باید بیشتر از سوی دانش مطالعه شود تا واپسین سنگر های هواداران خدای حفره ها كه گرداگردفونكسیون های مغزی مانور میدهند، تهی از فرنود گردند.

شما ذهنتون شکل گرفته هر چی هم من دلیل بگم قبول نمی کنین
    اول گفتین روح ثابت شده بعد رد کردنش افتاد گردن من

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------

من این همه دلیل گفتم شما یه دانشنامه علمی معرفی کن که بگه حیات انسان وابسطه به روح اگه این کارو کردی من همه حرفام اشتباهه
    شما گفتی روح ثابت شده یادت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

صد درصد ثابت کردی افرین
    روح ثابت شد دانشمندا بیان بات اشنا بشن افتخار می کنم که یه هم می هنم روح رو ثابت کرد
    نوبل هم بت میدن

10. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز من میخوام نظرات و استدلال های فلاسفه ای که شما ازشون پیروی میکنید رو در چنین مواردی بدونم ؟
    و اینکه کلا استدلال شما ودوستانتون (منظورم افرادیه که برای یک پست های شما تشکر میزنن و موقع بحث و استدلال غیب میشن) رو بدونم
    پس اول نظرتون رو بگید تا بریم سر هوش مصنوعی..
    من ماشین نیستم دوست عزیز دهنم سرویس شد همین هارم نوشتم انشا که نمی نویسم
    سر فرصت اونا هم میخونم اگه بن نشیم وتایپیک رو نبندن
    دوست هم فکرتون گیر داده من دارم نظمو به هم میریزم شما حرفاشو بخون اول میگه باور قلبی و روح ثابت شده بعد
    به من میگه ردش کن
    من مطلب مینویسم حتی نمی خونش و میگه اشتباه
    فقط اینو بگم چندتا دلیل منو یه دلیل در نظر گرفته بود این نشون میده مطلبامو نخونده

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مثال نقض در مورد مادی و محدود بودن روح (ذهن و فعالیت مغزی به گفته ی دوستان مادی گرا) و یا عدم وجودش وعدم وجود فعالیت ماورا طبیعه و ....زیاده شما بر هم کنش میان ذرات مادی و وقوع حوادث زیر رو توجیه کنید لطفا(دو مثال از میون انبوهی از موارد)

کد:
    کد:

در مورد ادعای استورم مبنی بر تجربه NDE، همونطور که تو بحث های اون مقاله هم اشاره شده ، تناقضات بسیار زیادی هست . هیچ گونه گزارشی مبنی بر اینکه استورم قبل از انجام جراحی دچار حالت شبیه به مرگ شده باشه وجود نداره و حتی لحظه ای که اونو به اتاق عمل منتقل می کردن اون کاملا هوشیار بوده. به علاوه مقدار زیادی مرفین برای تسکین درد به اون تزریق شده بود که می تونه باعث ایجاد توهم در اون شده باشه.

کلا احتمال اینکه تجربه استورم ، هذیان ، توهم یا چیزی شبیه به این ها باشه همونقدری هست که احتمال واقعی بودن این تجربه.
    Last edited by bida; 10-08-2011 at 22:35.

13. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست عزیز من میخوام نظرات و استدلال های فلاسفه ای که شما ازشون پیروی میکنید رو در چنین مواردی بدونم ؟
    و اینکه کلا استدلال شما ودوستانتون (منظورم افرادیه که برای یک پست های شما تشکر میزنن و موقع بحث و استدلال غیب میشن) رو بدونم

After a time of deep despair, he resorted to calling out "Jesus, please save me!" He was rescued from that dark place by a being of light that he believes was Jesus, and he was also visited by other "spiritual beings of light" as well
    یا
    continues with him feeling a voice within him telling him to "Pray to God"
    این عبارات توسط یک فرد ملحد به نام هاوارد استورم بیان شدن که میتونه بحث های شما ودوستان در مورد شرطی شدن و ... رو هم زیر سوال ببره

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در مورد تجربه نزدیک به مرگ باید بگم هر کسی چیزی رو دیده که در دین و ایینش اوده
    حقیقت ثابت

16. 4 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •