دوستان من یه مدته از شبانه استفاده نکردم.
مگه چش شده این شبانه؟؟؟
دوستان من یه مدته از شبانه استفاده نکردم.
مگه چش شده این شبانه؟؟؟
اگه فکر میکنی دانلود شبانه با 50 60 نهایت 70 خوبه برو شاتل.
البته منطقه با منطقه فرق میکنه ولی من تا حالا نشنیدم بگن سرعت بیشتر از 95 داشتن.
من خودم اگه دانشگام تهران بود مجبور نبودم همش تو جاده باشم میرفتم دنبال ماهواره ای شما دیگه خودت میدونی.
اینم پست قبلی خودم
دوست من 512 اسیا تک داره میگه شبانه با 40 تا 60 و روزانه با 70 80 دانلود میکنه.
Last edited by dragon-fly; 27-09-2010 at 20:10.
هیچی خوبه فقط یکم زیادی گوشت لاکپشت خورده.
منم دیشب دانلود نکردم ولی قبلش همش سرعت زیر 10 بود البته یک دقیقه بعد از شروع دانلود.
آقا الان تقریبا وضع همه ispها بد شده شاتل که میگن سرعتش شده مثل مخابرات یعنی 128 سرعت دان 16
راستی یه چیز جالب بگم براتون دوستم 128 از مخابرات داره میگفت 2 هفته اول اشتباه کرده بودن براش 2مگ وصل کرده بودن اونم با سرعت 400کیلو شبانه روزی دانلود میکرد بعد از مخابرات بهش زنگ میزنن میگن اشتباه شده الان داره با 16 دان میکنه بیچاره افسردگی گرفته میخواد بره بشقاب پرنده بگیره!
من که 4.5گیگ دیگه برا این ماه دارم الان هم منتظرم اگه شبانه درست شد میمونم ولی اگه درست نشد میرم پارس
دوستم 256پارس آنلاین داره با 250دان میکنه البته شبانش رو نپرسیدم
والا بستگی داره. من خودم بعد از دانلود کردن 1مگابایت سرعتم کم میشه و با این برنامه به زور 500مگ میگیرم. اما ظاهرا یکی از دوستان بعد از 1دقیقه سرعتش کم میشه و نزدیک 2گیگ دانلود کرده.
خوب شما همون صفحه اول که کانکشن ها هست میتونید select کنید از کدوم کانکشن استفاده کنه تا یه وقت نره روی روزانه.
Keep هم بهتره زده بشه.
بعد برید به قسمت options و از اونجا به scheduling.
![]()
حالا فعلا صبر می کنم اشتراکم تموم بشه ببینم بعدش چی میشه دیگه ؟
بد ترین کار ممکنو کردی.
صد رحمت به صبا.
من لایزر دارم سرعتم شبا 10 هست.
که جدیدا روزا رو هم سرعتشو آوردن پایین از بس که نامحدود دادن دست مردم.
میومدی یه تحقیق میکردی بعد پول میدادی دست این لایزر.
آقا ایول ...
آموزشت خیلی بدرد خورد!!!!
حداقل تا اتمام قرارداد میشه جای مسکن استفاده کرد ازش
خداحافظ صبانت
سلام
من سه سال هست که مشترک صبانت از مشهد هستم . الان سرویس یک مگ دارم . حدود یک هفته هست که سرعت دنلود شبانه بسیار پائین آمده و متوسط 10 هست تازه با نوسانات بسیار زیاد . با پشتیبانی شرکت در مشهد تماس گرفتم ، گفتند که چونکه اینترنت شبانه رایگان هست و مشرکین زیادی کانکت می شوند لذا سرعت پائین امده است . من گفتم که مگه قبلا هم همین وضع نبوده پس چرا سرعت الان کم شده ؟ که باز هم همون جواب قبل رو دادند و خیلی راحت گفتند همینه که هست ! بلافاصله با پشتیبانی تهران تماس گرفتم تا جواب قانع کننده ای بگیرم که متسفانه اونها هم پاسخ دوستانشون رو تائید کردند . واقعا متاسفم برای شرکتی که بزرگترین ارائه دهنده اینترنت پر سرعت در ایران هست با این روش مثلا پشتیبانی ! من که صد درصد قراردام رو بااین شرکت فسخ میکنم وبه دوستانی هم که چه مشترک صبانت هستند و چه میخواهند از این شرکت سرویس بگیرند ، پیشنهاد میکنم که دور اسم صبا نت رو خط قرمز بکشند .
بچه ها فقط تحقیق کنید بعد خط رو عوض کنید
من نمیدونم چا همه شرکتها دارن اینترنت ت خ . ی میدن
من علاوه بر صبانت آسیاتک هم دارم ، خدا لعنتشون کنه دقیقا کردند سرعت قرارداد ، بعد اومدن 1 تا 7 مجانی میدن.
ماهی 5 تومان دارم بیشتر میدم تا اینترنتم بشه مثل ماه قبل
اینم صبانت دومیش بود که اینکار رو کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)