تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 827 اولاول ... 387884858687888990919298138188588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

دوستان من بین segate و western موندم چی بگیرم

میخوام usb 3 باشه و قابل حمل باشه و 500 فک کنم بهترین انتخاب باشه الان با توجه به پستهای قبل ، درسته؟ (گویا بعضیها حالت بکاپ گیری داره که مشکلاتی هم د ارن ؟! اونجوری نمیخوام باشه )

چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟ اگه میشه buffer و rmp و قیمت مدل رو هم بگید ممنون میشم
    Last edited by carnation; 09-02-2011 at 01:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه merlin001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قوردلار اؤلکه سی

پيش فرض

سلام دوستان

من ميخوام يه هارد بخرم . اولش ميخواستم اكسترنال بخرم ولي بعد از يه كم تحقيق دچار شك شدم كه اكسترنال بخرم يا اينترنال.
    من ميخوام از اين به عنوان آرشيو اطلاعاتم استفاده بكنم.
    با توجه به اين كه سيستمم قديمي هست و ساتا نداره و الانم اونقدر بودجه ندارم كه يه سيستم جديد بخرم به نظر شما :
    1- يه هارد اينترنال بخرم و با يه تبديل ساتا به PCI ازش استفاده كنم؟
    2- يه هارد اكسترنال بخرم و وقتي كه لازم شد ازش استفاده بكنم و هميشه روشن نمونه ( سيستم من 12 ساعت در روز روشنه )

حالا چند تا سوال هم واسم پيش اومده :
    1- فرق آداپتور دار با بدون آداپتور چيه؟ فقط به خاطر جريان كشيدن از پاور سيستم بايد آداپتور دار باشه؟ اگه آداپتور دار باشه حتما بايد آداپتورش رو به برق بزنيم تا استفاده بشه ؟
    2- اينجايي كه من زندگي ميكنم برقش نوسان داره. اگه اينترنال بخرم مشكلي واسم پيش نمياد؟ ( با توجه به نوسانات برق)
    3- سرعت ساتا بيشتره يا usb2 و يا firewire?
    4- اگه بخوام اكسترنال بخرم چه ماركي بخرم ( 1 ترابايت) و اگه اينترنال بخوام بخرم چي بخرم؟

ببخشين همه اش شد سوال
    ممنون ميشم جواب بدين

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من بین segate و western موندم چی بگیرم

میخوام usb 3 باشه و قابل حمل باشه و 500 فک کنم بهترین انتخاب باشه الان با توجه به پستهای قبل ، درسته؟ (گویا بعضیها حالت بکاپ گیری داره که مشکلاتی هم د ارن ؟! اونجوری نمیخوام باشه )

چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟ اگه میشه buffer و rmp و قیمت مدل رو هم بگید ممنون میشم
    اگر می خواید حتما usb3 داشته باشه WD my passport هم usb3 داره و هم usb2 .
    قیمتش حدود 90 هست. هم 7200rpm داره و هم 5400 که روی جعبه نوشته چی هست. بافرش رو نمی دونم باید سریالش رو بزنید تو سایت WD تا مشخصات دقیق بگیرید.
    یه زنگ بزنید نمایندگیهای سازگار می تونید بگید از روی جعبه براتون بخونه مشخصات رو.

4. این کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من ميخوام يه هارد بخرم . اولش ميخواستم اكسترنال بخرم ولي بعد از يه كم تحقيق دچار شك شدم كه اكسترنال بخرم يا اينترنال.
    با توجه به اين كه سيستمم قديمي هست و ساتا نداره و الانم اونقدر بودجه ندارم كه يه سيستم جديد بخرم به نظر شما :
    2- يه هارد اكسترنال بخرم و وقتي كه لازم شد ازش استفاده بكنم و هميشه روشن نمونه ( سيستم من 12 ساعت در روز روشنه )

1- فرق آداپتور دار با بدون آداپتور چيه؟ فقط به خاطر جريان كشيدن از پاور سيستم بايد آداپتور دار باشه؟ اگه آداپتور دار باشه حتما بايد آداپتورش رو به برق بزنيم تا استفاده بشه ؟
    2- اينجايي كه من زندگي ميكنم برقش نوسان داره. اگه اينترنال بخرم مشكلي واسم پيش نمياد؟ ( با توجه به نوسانات برق)
    4- اگه بخوام اكسترنال بخرم چه ماركي بخرم ( 1 ترابايت) و اگه اينترنال بخوام بخرم چي بخرم؟

ببخشين همه اش شد سوال
    ممنون ميشم جواب بدين
    چون شما می گی سیستمت قدیمیه پس پاور هم قدیمی هست و علاوه بر اینکه مکانیزمهای کنترل پاور های جدید رو نداره کلی هم از عمر مفیدش گذشته و نمی شه بهش اعتماد کرد. می گی منطقه شما نوسان برق هم داره که بدتر! از طرفی رابط ساتا هم نداری و باید پول تبدیل هم بدی و بعدا که سیستم رو عوض کنی به دردت نمیخوره! بخاطر همین پیشنهاد می کنم یه اکسترنال بگیری.
    اگر نقل و انتقال زیاد داری هارد بدون آداپتور (2.5 اینچ) که بهشون portable هم می گن بگیر. که اون رو هم باز چون پاور سیستمت ضعیفه احتمال انتقال نوسان از usb به هارد هست و این خطرناکه!
    اگر نقل و انتقال نداری هارد اکسترنال دسکتاپ بگیر. پاورش رو از منبع جدا می گیره و در یه حجم ثابت قیمتش نصفه قیمت یه portable هست.
    مدل portable من اینا رو پیشنهاد می کنم:
    1- seagate goflex pro
    2- WD my passport
    قیمت 500 گیگ هر دوشون حدود 90 تومان هست و 1 ترابایت حدود 150 تومان. البته 1 ترابایت seagate goflex داره که تفاوتش با goflex pro اینه که pro 7200rpm هست و سرعتش بالاتره.
    اگر دسکتاپ می خوای اینا رو پیشنهاد می کنم:
    1- seagate goflex desktop
    2- WD my book essential
    3- WD mybook elite
    قیمت 1 ترابایت seagate gflex desktop که 7200rpm هست حدود 85 تا 90 باید باشه. mybook essential حدود 100 هست و my book elite حدود 110 مشخصات دقیقشون رو نمی دونم.
    حالا سوالای شما:
    1- هارد آداپتور دار (desktop) برقش رو از منبع تغذیه جداگونه می گیره و یه کابل برق داره که باید بزنی به پریز و تا به برق نزنی کار نمی کنه. ولی بدون آداپتور (portable) hc il,k پورت usb برق می گیره و منبع تغذیه برق جدا گونه نمی خواد.
    2- شما سیستمت قدیمیه و منطقتون هم نوسان داره کلا الان ریسک سیستمت 100 درصد هست! یه هارد هم اضافه کنی که دیگه هیچی! من اینترنال رو برای شما پیشنهاد نمی کنم چون می گی سیستمت قدیمیه.
    3- سرعت ساتا خیلی بیشتر از usb2 , firewire هست و usb2 و firewire تقریبا سرعت برابر دارند. البته سرعت انتقال دیتا به خیلی چیزا تو سیستم بستگی داره!
    4- اکسترنال که گقتم اینترنال هم تو فروم خودش بگو راهنماییت می کنند.
    موفق باشی
    Last edited by lordsaber; 09-02-2011 at 11:01.

6. 3 کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام دوستان

ببخشين همه اش شد سوال
    ممنون ميشم جواب بدين
    دست آقای صابر درد نکنه که جواب دادن فقط چند نکته رو من اضافه میکنم.
    Firewire دو نوع هست یکی فایر وایر 400 یکی فایروایر 800.که اون 800 و 400 سرعت انتقالشون به بیت است که با تقسیم بر 8 سرعت انتقال اصلی بدست میاد.
    البته یه نوع دیگه هم فایر وایر هست که زیاد کاربرد نداره و سرعتش بالاتره.(شایدم هنوز تولید انبوه نشده!نمیدونم)
    من پیشنهاد میکنم شما که میخوای واسه آرشیو بگیری یه دسکتاپ (آداپتور دار) وسترن یا سیگیت بگیری.پرتابل خیلی واسه شما نیاز نیست.چون آرشیو دیگه!
    در ضمن شما میتونی هر وقت از هارد استفاده نمیکنی اونو از سیستم جدا کنی که در روز 12 ساعت روشن نباشه!

8. 2 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قوردلار اؤلکه سی

پيش فرض

solo8 و lordsaber جان ازتون ممنون بابت سوالاتون
    يه نكته رو بگم كه پاور سيستمم رو چند وقت پيش عوض كردم و الان پاورم تقريبا نو هست. ( GLT atx600)
    با اين پاور ميتونم اينترنال بگيرم؟ دو تا هم هارد IDE دارم.
    ( البته ببخشين سوالم يه كم بي ربط به موضوع تاپيك هست )

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قوردلار اؤلکه سی

پيش فرض

يه نكته رو بگم كه پاور سيستمم رو چند وقت پيش عوض كردم و الان پاورم تقريبا نو هست. ( GLT atx600)

داره خودمونی میشه javad 61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد خرید یه هارد اکسترنال 500 را دارم.قسمتی از تاپیک را خوندم سایتهای مرجع را دیدم به دو گزینه زیر رسیدم :
    western digital my passport essentioal
    silicon power armor A80
    قیمت اولی حول وحوش 82 و دومی 77 است.حالا نظر شما دوستان عزیز چیه؟آیا wd هم مثل silicon ضد آب و ضد ضربه است؟
    یک سوال دیگه داشتم آیا wd مدل فوق با ظرفیت 320g دارای usb 3.0 است یا نه ؟ ممنون از همه دوستان خوبم.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگر مشکل پاور ندارید و ترجیح میدی اینترنال بگیرید بله می تونید بگیرید اگر پاورتون برق ساتا رو ساپورت کنه. و یه تبدیل هم برای دیتای ساتا باید بگیرید.
    ولی من هم مثل solo پیشنهادم desktop هست. قیمتشون خیلی با هم تفاوتی نداره حدود 10 یا 20 تومان که با همون تبدیل ساتا تقریبا یر به یر می شند! ولی کارایی دسکتاپ برای شما بالاتره به نظر من. بازم انتخاب با خود شماست.

13. 2 کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد خرید یه هارد اکسترنال 500 را دارم.قسمتی از تاپیک را خوندم سایتهای مرجع را دیدم به دو گزینه زیر رسیدم :
    western digital my passport essentioal
    silicon power armor A80
    قیمت اولی حول وحوش 82 و دومی 77 است.حالا نظر شما دوستان عزیز چیه؟آیا wd هم مثل silicon ضد آب و ضد ضربه است؟
    یک سوال دیگه داشتم آیا wd مدل فوق با ظرفیت 320g دارای usb 3.0 است یا نه ؟ ممنون از همه دوستان خوبم.
    سلام به pcworld خوش اومدید دوست عزیز
    بین این دو برندی که شما می گید WD ارجحیت داره ولی ضد آب و ضد ضربه نیست. اینها کلکهای تبلیغاتی شما هر هاردی رو وقتی داره کار می کنه و هدهاش با سرعت بالا دارند می چرخند ضربه بزنی بهش فاتحش خوندس!
    این که 320WD الان تو بازار موجود هست یا نه رو از نمایندگیهای سازگار بپرسید. توی سایت سازگار ارقام لیست نمایندگیها هست.
    در ضمن سعی کنید هاردتون حتما 7200rpm باشه چون سرعت انتقال دیتای بهتری خواهد داشت.
    موفق باشید.

15. 2 کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •