تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 252 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یادمه سپاهان هم که داشت نتیجه می گرفت و لیگ رو سرو ته کرد
    همه می گفتن هواش رو دارن!
    الانم نویت استقلاله!
    این چیزا عادیه توی اخلاق و فوتبال ما...
    البته اون فصل داوریها خیلی بنفع سپاهان بود..نمیگم عمدی بوده یا نه!!

کاری به حرف رسانه ها و طرفدارای رنگی ندارم چون اکثرا از روی تعصبه...اما وقتی یه آدم باسوادی مثل دکتر سیار میگه این مسائل تو داوری ما هست و بخاطر همین حرف بایکوت میشه.....!

بهرحال اگه یه روز کالچوپولی ما هم در اومد تعجب نکنید!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

اتفاق عجیب در قم؛ محمود یاوری برکنار شد

سایت گل- 24 ساعت پس از پیروزی صبا مقابل پیکان، محمود یاوری سرمربی تیم صبای قم برکنار شد. مسئولان باشگاه صبا پس از جلسه امروز با محمود ياوري قطع همكاري كردند و اعلام داشتند ياوري ديگر هدايت اين تيم را برعهده نخواهد داشت.
    سایت رسمی باشگاه صبا این خبر را تایید کرده و خبر از انتخاب سرمربی جدید تیم ظرف 48 ساعت آينده خبر داده است. باشگاه صبا 4 گزينه مربيگري نيز مد نظر دارد. صبا اكنون با 17 امتياز در رده هشتم جدول ليگ قرار دارد.

محمود یاوری چهارمین مربی اخراجی این فصل پس از کربکندی، احمدزاده و میثاقیان است.

---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------

مایلی كهن، سعیدلو را شست و پهن كرد!

www.tabnak.ir
    سرمربی تیم فوتبال سایپا می‌گوید اظهارنظر درباره تشكیل كمیته‌ای ویژه برای انتخاب سرمربی تیم ملی پس از جام ملت‌های آسیا از سر "بی‌اطلاعی" و "ناآگاهی" بوده است. او همچنین می‌گوید "آقایان به دنبال تضعیف تیم ملی هستند."

سرمربی تیم فوتبال سایپا می‌گوید اظهارنظر درباره تشكیل كمیته‌ای ویژه برای انتخاب سرمربی تیم ملی پس از جام ملت‌های آسیا از سر "بی‌اطلاعی" و "ناآگاهی" بوده است. او همچنین می‌گوید "آقایان به دنبال تضعیف تیم ملی هستند."

آفتاب: محمد مایلی كهن، درپاسخ به این سوال كه نظر شما درباره موضوع روز تیم ملی و تشكیل كمیته انتخاب سرمربی تیم ملی پس از رقابت‌های جام ملت‌های آسیا چیست و آیا این اقدام حرفه‌ای بوده گفت: به اعتقاد من این كار و این حرف كاملا غیركارشناسی است و دقیقا مثل دستوری می‌ماند كه باشگاه‌ها را به استان‌ها واگذار كردند و این دستور هم باشگاه‌ها را دچار مشكل كرد و هم استان‌ها را.

وی افزود: در شرایطی كه ممكن است برخی بازیكنان به دنبال فرصتی باشند تا به نوعی سرمربی تیم‌شان را ضعیف ببینند و از این مساله استفاده كنند به راه انداختن چنین بحثی عجیب است. آن هم در شرایطی كه زمان چندانی تا مسابقات جام ملت‌های آسیا نداریم.

مایلی كهن با بیان اینكه چنین حرفی تنها باعث تضعیف سرمربی تیم ملی می‌شود گفت: اگر این حرف را ما می‌زدیم همه به ما می‌تاختند كه چرا در این مقطع موجبات تضعیف تیم ملی را فراهم كرده‌ایم. به اعتقاد من یقینا خود آقایان به دنبال تضعیف تیم ملی هستند. به نظر من نكته‌ای كه باعث شده سال‌ها از آن رنج ببریم عدم آگاهی و عدم تخصص آقایان است. آنها چون تخصص و آگاهی از ورزشی ندارند چنین حرف‌هایی را مطرح می‌كنند. آن هم در شرایطی كه این همه هزینه شده و عجیب‌تر اینكه بدون كاركارشناسی می‌گویند حاضرند برای استخدام یك مربی خوب خارجی پول كلانی هم بپردازند. مشكل فوتبال ما داخلی یا خارجی بودن مربیان نیست بلكه افرادی هستند كه در راس‌اش قرار گرفته‌اند.

وی افزود: آنها بدون شناخت و علاقمندی در راس كار قرار می‌گیرند و تا زمانی كه این مشكل حل نشود بی جهت پول مردم را كه باید در جهت رفاه مردم و آرامش و بهداشت آنها هزینه شود به جوی آب می‌ریزند. كما اینكه در زمان حضور كفاشیان در كمیته ملی المپیك 200، 300 هزار دلار برای مربیگری بگوویچ پول پرداختند و تیم امید بدترین نتایج را گرفت. آن هم در شرایطی كه لیگ را برای 15 روز تعطیل كرده بودند. تعجب برانگیزتر این كه برخی آقایان كه كت چوپان دروغگو را از پشت بسته‌اند الان می‌گویند چرا ما نباید با صداقت با مردم حرف بزنیم. من معتقدم تصمیمی كه گرفته شده كاملا برخلاف منافع ملی و تیم ملی است و یك حرف كاملا غیركارشناسی است و به نظرم می‌تواند به تیم ملی در این مقطع ضربه بزند.

مایلی كهن در پاسخ به این سوال كه نظر شما درباره نامزدی علی كفاشیان برای حضور در كمیته اجرایی AFC چیست؟ گفت: من مشكل فوتبال‌مان را گفتم. ضمن این كه به قول معروف "كل اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی". من به كارهای دیگر كفاشیان كاری ندارم. می‌گویند آدم خوبی است. خب، این وظیفه انسانی همه ماست كه آدم خوبی باشیم و این وظیفه را همه ما داریم كه صادق باشیم كه البته در همین بخش هم صحبت‌های زیادی وجود دارد.

وی افزود: به هر حال اگر ایشان طبیب بود، فوتبال خودمان را درمان می‌كرد. امیدواریم پس از این كه می‌بینیم كفاشیان توانست مشكلات فوتبال‌مان را حل كرد، او بتواند مشكلات فوتبال آسیا را هم برطرف كند.

سرمربی سایپا همچنین درباره تساوی پرگل این تیم برابر فولاد به ایسنا گفت: به نظرم این دیدار یكی از بی‌نظیرترین بازی‌های سال‌های اخیر فوتبال ایران بوده است. دیداری پاك و جوانمردانه بود و دو تیم بازی خوبی انجام دادند. مجموعه دو تیم شناخت خوبی از هم داشتند. ما كاملا با آنها آشنا بودیم، آنها هم یقینا از تیم ما شناخت داشتند. فولادی‌ها تلاش كردند كه از كناره‌ها به ما حمله كنند و ما هم آن قسمت‌ها را بسته بودیم.

وی افزود: با گذشت زمان بازی را در اختیار گرفتیم و موید این صحبت من هم تعداد كرنرهایی بود كه برروی دروازه فولاد فرستادیم كه در نهایت به یك گل هم رسیدیم. بعد از گل باز هم بازی در اختیار ما بود اما فولاد توانست گل مساوی را به ثمر برساند.

مایلی كهن افزود: بعد از گل فولاد آنها یكی، دو كرنر زدند و شانس خوبی برای گلزنی داشتند كه بازیكنان ما توپ را از روی خط بیرون كشیدند اما در اواخر نیمه اول روی سانتر بسیار خوب ابراهیم صادقی به گل رسیدیم. در اینجا خواهشم از افشین قطبی این است كه بازیهای ابراهیم صادقی را ببیند. این بازیكن در شرایط فعلی خیلی می‌تواند به تیم ملی كمك كند چرا كه هم از نظر جسمانی و هم از نظر اخلاقی بهترین وضعیت را دارد و براساس آماری كه وجود دارد صادقی از ابتدای لیگ تا به حال به لحاظ پاس گل و گل زدن بهترین بازیكن لیگ بوده است.

وی افزود: ضمن این كه صادقی بازیكنی نیست كه اگر روی نیمكت بنشیند برای تیم مشكلی ایجاد كند و می‌تواند در جام ملت‌ها كمك زیادی به تیم ملی كند.

مایلی كهن در ادامه درباره عملكرد سایپا در نیمه دوم دیدار برابر فولاد گفت: بین دو نیمه به بازیكنان گفتم كه حریف برای جبران می‌آید و باید برای آنها تله‌گذاری كرد و همین گونه هم شد و ما دو گل دیگر زدیم. در ادامه آنها یكی از گل‌ها را جبران كردند اما ما توانستیم گل پنجم را وارد دروازه فولاد كنیم.

وی افزود: در شرایطی كه طبق روال معمول می‌توانستیم با كشتن وقت نتیجه را به سود خودمان به پایان ببریم، حتی یك مورد هم این كار را نكردیم و در نتیجه حریف با استفاده از موقعیت‌هایی كه به دست آورد بازی را به تساوی كشاند. این در حالی است كه می‌توانستیم گل‌های دیگری را هم به ثمر برسانیم كه به عنوان نمونه ضربه ابراهیم صادقی به تیرك دروازه خورد. ضمن اینكه اعتقاد دارم داور به اشتباه یكی از گل‌های ما را قبول نكرد و خطایی كه داور برای ما در یكی از صحنه‌ها گرفت در محوطه 18 قدم رخ داد. من خواهشی هم از مسعود عنایت دارم. حق وردی از داوران خوب فوتبال ایران است و من هم در مجموع اعتراضی به داوری‌ها نداشته‌ام اما حق وردی در مقاطع مختلف سه، چهار بازی ما را قضاوت كرده و اشتباهاتی هم داشته كه مسجل شده است. من از عنایت می‌خواهم وقتی اشتباه داوران مسجل شد حداقل داوران فیلم بازی‌ها را ببیند تا متوجه اشتباه‌شان بشوند.

مایلی كهن افزود: ضمن این كه من این حرف را قبول ندارم كه چون حقوق داوران كم است، ضریب اشتباه‌شان بالا می‌رود. این حرف درستی نیست. داوری عشق می‌خواهد. همچنین این سوال وجود دارد كه اگراگر داور برای یك بازی 10 میلیون بگیرد، ضریب اشتباهش كم می‌شود؟

وی ادامه داد: به هر حال فكر می‌كنم این نتیجه برای تیم حریف پیروزی محسوب می‌شد و من به همكار خوبم مجید جلالی تبریك می‌گویم. ضمن این كه من مانند بعضی از همكارانم نیستم كه پس از تساوی یا باخت تیم‌شان اشتباهات بازیكنان را دلیل اصلی در ثبت نتیجه می‌دانند. یقینا من كسی را محكوم نمی‌كنم و می‌گویم عامل اصلی این نتیجه خود من بوده‌ام.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

ماشالا پرسپولیس از ذوب آهن قوی تر فعلا تیمی نیست

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

البته اون فصل داوریها خیلی بنفع سپاهان بود..نمیگم عمدی بوده یا نه!!

کاری به حرف رسانه ها و طرفدارای رنگی ندارم چون اکثرا از روی تعصبه...اما وقتی یه آدم باسوادی مثل دکتر سیار میگه این مسائل تو داوری ما هست و بخاطر همین حرف بایکوت میشه.....!

بهرحال اگه یه روز کالچوپولی ما هم در اومد تعجب نکنید!!

توی بازی امروز داور کامل به نفع پیروزی سوت زد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

استقلال بدجوری نیمه دوم رو وا داده بود
    تائید میشه
    نیمه دوم چند تا دفاع وارد زمین کرد استقلال
    گل سالم تراکتور رو هم افساید گرفت

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

حال باز هوادار پیروزی دم از داوری بزنند
    مگه چه اتفاقي افتاد؟
    اگه صحنه اخراج باشه كه مدافع ذوب اهن كاملا روي نوروزي سوار شد

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اگه صحنه اخراج باشه كه مدافع ذوب اهن كاملا روي نوروزي سوار شد
    اتفاقا بازیکن تیم پیروزی زیر پای بازیکن پیروزی بلند شد بعد اخراج هم نباید می شد یه صحنه هم اخر بازی باید برای ذوب آهن پنالتی می گرفت

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

استقلال فعلا دو تا بازي شانس اورده . يكي بازي پرسپوليس و يكي تراكتورسازي . 4 امتياز به ناحق گرفت . حالا سومي مي مونه

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب انصافا ديگه توي اين بازي پرسپوليس به حقش رسيد
    ذوب آهن قبل از اينكه بهانه خستگي رو بياره
    بايد كمي به غرور بيش از حد بازيكناش توجه كنه
    و البته از اين به بعد سعي كنه زودتر برگرده ايران
    كناره هاي پرسپوليس عالي بودن به خصوص رضايي كه واقعا ماهيني ديگه در برابرش كم آورد و تعويض شد

يه نكته قابل توجه استقلاليهاي عزيز
    اين بازي نشون داد كه اگه پرسپوليس از استقلال جلو مي افتاد بازي چه شكلي پيدا ميكرد
    ذوب آهن شايد توي بخش حمله حرف اول رو توي باشگاههاي آسيا نزنه
    اما انصافا توي دفاع تيمي در آسيا بينظيره
    با اين حال بعد از گل اول انصافا جا داشت دو سه گل ديگه هم ميخورد
    و از كناره ها به خوبي پرسپوليس استفاده ميكرد
    حالا در نظر بگيريد اگر به جاي ذوب استقلال بود چه ميشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

خب انصافا ديگه توي اين بازي پرسپوليس به حقش رسيد
    ذوب آهن قبل از اينكه بهانه خستگي رو بياره
    بايد كمي به غرور بيش از حد بازيكناش توجه كنه
    و البته از اين به بعد سعي كنه زودتر برگرده ايران
    كناره هاي پرسپوليس عالي بودن به خصوص رضايي كه واقعا ماهيني ديگه در برابرش كم آورد و تعويض شد

يه نكته قابل توجه استقلاليهاي عزيز
    اين بازي نشون داد كه اگه پرسپوليس از استقلال جلو مي افتاد بازي چه شكلي پيدا ميكرد
    ذوب آهن شايد توي بخش حمله حرف اول رو توي باشگاههاي آسيا نزنه
    اما انصافا توي دفاع تيمي در آسيا بينظيره
    با اين حال بعد از گل اول انصافا جا داشت دو سه گل ديگه هم ميخورد
    و از كناره ها به خوبي پرسپوليس استفاده ميكرد
    حالا در نظر بگيريد اگر به جاي ذوب استقلال بود چه ميشد

سلام
    1. شما نباید هیچ وقت بازی با استقلال رو با ذوب اهن مقایسه کنید چون از نظر حساسیت اصلا قابل مقایسه نیستند و بیشتر متکی به مسائل روحی روانی هست تا مسائل فنی

2.بارها شده تیمی در دقایق ابتدایی بازی به گل برسه و در ادامه بازی رو واگذار کنه {بهترین نمونه گل ثانیه 37 علی سامره} پس هیچ تظمینی برای برد شما نبود

3.نمیدونم ما چرا جنبه باخت نداریم{در دوران مساوی های پیاپی همین شما پرسپولیسی ها نمیگفتید ما حاضریم استقلال ببره ولی بازی مساوی نشه حالا چی شده که اینقدر جنجال به پا میکنید}

4.به نظرشما بهتر نیست بحث در مورد این بازی رو رها کرده و به مسائل روز فوتبال بپردازیم

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •