چراغ کیبورد که به نظرم نداره.
با پارتیشن مجیک به راحتی میتونین پارتیشن بندی رو عوض کنید.
چراغ کیبورد که به نظرم نداره.
با پارتیشن مجیک به راحتی میتونین پارتیشن بندی رو عوض کنید.
نهایتا 3-3:30 ساعت باتریش دووم میاره!
شما با توجه به کاربردی که از یک لپ تاپ انتظار داری و مقدار بودجه ای که براش درنظر گرفتی باید انتخابش کنی
تمام مشخصات 5010 در صفحه اول وجود داره و می تونین پست های دیگه رو هم بخونید و اگه این لپ تاپ جایگزین مناسبی برای لپ تاپ قبلیتون هست بخریدش![]()
Backlit نداره!
موقع نصب ویندوز میتونستی پارتیشن بندی کنی
الانم اگه پارتیشنی بجز پارتیشن ویندوز و میخوای به چند پارتیشن تقسیم کنی میتوونی روی my computer راست کلیک کنی manage رو بزنی و در سمت چپ پنجره storage> disk management رو انتخاب کنی
نکته اینکه اگه از این طریق بخای استفاده کنی همه اطلاعات اون پارتیشن پاک میشه، اگه درایوی که توش اطلاعات داری رو خاستی تغییر بدی باید از پارتیشن مجیک استفاده کنی![]()
دوستان این سری جدید دل 5010 corei5 اش با گرافیک 550v به بازار عرضه شدند خواستم ببینم برای بازی گرافیک 5470 بهتره یا 550v ؟؟
ممنون
2باره سلام
مشکل من با وایرلس حل نشد
باتریشم فرستادم گارانتی
تازه دور کیبوردش هم که میگین ضد خشه یه خش کوچول افتاده
![]()
َATI یه دیگه کاریش نمیشه کرد
واسه همینه که میگن Gforce برای بازی ساخته شده
و ATI برای نرم افزار
شما اگه تو این سایت بررسی کنی تفاوت این 2 گرافیک را به خوبی متوجه میشی
فقط حیف که Gforce گرافیک خیلی بالا برای لپ تاپ نداره
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
كسي جواب ما رو نميده؟
من با دیدن مشخصات هر دوشون به نظرم 5470 هم بهتره و هم با ساپورت کردن DirectX 11 و GDDR 5 دارای آینده بهتریه، ولی چون من متخصص در این زمینه نیستم نمیدونم که تاثیر 128بیتی بودن نسبت به 64 چیه و البته پارامترهایی از قبیل تعداد ترانزیستور و تکنولوژی هم در جدول های مقایسه ای لحاظ میشه که من اطلاعی دربارش ندارم. در این مورد دوستان اگه میتونند به من کمک کنند. ولی به نظرم سرعت سایه زنی، هسته و مموری بیشتر موثره که 5470 از این لحاظ بهتره.
اینم لینک برای مقایسه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگه این سوال رو در تاپیک های مربوط به گرافیک بپرسی نتیجه بهتر میگیری
چون ما هم مثل شما جواب این سوال رو نمیدونیم![]()
سلام دوستان آدرس سایت گارانتی زیگوارت یا الماس را ندارید؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)