با کنترل دیگه هم امتحان کردم تفاوتی نداره ، به احتمال زیاد مشکل بر میگرده به تغییر در تنظیمات منوی مخفی
با کنترل دیگه هم امتحان کردم تفاوتی نداره ، به احتمال زیاد مشکل بر میگرده به تغییر در تنظیمات منوی مخفی
-شما با كليد exit هم امتحان كردين ورست رو انجام دادين؟
سلام دوستان بالاخره تلویزیون من هم درست شد بعد از حدود 13روز!برد دیجیتالش سوخته بود با گارانتی رایگان اودن عوض کردن!
راستی یه خواهش هم از همه دوستان دارم به منوی مخفی دست نزنيـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــد!
بله ، با کلید exit هم امتحان کردم نشد ،با factory reset هم نشد یه چیز دیگه اینکه وقتی فیرم ور رو از طریق USB وارد می کنم پیغام میده که هیچ فایلی برای ارتقاء پیدا نشد( البته قبلاً فیرم ور مدل خودش که c7000 هست رو وارد کردم) حتی فیرم ور c9000 رو هم امتحان کردم همین پیغام رو داد
دوست من شما هم احتمالا همین برد (برد دیجیتال =بردی که ورودی و خروجی های تلویزیون به آن وصل میشن)رو خراب کردی!مثل من![]()
-اقايون خانمها لطفا فقط فريمور مربوط به مدل خودتو ن و ريجن مالزيايي رو دانلود كنيد
نكنيد اين كار ها رو بردتون ميپره
-اصلا اگر فايلي مثلا ويدئويي رو هم داخل فلش بگزارين ميشناسه و اجرا ميكنه ؟
فکر نمی کنم ، تنها مشکلی که برای TV من پیش اومده غیر فعال شدن دکمه های عددی کنترله
USB و هارد رو میشناسه و فایل هاش رو پخش می کنه
ارتباط بوسیله کابل HDMI انجام میشه
با PC شبکه میشه
زیرنویس فارسی مشکل نداره
تلتکست مشکل نداره
البته من میخواستم فریمور مدل دیگه ای رو وارد کنم ولی خدا رو شکر نشد
اما همون طور که قبلاً اشاره کردم همه فایل های صوتی و تصویری ( صدا ، ویدیو و عکس) رو میشناسه و اجرا میکنه
-خوب خدا رو شكر برد usb موردي پيدا نكرده
-اگر بتونيد فريمور رو اپديت كنيد شايد شايد مشكلتون حل بشه
-هر چند ميفرماييد با رست فكتوري هم مورد بر طرف نشده
سلام
کسی میدونه چطوری میشه samsung c8000 رو به اینترنت وصل کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)