تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 88 از 265 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سرعت مخابرات بین 13 تا 15 متغیره 24 ساعته دانلود کنه نهایتن ماهی 30 و چند گیگ میتونه بگیره... ترافیک مخابرات نامحدوده...
    اگه اینطوری هست چرا پس اینقدر مشترک adsl مخابرات کم هست ؟..بیشتر از جای دیگه adsl میگیرن ؟
    یعنی به خاطر همون مانیتورینگ هست .؟
    همچنین من اگه بخوام 64 بگیرم هزینه اش روی قبض تلفن میاد ؟ باید قبض تلفن و اینترنت رو با هم بپردازیم
    یه سوال دیگم اینکه 64 مخابرات با dial up چه فرقی میکنه از لحاظ سرعت وبگردی و دانلود ؟
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

اگه به مشکل برخوردیم توی کانکت شدن..با چه شماره ای باید تماس بگیریم.>؟؟؟؟؟
    1899 پیغام بذارید...

سلام من 10 روزه تو مرکز کاشانی درخواست دادم
    چند روز دیگه باید صبر کنم تا وصل بشه
    باید نهایتا 2 روزه وصل میشد . شاید پورت نداشتن رفتید تو لیست انتظار...
    اگه اینطوری هست چرا پس اینقدر مشترک adsl مخابرات کم هست ؟بیشتر از جای دیگه adsl میگیرن ؟
    کم!؟ فکر نمیکنم! شاید اطلاع ندارن یا حالشو ندارن که برن مرکز یا شاید سرعت های بالاتر میخوان...

یعنی به خاطر همون مانیتورینگ هست .؟
    به نظرم مانیتورینگ ربط چندانی به isp نداره همه کنترل میشن...

همچنین من اگه بخوام 64 بگیرم هزینه اش روی قبض تلفن میاد ؟ باید قبض تلفن و اینترنت رو با هم بپردازیم
    یه سوال دیگم اینکه 64 مخابرات با dial up چه فرقی میکنه از لحاظ سرعت وبگردی و دانلود ؟
    ممنون
    اسمش هست که 64 میده ولی فقط 128 میدن اغلب.

فرقی نداره در هر صورت رو قبض میاد هزینش.
    به هر حال 64 بهتر از 28 است
    Last edited by hamidras; 08-11-2010 at 22:13.

3. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من مودمم رو pppoe ست کردم. تو قسمت setting مودم هم user name و password رو وارد کردم.
    بعد تو ویندوز هم یک کانکشن pppoe ساختم .
    15 روز به همین شکل کانکت میشدم یعنی از تو ویندوز میرفتم سراغ همون کانکشنی که ساختم و connect رو میزدم و کانکت میشد
    الان 2 روزه که connect نمیشه به همه جا هم زنگ زدم ولی هنوز حل نشده
    شما وقتی مودم رو روی pppoe میگذارید دیگه نباید کانکشن بسازید. از صفحه تنظیمات مودم یک عکس بندازید.

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام بچه ها. الان از مرکز مخابراتمون (پیروزی) اومدم..گفتن پورتا پوره ..اسم و شماره گرفتن گفتن زنگ میزنیم.
    خبر ندارین این پورت های جدید کی راه اندازی میشه !؟!

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

امیدوارم نون خور این شرکتها نباشید...چون نظرتون یک طرفه میشه!

خب موردی نیست عزیز من شما سرویس ADSL ای به من معرفی کنید ماهی 14-15 هزار تومن باشه نامحدود باشه سرعتشم 10 برابر 128 باشه عزیز دلم یک مگ هم بود من راضیم فقط سریع بی زحمت منتظرم...

+

مساله توقعات متفاوت نیست مساله اینه که برای افرادی که نیازشون با 128 یا 256 رفع میشه و سرویس نامحدود می خوان شرکتهای خصوصی رو با مخابرات مقایسه کردیم اونا یا نمیدن چنین سرویسی رو یا 4 برابر بیشتر پول میگیرن از ملت!!! البته مخابرات هم بی عیب نیست و ممکنه تعداد معدودی مراکز ارائه نکنن و تعداد پورتها کم و محدود باشه...

اگه مخابرات بخواد یا بتونه سرویسهای بالاتر از 256 رو هم با همین تعرفه ها عملی کنه بقیه باید جمع کنن برن ...این مدل سیستم حجمی خیلی وقته منقرض شده و همه با انواع کلاه برداری ها در مورد سرعت ،حجم کم شده وضعیت قرار داد دایری و قطعی و قیمت حجم اضافی شبانه رایگان و سرعت دانلود شبانه... برخی شرکتها آشنا هستن!
    اگر شما تهمتی به کسی بزنید چون اسمت همکاره موردی نداره ولی اگه جواب مشابه بده اون کسی که شما تهمت زدید برادر خیلی بسیار زیاد مدیر اخم کرده و 3 سوت پستش رو پاک میکنه و البته اون که تشکر مدیرانه ازت کرده برای عرض ارادت و همکاری و فی سبیل لیلا این کار رو کرده.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگر شما تهمتی به کسی بزنید چون اسمت همکاره موردی نداره ولی اگه جواب مشابه بده اون کسی که شما تهمت زدید برادر خیلی بسیار زیاد مدیر اخم کرده و 3 سوت پستش رو پاک میکنه و البته اون که تشکر مدیرانه ازت کرده برای عرض ارادت و همکاری و فی سبیل لیلا این کار رو کرده.
    شما کلا عادت داری به اینو و اون بگی برادر ایمانی و سپاه صحابه و .. انتظاری ازت نمیره اما خب انجمنم قانون داره دیگه ! هر موقع اون قسمت قرمز رنگ که اصل ماجرا و اختلاف منو و شماست رو تونستی جواب بدی بیا باهات بحث کنم دیگه این حواشی رو ولش کن برادر!!!

شما اگر سرویستون به طرز مضحکی برای 48 ساعت قطع بود و آخرش به شعورتون توهین میکردند که یوزر و پس رو اشتباه میزنید که 1 ثانیه dc میشده و یوزر و پس جدید بهتون بدند نظرتون در مورد پشتیبانی عوض میشه.
    خوب واسه من ارور نمی داد طرف بعد از 48 ساعت میگه یوزر و پس رو اشتباه میزدی. شما چی فکر میکنی ....
    دوست عزیز حرف شما رو قبول دارم که به شعور ادم توهین میشه گاهی اما این مشکل فقط مربوط به شرکت مخابرات و پشتیبانی اون نیست می تونه برا همه جا پیش بیاد دیگه!

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض استقبال كاربران از سرویس اینترنت پر سرعت مخابرات تهران

کد مطلب: 9386 18 آبان 1389 ساعت 14:28
    استقبال كاربران از سرویس اینترنت پر سرعت مخابرات تهران

كاربران اینترنت در استان تهران از ارایه سرویس ADSL شركت مخابرات استان تهران استقبال كردند.

مدیــر روابط عمومی شـركت مخابرات استـان تهـران با بیان این مطلب در خصوص نمایشگاه بین‌المللی ایران تله كام گفت: شركت مخابرات تهران بعنوان یكی از زیر مجموعه های شركت مخابرات ایران در نمــایشگـاه تله كام حضور خواهد یافت و به معرفی و ارایه سرویس های نوین خود می پردازد.

محمد خجسته نیا درباره سرویس اینترنت پرسرعت شركت مخابرات استان تهران نیز اظهار داشت: تاكنون 60 هزار پورت اینترنت پرسرعت از سوی این شركت به كاربران ارایه شده است كه 43 هزار پورت آن مربوط به پروژه جدید مخابرات تهران می باشد.

وی ادامه داد: بیشترین واگذاری اینترنت پرسرعت مربوط به منطقه دو تهران می شود به طوری كه حدود 16 هزار پورت در این منطقه واگذار شده است.

خجسته نیا گفت: در حال حاضر تمامی مناطق تهران تحت پوشش سرویس ADSL مخابرات تهران هستند.

وی با بیان اینكه نیاز جامعه به اینترنت پر سرعت بیش از رقم فعلی است، تاكید كرد: براساس یك نظرسنجی در سال گذشته 52 درصد مشاركت كنندگان در این نظر سنجی اعلام كردند كه به خطوط اینترنت پر سرعت نیاز دارند.

مدیر روابط عمومی مخابرات استان تهران ادامه داد: براساس برآوردها حدود دو و نیم میلیون پورت اینترنت پر سرعت در سطح استان تهران نیاز است كه اكنون فاصله زیادی با این رقم داریم.

وی گفت: اگر تمام شركت های PAP، مخابرات تهران، وایمكس و سایر شركت ها در این حوزه اقدام به ارایه سرویس كنند باز هم دو یا سه سال زمان برای تامین دو و نیم میلیونی اینترنت پر سرعت نیاز است.

خجسته نیا تصریح كرد: فضای كار برای تمامی شركت های فعال در حوزه ADSL مهیا است و تمامی شركت ها می توانند بدون هیچ دغدغه‌ای به فعالیت بپردازند.

منبع: شركت مخابرات ایران

9. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا ما بخوايم يه 256 بگيريم بايد چيكار كنيم...

مداركي چيزي ميخواد؟

يا ويتامين پ ؟!؟!؟!

مخابرات نهري شهرك غرب

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

آقا ما بخوايم يه 256 بگيريم بايد چيكار كنيم.مداركي چيزي ميخواد؟

يا ويتامين پ ؟!؟!؟!..
    دانشجوی ارشد باشی.....یا دانشجوی دانشگاه مجازی. باشی..ردیفه....اگه ویتامین پ داری که برو رو 512.......اگه هم نه..که مثل ما 128 بگیر....لذتشو ببر با سرعت حلزونی..

12. 3 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دانشجوی ارشد باشی.....یا دانشجوی دانشگاه مجازی. باشی..ردیفه....اگه ویتامین پ داری که برو رو 512.......اگه هم نه..که مثل ما 128 بگیر....لذتشو ببر با سرعت حلزونی..
    خودم دانشجوي (ارشد يا مجازي) باشم يا صاحب خط؟

بعد چقدره مايه اش؟

256؟
    512؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •