نه بابا بنده خداها كه خوب جواب ميدن من امروز نت قطع بود زنگ زدم شاكي شدم بيچاره هيچي نگفت
البته خود اپراتور اصلا تو اين دنيا نبود مثل اينكه ديشب نخوابيده بود![]()
نه بابا بنده خداها كه خوب جواب ميدن من امروز نت قطع بود زنگ زدم شاكي شدم بيچاره هيچي نگفت
البته خود اپراتور اصلا تو اين دنيا نبود مثل اينكه ديشب نخوابيده بود![]()
سلام
دوستان عزیز و محترم
بنده حدود یکساله که از adsl 128kb شرکت صبانت استفاده میکنم. و می خواهم isp خودم را عوض کنم و به مخابرات کوچ کنم. خواستم از شما دوستان عزیز بپرسم که سرعت دانلود 128kb و 256kb و 512kb و 1mb شرکت مخابرات چقدره و آیا قطعی دارد؟
با سپاس![]()
من 256 مخابرات دارم سرعت دانلودش هم ميانگينش 32Kbps هستش قطعي هم اي داره ولي خيلي از شركتاي ديگه كمتره
128 روهم ديدم 15-16 Kbps هست بقيش رو خبر ندارم ولي اپراتور اينجا مي گفت كه سرعتشون واقعيه!
اين تست 256 من
![]()
Last edited by Samba; 18-07-2011 at 17:49.
هرکاری میکنی فقط طرف حسابگر نیا که دانلود نداره روزانشم که محدوده!! همون مخابرات بهترینهسلام
دوستان عزیز و محترم
بنده حدود یکساله که از adsl 128kb شرکت صبانت استفاده میکنم. و می خواهم isp خودم را عوض کنم و به مخابرات کوچ کنم. خواستم از شما دوستان عزیز بپرسم که سرعت دانلود 128kb و 256kb و 512kb و 1mb شرکت مخابرات چقدره و آیا قطعی دارد؟
با سپاس
سلام بر شما
به ترتیب سرعت دانلود حداقل 16 و 32 و 64 و 128
قطعی هم کمی داره اما نسبت به شرکت ------ خیلی عالیه
یک سوال از شما داشتم سرعت دانلود 128 صبانت در روز و شب چنده؟
مرسی![]()
ممنون.ولی من چون از سیسیکم استفاده میکنم برای دیدن شبکه ها به پینگ زیر 250 احتیاج دارم.البته پینگ پارس آنلاین خوبه ولی قیمت حجم اضافه اش زیاده
یعنی هرروز قطع میشه ؟
من از صبانت - حسابگر و پارس آنلاین سرویس داشتم.صبانت که در یک کلمه مزخرف و بیخوده.سرعتم 512 بود که یکدفعه بدون اطلاع سرعتم رو آوردن 128.بعد از یک هفته بهم گفتن از تهران بهمون دستور دادن. من هم با کلی دعوا رفتم قرارداد رو کنسل کردم
مرگ بر صبانت![]()
از اون بدتر حسابگر دزده.کلی قطعی داره و اونهایی که تو بخش فنی این شرکت هم هستن با بزغاله هیچ تفاوتی ندارن![]()
Last edited by .s.a.e.e.d; 18-07-2011 at 18:54.
من شب ها از اینترنت استفاده نمیکنم!!! ولی از ساعت حدودا 7 صبح تا 12 شب سرعت دانلود تا160 حتی 200 میره ولی اکثر اوقات بین 50 تا 70 کیلوبیت است.![]()
در 24 ساعت يه بار قطع شدنو كه تو خونشه
البته اين قطعي ها با يه بار خاموش و روشن كردن مودم حل ميشه مگر اينكه مشكل واقعا جدي باشه
من 256 پارس دارم
ولی قیمت حجمش بالاس و سرعت دانلود شبانه پایینه . میخوام عوض کنم شمارمم 726 هست همون مرکز تلفن اول پردیس میشه نمیدونم اسمش چیه . دوستان مخابراتی با این مرکز مشکل ندارن ؟
شما هم مثل ما جز مرکز مخابرات ولیعصر هستینتازگیها یه خورده سرعت دانلود شبانه اش افت کرده.ولی مشکل شما به خاطر سرعتتون هستش.من یک ماه سرویس 256 با 20 گیگ حجم رو گرفتم.شبها سرعتش به 20 کیلو هم نمیرسید
قبلش سرعتم 512 بود که شبها هم خوب بود.الان هم با سرعت 1024 سرعتش خوبه.البته مثل یکی دو ماه پیش نیست ولی تقریبا بین 80 تا 130 نوسان داره.البته از 5 ساعت دانلود رایگان ممکنه دو ساعتش سرعتش اینجوری باشه و دوباره سرعتش برمیگرده سر جای اولش. اون یک ماهی که 256 داشتم با اینکه حجم دانلودم خوب بود ولی شبها کلی زجر کشیدم
کلا بین isp های کرمانشاه سرعت پارس آنلاین از همه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)