سلام
اين بازيم مثل شمارهي قبليشه. بازم بايد دنبال پرا بگردي يا دنبال شكل ومعماها اگه اينجوريه مثل شمارهي قبليش نقشه اي چيزي نداره تا راهتر بشه پيداش كرد
سلام
اين بازيم مثل شمارهي قبليشه. بازم بايد دنبال پرا بگردي يا دنبال شكل ومعماها اگه اينجوريه مثل شمارهي قبليش نقشه اي چيزي نداره تا راهتر بشه پيداش كرد
مثل شماره قبله و کل چیز جدید بهش اضافه شده .
به نظر من بخوای کامل کامل بری شاید از AC2 هم بیشتر زمان ببره تا تموم بشه .
بچه ها من تو یه مرجله از بازی گیر کردم اوایل بازی تو یه جای قدیمی 4 تا اهرم رو باید فشار بدم تا از دهن 4 تا شیر آب بیرون میاد و کف استخر میریزه و میره پایین حالا اون پایین من باید چی کار کنم هیچ راهی پیدا نمی کنم برای بیرون رفتن از این مرحله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه یه راهنمایی کنید با چی کار کنم
دوستان تو یکی از این ماموریتهای گرگها که محلش زیر یک هرم هستش مدت زمان 8 دقیقه رو اصلا نمیشه زد و بعد از اتمام Desycroniz Failedمیزنه ٰ اگه با این حالت اون قسمت رو رد کنیم چه مشکلی ژیش میاد ؟؟
دوستان برای این ورژن یه راهنمایی چیزی بیرون ندادند ؟؟؟
قبلی pdf داشت که کمک خوبی بود
راسش من تو کشتن Banker موندم هر کاری میکنم لو میرم![]()
در این نسخه از بازی میتونی نقشه ی پرها و پرچم ها را بخری{البته یکم قیمتاش بالاست}
اصلا به روند بازی ربط نداره
بازیو ادامه بده بعدا میتونی بری 100% کنی
(اگه همه مراحل رو بتونی 100% بری آخر بازی چند تا option براد unlock میشه)
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
اون پایین یه ورودی هست برو داخلش از یه سکو مانند باید بری بالا و دیوار رو بگیری و بری داخل ورودی بعدی
(پست های قبلی دوستان راهنمایی کرده بودند)
فاحشـه ها استخدام کنین تا همراتون باشن و جلوتر بتونن نگهبونها رو خام کنن. بین گروه های چهار نفره مخفی بشین... میشه. حالا دقیقا کدوم قسمتش رو مشکل دارین؟
با سلام
من هم گیر کردم اونجا که 3 نفر رو دارن به صلیب میکشن دوستان گرامی گیر کردم لباس رومی ها رو میپوشه و یه وقت 45 ثانیه ای میده تا برسی به یه نقطه مشخص و بعد از اون که به اون محل میرسی دوباره 20 ثانیه وقت میده که یکاری انجام بدم ولی نمیدونم چیکار باید بکنم لطفاً کمک کنید اگه بتونم یه عکس براتون میزارم دوستان
آقایون اینجا گیر کردم اینجا چیکار باید کرد با چشم عقاب هم هیچی نشون نمیده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دکمه E رو بزن تا بره تو ورژن EAGLE VISION بعد برو جاهایی که رو زمین روشن پیداست بعدش اون مَرده که داره حرف میزنه رو بکش !
محتوای مخفی: |پایان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)