تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 311 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام

این روزا خبر خاصی از بازی منتشر نمیشه فقط چند تا ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شد که توی این دو هفته اخیر ویدئوهای زیادی از گیم پلی بازی دیده بودیم .
    یک ویدئوی آموزشی هم از نحوه دفاع کردن منتشر شد که از لینک یر میتونید ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای گرفتن لینک دانلودشم میتونید از سایت زیر استفاده کنید :

کد:

فعلا تا دو هفته دیگه باید صبر کنیم تا تغییرات جدید توی بازی اعمال بشه و دمو رو منتشر کنن .

...................

در مورد کنترل و آزادی عمل و همینطور گل شدن توپها در حالت تک به تک ali_santori داره نسخه کارنت بازیو میگه شما هم فکر کردین منظورش نسخه کنسولیه بنابراین هر دو طرف دارین درست میگین .

2. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

این روزا خبر خاصی از بازی منتشر نمیشه فقط چند تا ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شد که توی این دو هفته اخیر ویدئوهای زیادی از گیم پلی بازی دیده بودیم .
    یک ویدئوی آموزشی هم از نحوه دفاع کردن منتشر شد که از لینک یر میتونید ببینید :

کد:

برای گرفتن لینک دانلودشم میتونید از سایت زیر استفاده کنید :

کد:

فعلا تا دو هفته دیگه باید صبر کنیم تا تغییرات جدید توی بازی اعمال بشه و دمو رو منتشر کنن .

...................

در مورد کنترل و آزادی عمل و همینطور گل شدن توپها در حالت تک به تک ali_santori داره نسخه کارنت بازیو میگه شما هم فکر کردین منظورش نسخه کنسولیه بنابراین هر دو طرف دارین درست میگین .
    کی گفته اونها فکر میکردن من نسخه کنسولی رو میگم؟!!!

تا اونجایی که سواد من میکشه اینجا بخش بازیهای کامپیوتری هست نه کنسولی.

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

منم واقعا نمیدونم شما به چه بیماری مبتلا هستی که میای یه اسپم میدی یه دفعه 5-6 صفحه از تاپیک میشه اسپم ...آخه این انصافه؟ تا همین الان 7 تا پست شده اسپم ... فقط به خاطر حرف شما
    دوست من ... یکی PES دوس داره ، یکی FIFA ... یکی هم هر دوشو ...

ببین همشهری عزیز

اول ادب رو رعایت کن

اگه شما یه سر به تایپیک PES بزنین متوجه میشین چرا من اومدم اینجا.

در ضمن فروم محلی برای بحث و تبادل نظر هست نه تعریف خالی.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حسین جان دیگه نسخه کارنت این بازی هم گیم پلی اون از نسخه به اصطلاح نکست PES بهتره.
    من خودم یک PES باز سفت و سخت بودم...ولی بعد از تست هر دوی اونا به این نتیجه رسیدم
    یک شبه هم به این نتیجه نرسیدم
    چندین سال PES ّبازی کردم ولی بعد از این که فیفا رو تست کردم تازه فرقهای این دو رو متوجه شدم
    کخصوصا توی گیم پلی که واقعا فاصله اونا با هم زیاده

5. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا توی این قبیل موارد اگه یه نفر هم جواب اسپم رو با اسپم نده مشکل حل میشه

7. این کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

لطفا حذف شود...

جهت تمام شدن بحث محتوای پست حذف شد.
    Last edited by MHSou; 02-09-2010 at 18:54. دليل: اشتباه در تنظیم پست

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من فقط یه جواب میخوام از شما

من میخوام بدونم علت این که فیفا یی ها میگن PES تخیلیه از رو عقلشون میگن یا از جای دیگه دارن میسوزن

شما چند نمونه که اصلا در واقعیت اتفاق نیفتاده و غیر عادی هست رو به من نشون بده تا از اشتباهم در بیام.

اگر هم نمیتونین نمونه تصویری(سیو) بیارین وفقط حرف میزین بیاین جلو همه بگین اشتباه کردیم.

خواهشن هم نپیچونین

تمام

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من فقط یه جواب میخوام از شما

من میخوام بدونم علت این که فیفا یی ها میگن PES تخیلیه از رو عقلشون میگن یا از جای دیگه دارن میسوزن

شما چند نمونه که اصلا در واقعیت اتفاق نیفتاده و غیر عادی هست رو به من نشون بده تا از اشتباهم در بیام.

اگر هم نمیتونین نمونه تصویری(سیو) بیارین وفقط حرف میزین بیاین جلو همه بگین اشتباه کردیم.

خواهشن هم نپیچونین

تمام

ببین علی جان اگه شما حقیقتا دنبال واقعیت هستی و داری نسخه نکست فیفا رو با نکست pes مقایسه میکنی من برخی از دلایل منطقی خودمو توی پست زیر قبلا نوشتم شما یک نگاهی بنداز اگه موردی بود که باهاش مخالفی بگو من با تصویر بهتون ثابت کنم :

کد:
    در ضمن pes هم از بعضی جنبه ها بازی قشنگیه اون بازی هم چیزهای با ارزشی توش وجود داره که متاسفانه به هیچ وجه توی فیفا نکست دیده نمیشه .

من دقت کردم هر وقت خبر خاصی از این دو بازی وجود نداره کاربرا کم کم شروع میکنن به بحثهای مقایسه ای .

11. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

هر بازی ای یه خوبی ها و یه بدی هایی داره ، لطفا بحث رو منحرف نکنید.....

13. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببین علی جان اگه شما حقیقتا دنبال واقعیت هستی و داری نسخه نکست فیفا رو با نکست pes مقایسه میکنی من برخی از دلایل منطقی خودمو توی پست زیر قبلا نوشتم شما یک نگاهی بنداز اگه موردی بود که باهاش مخالفی بگو من با تصویر بهتون ثابت کنم :

کد:
    در ضمن pes هم از بعضی جنبه ها بازی قشنگیه اون بازی هم چیزهای با ارزشی توش وجود داره که متاسفانه به هیچ وجه توی فیفا نکست دیده نمیشه .

من دقت کردم هر وقت خبر خاصی از این دو بازی وجود نداره کاربرا کم کم شروع میکنن به بحثهای مقایسه ای .
    شما ففقط چندتا حرکت تخیلی رو به من نشون بدین

15. این کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شما ففقط چندتا حرکت تخیلی رو به من نشون بدین
    علی جان چون این صحبت شما مربوط میشه به تاپیک pes من با اجازه جوابشو اونجا میزارم

من توی تاپیک فیفا میخوام یکی از معایب بزرگ این بازیو از نظر خودم بگم .
    متاسفانه این بازی سرتاسر فشار و پرسینگه و این اصلا هیچ شباهتی به واقعیت نداره توی real life و فوتبال واقعی میبینیم خیلی وقتا اصلا بازی کاملا راکد و ساکن میشه حتی بعضی وقتا میبینیم بازیکن صاحب توپ , توپو یک جای زمین زیر پاش نگه داشته و بقیه بازیکنان داخل زمین هم برای گرفتن توپ به طرفش نمیرن و فقط منتظر حرکت اون بازیکن باقی میمونن . خیلی وقتا حرکت توپ بسیار آروم میشه بعضی وقتا بخصوص در ضد حملات سرعت بازی به حداکثر خودش میرسه و در مجموع ما در طول 90 دقیقه شاهد هستیم سرعت بازی و حرکت توپ بارها و بارها دچار نوسانات زیادی میشه اما توی فیفا ما میبینیم که کل زمان بازی بازیکنان در حرکت هستن و بازیکن صاحب توپو تحت فشار قرار میدن .

..................................

یک نکته رو هم در مورد موضوع مقایسه عرض کنم . به نظر من از یک جنبه عمل مقایسه کردن نمیتونه کار چندان درستی باشه . چون سلیقه افراد متفاوته اصلا ما برای چی بازی میکنیم و کلی از وقتمونو صرف یک بازی ویدئویی میکنیم جوابش اینه که برامون مطلوبیت ایجاد میکنه ایجاد لذت میکنه . خب حالا همه توی این دنیا دنبال به حداکثر رسوندن این لذت و خوشی هستن ( البته بعضیا با توجه به محدودیتهای دینی یا عرفی یا اخلاقی و غیره سعی میکنن تلاش برای کسب نهایت مطلوبیت رو در یک چارچوب مشخص محدود کنن ) .
    حالا اینجا یک سوال مطرح میشه آیا یک اسباب بازی 2-3 هزار تومنی جذابت تر و بهتره یا یک ماشین آخرین سیستم . جواب این سوال بستگی به کسی داره که ازش پرسیده میشه اگه پاسخ دهنده یک بچه 3-4 ساله باشه مسلما اسباب بازی . اگه پاسخ دهنده یک جوون باشه مسلما ماشین آخرین سیستم و اگه پاسخ دهنده یک فرد عارف باشه جوابش هیچ کدومه .
    اینجا هم به همین شکله سلیقه افراد متفاوته پس ما چطوری میتونیم بدون تعریف یک معیار و خط کش مشخص به تمام افراد ثابت کنیم که مثلا بازی فیفا بهتره یا pes ؟

ایکاش ما توی انجمن بازی یک تاپیک اختصاصی برای مقایسه این دو بازی داشتیم تا هم حق کاربرانی که فقط برای کسب اطلاع از اخبار بازی به این تاپیکها مراجعه میکنن ضایع نشه و هم اینکه در یک جای مشخص بصورت اختصاصی و پیوسته به این بحث همیشه داغ و قدیمی پرداخته میشد .

17. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •