دوستان انتظار نداشته باشید اینجا به جواب سوالتون برسید. تو تاپیک مربوطه باید بپرسید:
دوستان انتظار نداشته باشید اینجا به جواب سوالتون برسید. تو تاپیک مربوطه باید بپرسید:
یاد ماندگار کانون رو دانلود کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولندش داداش نه و آبجی!داداش خودت لینکی که دادی را ببیناصلا هیچ ربطی به سوال من ندارهضمنا کانون یه مرکز بی خاصیته و فقط نون تبلیغاتش رو میخوره. بعنوان کسیکه 8 سال پیش کنکور دادم و کاملا تو این سالها کارش رو دیدم میگمهمین جدولی که داده شما دقت کنچرت و پرت محضهاصلا تو یه دانشگاه خاص ممکنه یه رشته توپ و یه رشته سطح پائین وجود داشته باشه. میانه رتبه به چه درد میخوره؟حتی میانگین هم بدرد نیخوره چه برسه میانهحتی تو یه رشته خاص هم اگر داده هایی که با سایر داده ها اختلاف زیادی نداشته باشند را جدا نکنی، میانگین بی ارزشه. شما میری دانشگاه میبینی یکی رتبش نصف شماست یکی دو برابر و اون موقع متوجه میشی اصلا این امارها بی ارزشهفقط و فقط دو تا آمار بدرد میخورهیکی آخرین رتبه قبولی ( بدون سهمیه های خاص )دومی رتبه قبولی یک نفر ( بعنوان اینکه این رتبه قبول شده حالا ممکنه بدتر از اونم قبول شده باشه ممکنه نه )دومندش خیلی هم ربط داشت!
سومندش حالا که میگی به دردت نمیخوره استفاده نکن چرا میزنی حالا؟!
تو رو خدااااااااااااا یکی بگه من با رتبه ی 4700 منطقه 1 تهران چی قبولم؟ممنونم.
رتبه تون نسبتا خوبه...چون بومی یزد و اصفهان هم هستین تو هر دوتاشون احتمال قبولی دارین حالا اصفهان کمتر...اما یزد که فک کنم شبانه همه مهندسی ها رو قبول بشید...روزانه هم احتمالش خیلی زیاد مثلا مواد معدن کامپیوتر صنایع اینا احتمالش زیاده...فقط انتخاب رشته تون رو خیلی دقیق انجام بدین...
دانشگاه یزد هم دانشگاه خیلی خوبیه...![]()
سلامبا رتبه 19000 تجربی ، تو استان های خراسان شمالی و رضوی ، گلستان و سمنان میتونم چه رشته هایی بیارم؟ تو رو خدا جواب بدین
دوستان با 1300 منطقه دو یکی از دانشگاه های تهران برق-الکترونیک قبول میشم؟!منظورم یکی از دانشگاه های درست درمونه نه علامه و ...
مشهد چطور؟
مکانیک رو تهران قبول میشم؟
راستی چرا هیچکدوم از دانشگاه های تهران فنی مهندسی شبانه نداره؟!!!!
سلام. من 5500 منطقه 2 شدم. ممنون میشم بهم بگید مهندسی روزانه تو تهران چی قبول میشم؟
شبانه تهران چی؟
مدیریت تو تهران چی؟
شبانه بهتره یا آزاد؟
متشکرم!
من کارنامه رتبه 3000 منطقه 2 رشته ریاضی رو نتونستم باز کنم. اولای همین تاپیک بود. میشه اگه کسی کارنامه ای با این شرایط داره اینجا بذاره؟؟ ممنون.
با رتبه 5500 منطقه 2. شهر تهران میتونم مدیریت قبول شم؟(چه گرایشی؟)
مرسی اگه جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)