تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 451 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

خروجی FULL HD

این مطلب رو همراه با عکس در این تاپیک بر ای کسانی میزارم که رزولیشن لپ تاپشون زیاد به دلشون نمیشینه.
    درسته که ال سی دیه لپ تاپ قابل ساپورت رزولیشن 768*1366 رو داره اما این به این معنی نیست که لپ تاپ شما نمیتونه رزولیشن FULL HD یا همان 1080*1920 رو ساپورت کنه.

کافیه شما لپ تاپتون رو به یک مونیتور معمولی و یا تلویزیون با قابلیت ساپورت Full HD از طریق HDMI وصل کنید تا هم 2 تا دسکتاپ داشته باشید و هم رزولیشن Full HD را برای کارهای گرافیگی و یا غیره بتونید استفاده کنید. یک دستکتاپتون میشه ال سی دیه خود لپ تاپ با رزولیشن خودش و اونیکی میشه Full HD.

این کار روی N61 هم جواب میده ؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام مهران عزیز .

خوبی دوست قدیمی انجمن موبایل ؟

مرسی از توضیحات شما در باب این لپ تاپ عالی .

مخلصیم .
    به به, سلام سامسونگ عزیز.
    بله عزیز, قبلا در انجمن موبایل با یک آیدیه دیگه, فکر کنم یادت باشه بودم.
    میبینم شما هم زدی تو کار لپ تاپ و ایسوس

واقعا لپ تاپ خوبیه, بهترین لپ تاپیه که تا حالا داشتم.

این کار روی N61 هم جواب میده ؟
    پوریا جان من روی N61 امتحان نکردم. اما...

از اونجایی که خروجی HDMI در N61 وجود داره.
    از طرفی هم کارت گرافیک قوییتر از GT 240M روش نصبه.

99.99 درصد جواب میده. یک صدم درصد را هم بزار بخاطر کم اطلاع بودنم در مورد درایو نرم افزاری ATI.

اگر به یک تلویزیون LCD با قابلیت ساپورت Full HD وصل بکنی. در یک صفحه بزرگ مثلا 40 یا 50 اینچ بشین و MW2 بازی کن
    Last edited by M E H R A N; 23-07-2010 at 00:26.

3. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام.
    بعد از چند روز دربدری بخاطری اتصال به اینترنت adsl و باز بخاطر لذت بردن از کار با اینترنت بوسیله ی لپ تاپ بالاخره ظاهرا مودم و خط و کابل کشی خونه و مخابرات و آی اس پی دست از اذیت و آزار حقیر برداشتند و مجالی دادن تا سری به دنیای مجازی بزنم .
    و اما لپ تاپ .
    در این چند روز کما بیش باهاش کار کردم اما نرسیدم که بطور جدی باهاش ور برم . اما همچنان گاه گدار اون صدای کذایی رو میده! بماند که انگار کمتر شده و الان که ساعت 2:28 دقیقه ی بامداد هست و همه جا ساکته من هیچ صدایی نمی شنوم(البته برای کم کردن روی من الان دوباره شروع کرد ) ) ولی خلاصه کمتر شده و نرم تر .

مطلب بعد اینکه ، اگر دوستان توجه کرده باشند ، گفته بودم که لپ تاپ من در حالتی که هیچکاری هم انجان نمی ده اون نشانگر توربو بوست بی خودی خبر از افرزایش قرکانس میده! به تناوب . اما حالا کلا مثل اینکه این نمایشگر از کار افتاده چون تحت هیچ شرایطی خبری از افزایش فرکانس نیست!
    اما درباره ی سوال اون دوستمون که چند صفحه قبل از من پرسیده بودن باید عرض کنم که همونطور که اشاره کردم پاسخشون شامل آدرس و شماره تلفت امرتات و ویستا پخش می شد و اینکه در اینباره ار اونها بپرسیم و قاعدتا وقتی تو بازار دیده نشده پس وارد ایران هم نشده و شاید هم نشه!
    قسمت خنده دار اینه که دوباره به سایت اسوس مراجعه کردم تا این سوالات فنی ای رو که دارم بپرسم ولی هر چه کردم اون بخشی که امکان ارسال سوالات و نظرات بود رونیافتم!
    اما در مورد نسخه ی اصلی ویندوز و نصب مجدد در فروم خود سایت اسوس کسی گفته بود از برنامه ای بی آر باید استفاده کرد و اطلاعات ویندوز رو نگه داشت و با استفاده از اون نسخه ی جدید از ویندوز رو دوباره نصب کرد و با همین برنامه این ویندوز جدید رو اورجینالش گرد مثل ویندوز قبلی .
    اما شاید اگر از خود مایکروسافت بپرسیم ، راهنمایی کنه برای چگونگی امکان نصب مجدد یه نسخه از ویندوز 7
    فعلا این ها به نظرم میرسه .
    مخلص همه

---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------

دوستان سلام.
    بعد از چند روز دربدری بخاطری اتصال به اینترنت adsl و باز بخاطر لذت بردن از کار با اینترنت بوسیله ی لپ تاپ بالاخره ظاهرا مودم و خط و کابل کشی خونه و مخابرات و آی اس پی دست از اذیت و آزار حقیر برداشتند و مجالی دادن تا سری به دنیای مجازی بزنم .
    و اما لپ تاپ .
    در این چند روز کما بیش باهاش کار کردم اما نرسیدم که بطور جدی باهاش ور برم . اما همچنان گاه گدار اون صدای کذایی رو میده! بماند که انگار کمتر شده و الان که ساعت 2:28 دقیقه ی بامداد هست و همه جا ساکته من هیچ صدایی نمی شنوم(البته برای کم کردن روی من الان دوباره شروع کرد ) ) ولی خلاصه کمتر شده و نرم تر .

مطلب بعد اینکه ، اگر دوستان توجه کرده باشند ، گفته بودم که لپ تاپ من در حالتی که هیچکاری هم انجان نمی ده اون نشانگر توربو بوست بی خودی خبر از افرزایش قرکانس میده! به تناوب . اما حالا کلا مثل اینکه این نمایشگر از کار افتاده چون تحت هیچ شرایطی خبری از افزایش فرکانس نیست!
    اما درباره ی سوال اون دوستمون که چند صفحه قبل از من پرسیده بودن باید عرض کنم که همونطور که اشاره کردم پاسخشون شامل آدرس و شماره تلفت امرتات و ویستا پخش می شد و اینکه در اینباره ار اونها بپرسیم و قاعدتا وقتی تو بازار دیده نشده پس وارد ایران هم نشده و شاید هم نشه!
    قسمت خنده دار اینه که دوباره به سایت اسوس مراجعه کردم تا این سوالات فنی ای رو که دارم بپرسم ولی هر چه کردم اون بخشی که امکان ارسال سوالات و نظرات بود رونیافتم!
    اما در مورد نسخه ی اصلی ویندوز و نصب مجدد در فروم خود سایت اسوس کسی گفته بود از برنامه ای بی آر باید استفاده کرد و اطلاعات ویندوز رو نگه داشت و با استفاده از اون نسخه ی جدید از ویندوز رو دوباره نصب کرد و با همین برنامه این ویندوز جدید رو اورجینالش گرد مثل ویندوز قبلی .
    اما شاید اگر از خود مایکروسافت بپرسیم ، راهنمایی کنه برای چگونگی امکان نصب مجدد یه نسخه از ویندوز 7
    فعلا این ها به نظرم میرسه .
    مخلص همه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان سلام.
    و اما لپ تاپ .

دوست عزیز امیدوارم که اگر مشکلی دارید هر چه سریعتر حل بشه. اما با توجه به صحبت هات و نکاتی که من متوجه شدم چند پیشنهاد و یا بهتره بگم نظر دارم.

در مورد سخت افزار لپ تاپ بحثی وجود نداره که یکی از بهترین هاست. هر مشکلی که وجود داره مربوط به نرم افزار هایی هست که بعدا نصب میشه و یا خود ویندوز.

قبل از هر چیزی شما سعی کنید ویندوز خودتون رو آپدیت کنید چون با این کار نه تنها مشکلاتی از قبیل باگ ها و سوراخهای امنیتی مانند Exploit ها رو میتونید پوشش دهید بلکه حتی در پرفورمنس و کارکرد بهتر ویندوز نیز تاثیر گذار خواهد بود.

بطور مثال اگثر لپ تاپ های جدید ایسوس که یکیش مال خودمه در ارتباط wireless بخاطر قدیمی بودن درایو های نصب شده از قبل مشکل دارند. ارتباط Wireless گاه گداری خود به خود قطع میشه و دوباره وصل میشه و ربطی هم به مودم و نوع کانکشن نداره. این مشکل برای لپ تاپ هایی بوجود میاد که از کارت wireless شرکت Intel استفاده میکنند. اما با آپدیت کردن درایو به نسخه ی 13.2.1.5 این مشکل حل میشه. اگر یادم باشه قبلا نسخه ی 13.0 روش نصب بود.

این مطلبی که اشاره کردید یکی از دلایل مهمش ویندوز 7 است. به این صورت که ویندوز 7 سرویس های اضافه ای رو داره که به نظر من برای کسی که پرفورمنس و سرعت براش مهمه بهتره غیر فعال بشند. تمام این سرویس ها باعث استفاده بی جا و نادرست در زمانهای مختلف از سی پی یو و رم و در نتیجه هارد میشند. مانند مثال بالا در مورد درایو وای فای اینجا هم فقط بطور نمونه اشاره میکنم چون بحث کردن در مورد تمام سرویس های غیر ضروری هم مربوط به این تاپیک نمیشه و هم وقت گیره.

بطور نمونه از سرویس های ویندوز میتونم به SearchIndexer.exe و Windows Defender اشاره بکنم. index کردن تمام فایل ها و فولدر ها برای همه درایو ها جهت جستجوی سریعتر توسط Search چیزیه که زیاد ضروری نیست و خیلی راحت میتونه غیر فعال بشه. Windows Defender هم با آپدیت کردن روزانه خودش باعث میشه عمل بوت یعنی روشن و خاموش شدن سیستم خیلی دیرتر انجام بشه و همچنین استفاده اضافی از منابع سیستم هم یکی از دلایل دیگه برای غیر فعال کردنشه. با وجود MBAM بعنوان یک آنتی اسپای ور خوب و سریع و یا استفاده از یک آنتی ویروس خوب نیازی به امنیت از طرف Windows Defender وجود نداره.

از زمانهای برنامه ریزی شده جهت انجام یک فعالیت در ویندوز هم که با اسم Task Scheduler معرفی میشه میتونم به Defrag اتوماتیک اشاره کنم. سیستم شما بصورت پیش فرض از طرف ویندوز طوری برنامه ریزی شده که هفته ای یک بار عمل دفرج را انجام بده.

این سرویس ها مخصوصا دفرج و searchindex باعث میشند که دائم هارد در حال رید و رایت باشه و تنها زمانی استراحت میکنه که به صورت Idle در بیاد و یا از باطری استفاده کنید. وقتی هم که هارد در حال رید و رایت دوباره به دلیل عمل دفرج کردن باشه مسلما از هارد صدا بلند میشه. مثل زمانی که شما میخوای یک فایل سنگینی را از یک پارتیشن به پارتیشن دیگه جابجا کنی. در این صورت سی پی یو هم فرکانسش میره بالا و در نتیجه حرارت لپ تاپ هم بیشتر میشه.

دلایل دیگه ای به غیر از موارد بالا میتونه در درگیر بودن هارد هم بصورت رید و هم رایت دوباره میتونه وجود داشته باشه. یکی از این دلایل میتونه استفاده از آنتی ویروسی باشه که بصورت Real Time مدام در حال چک کردن فایل ها در نقاط مختلف هارد باشه. به همین دلیل برای کسانی که به پرفورمنس سیستم اهمیت میدند پیشنهاد میکنم که تا جای ممکن از آنتی ویروسی استفاده کنید که در تنظماتش بشه تعیین کرد که فقط در موقع رایت فایل ها رو اسکن کنه و زمانی که چیزی روی هارد رایت نشده چیزی رو اسکن نکنه چون این کار هیچ ضرورتی از لحاظ امنیتی نداره و فقط از منابع سیستم استفاده میکنه. یا میتونه تنظیماتی وجود داشته باشه که فقط فایل های رایت شده ی جدید رو اسکن کنه و فایل های قدیمی اسکن شده را Index کنه تا دوباره اونها رو اسکن نکنه.

اگر در مورد پرفورمنس آنتی ویروسها میخواهید تحقیق کنید بهتره پست زیر رو بخونید و نتایج تست های انجام شده را خودتون مقایسه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر ویندوزتون به هر دلیلی خراب شد و مستر بوت هم از بین رفت و هیچ راهی برای نصب مجدد ویندوزی که در داریو recovery وجود داره وجود نداشت شما راحت میتونید برید بیرون و یک نسخه ی Windows 7 Home Premium x64 را بخرید و یا اگر امکان دانلود کردن دارید از تورنت اون رو دانلود کنید. ویندوزی که تهیه میکنید باید نسخه ی خام و دستکاری نشده باشه یعنی نه کرک شده باشه و نه برنامه ازش حذف یا اضافه شده باشه. جهت مطمئن شدن از نسخه ی ویندوزی که تهیه کردید با ویندوزی که خود مایکروسافت برای فروش گذاشته میتونید هش فایل اون رو چک کنید.

بطور مثال این ویندوز از اینترنت دانلود شده و اگر کسی این نسخه را میخرید, همین ایمیج را جهت دانلود از MSDN در اختیارش قرار میدادند. MSDN سایت رسمی مایکروسافت برای فروش محصولاتش هست.

اگر شما مشخصات MD5 و SHA-1 رو در اینترنت و همچنین سایت فروش ویندوز 7 جستجو کنی متوجه میشی که این نسخه یک کپی اورجینال و دستکاری نشده از ویندوز 7 نسخه ی 64 بیتی است.

بعد از تهیه یک نسخه ی مطمئن میتونی اون رو از روی سی دی روی لپ تاپ نصب کنی و برای اکتیو کردن قانونی اون هم از طریق شماره سریالی که در زیر لپ تاپ برای این نسخه از ویندوز وجود داره اقدام کنی. در اصل شما وقتی یک نسخه از ویندوز را بخواهید قانونی بخرید برای لایسنس اون پول میدی و الان شما لایسنس رو زیر لپ تاپ داری و راحت میتونی از اون فقط برای 1 سیستم استفاده کنی.

بعد از نصب ویندوز, درایو هایی که در سی دی یا سایت ایسوس وجود داره شما یک ویندوز اورجینال داری که نه تنها هیچ فرقی با ویندوزی که از قبل روش نصب بوده نمیکنه بلکه خیلی از برنامه های اضافی و آزمایشی هم دیگه روی این ویندوز نصب نمیشه و یک ویندوز سر حال تحویل میگیری.

جهت بک آپ گرفتن هم یا میتونی از بک آپ خود ویندوز استفاده کنی و یا میتونی از برنامه رایگان Paragon استفاده کنی تا در صورت خرابی مجدد نیاز به نصب ویندوز, درایو ها و برنامه ها نداشته باشی.

حجم بک آپ از طریق ویندوز بستگی به تعداد نرم افزارهایی داره که قبل از بک آپ گرفتن نصب شدند اما اگر برنامه های سنگین و زیادی نصب نکرده باشی معمولا حجم بک آپ که باید در یک پارتیشن غیر از پارتیشنی که ویندوز نصب شده نگهداری بشه معمولا بین 10 تا 15 گیگابایت حجمش میشه.

Paragon Backup & Recovery 10.2 Free Edition
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by M E H R A N; 23-07-2010 at 04:12.

6. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

سلام به همه. سرعت یو اس بی 3 چند برابر یو اس بی 2 است. 10 برابره؟آخه روش زده x10
    ممنون میشم در مورد سرعت corei5 -540 و corei 5-520 که در مدلهای n61jv هست توضیح دهید. فرقشون زیاده؟هرکدوم چند هسته ایه؟
    یه نفر نمیخواهد این پست را جواب بده؟به خدا ثواب داره.

داره خودمونی میشه shayan5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان سلام.یه مشورت ازتون میخواسنم...من بین 2 تا لب تاپ موندم..یکی همین مدل معروف n61jq هست و دیگری msi gx640
    قیمت اولی 1,450t و دومی 1,600t میباشد...من لب تاپ رو برای بازی نمیخوام ولی نمیخوام اصلا تا چند سال دیگه گرافیک یا cpu کم بیاره..گرافیک asus مدل ati 5730 و پردازنده core i7 720qm میباشد و msi گرافیک ati 5850 داره که خیلی از asus سر تره...اما cpu این لب تاپcore i5 430m هست که دو هسته بیشتر نداره..مونده کدوم رو مد نظرم قرار بدم
    گرافیک بهتر یا پردازنده قوی تر؟؟؟؟
    مورد دوم هم برند msi هست که بعضی تعریف میکنند و بعضی بد میگند..شنیدم بعد 2 سال مادربورداش خراب میشه..راسته؟؟؟
    ممنون میشم از نظرات شما هم استفاده کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان سلام

من میخواستم درایور چیپست و بایوس را اپدیت کنم اخرین ورژنشون را از سایت ایسوس گرفتم اما حالا بلد نیستم چجوری اپدیت کنم لطفا دوستانی که تجربه دارن منو تو این زمینه همراهی کنند

با تشکر

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

من امروز به lcd وصل کردم لپ تاپ رو با رزولوشن 1920*1080 واقعا کیفیت محشری داشت(قابل توجه دوستان سونی دار که میگفتن نمیشه این لپ تاپ رو با این رزولوشن به TV وصل کرد)
    نتیجه میگیریم که گرافیکش کشش FULL HD رو داره
    ضمنا یه برنامه روش داره که به کمک اون شما حتی میتونین فیلم های full hd رو بدون مشکل و افت فریم و از این قبیل مسائل ببینید

پ ن : الان میخوام شیفت رو نصب کنم با full hd بازی کنم

11. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان سلام

من میخواستم درایور چیپست و بایوس را اپدیت کنم اخرین ورژنشون را از سایت ایسوس گرفتم اما حالا بلد نیستم چجوری اپدیت کنم لطفا دوستانی که تجربه دارن منو تو این زمینه همراهی کنند

با تشکر
    شما 2 تا فایل رو از سایت ایسوس باید برای مدل لپ تاپ خودتون دانلود کنید.

1. در قسمت Bios آپدیتBios 210 را دانلود میکنی و بعد از zip درش بیار تا داخل یک پوشه فایل آماده رو داشته باشی.
    2. در قسمت Bios Utilities بگرد و BIOS Flash Utility پیدا کن.

حالا کارهای زیر رو بکن.

1. اینترنت رو قطع کن.
    2. آنتی ویروس, فایروال, برنامه های امنیتی هر چی داری اول غیر فعال کن و بعد اگر exit میشند, Exit کن.
    3. تمام برنامه های اضافی رو ببند و هیچی بغیر از یک محیط ساده ویندوز جلوت باز نباشه.
    4. try icon ها رو چک کن تا چیزی رو از قلم ننداخته باشی که خارج کنی.
    5. دقت کن باطری با حداقل 50 درصد شارژ داخل لپ تاپ باشه تا در صورت قطع برق اتفاقی نیوفته.
    6. لپ تاپ رو حتما به برق وصل کن و استفاده کن.

حالا BIOS Flash Utility رو نصب کن. بعد از نصب برو توی استارت و All programs پیداش کن و اجراش کن. بعدش هم فایل بایوس رو که داخل یک پوشه گفتم نگه دار بهش بده و بایوس رو آپدیت کن. وقتی داره بایوس آپدیت میشه به هیچی دست نزن تا سیستم ریستارت بشه. اگر بهت پیغام داد که آپدیت بایوس تموم شده اما بعد از مدتی دیدی که سیستم ریستارت نشد خودت سیستم رو ریستارت کن.

13. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نفر نمیخواهد این پست را جواب بده؟به خدا ثواب داره.
    سرعت USB 3.0 همانطور که گفته شده ، 10 برابر USB 2.0 هست.البته اینرو در فیلمهای Asus که در این زمینه پخش شده هم دیدم.

در مورد سوال دومتون ، این جدول میتونه کمکتون کنه ، ولی جاش اینجا نیست !

راستی ، آقا مهران از اینکه اطلاعات مفیدتون رو در اختیار بقیه قرار میدین ، ممنونم.

15. این کاربر از Mohammad_Asus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •