بعید می دونم کره و ژاپن تو گروهشون دوم بشن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعید می دونم کره و ژاپن تو گروهشون دوم بشن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا به نظر من خوب شد شرایطمون و البته اولیمون مشخص شد! مطمئن باشید با مشخص شدن شرایط ایرن، کره ژاپن هم تلاش می کنند که با اول شدنشون حداقل تا فینال به ایران نخورن! هر چند کره جنوبی و استرالیا الان دارن فکر می کنن تو 1/4 ایران رو انتخاب کنند یا تو نیمه نهایی احتمالا ژاپن رو!!![]()
چی گفته؟........شاید مصاحبه اخیرکاپیتان تیم ملی فقط یکی از نشانه های دیدگاهی است که در تیم نسبت به اصحاب رسانه و کارشناسان ایرانی وجود دارد
اینم جدول :
چقدر شما از این جواتی بد میگین کافیه فرض کنین عادل فردوسی پوری نیست که بازی رو گزارش کن و بعععععععععععد
بعد از هر سوتی جواتی به جای فحش دادن بهش یه دل سیر بهش بخندین من همین کار رو می کنم خیلی هم خوش میگذره![]()
اگر ژاپن بازيشو مقابل عربستان مثلا با اختلاف بيش از 1 گل ببازه بازي سوريه و اردن با حداقل نتيجه به نفع سوريه تموم بشه سوريه 6 امتيازي ميشه و اول ميشه و از اونجا كه اردن و ژاپن 4 امتيازي ميشن و چون بازي اردن و ژاپن مساوي شده كارشون به تفاضل گل ميرسه و اونجاست كه با فرضي كه گفتم ژاپن حذف ميشه. البته اگر ژاپن باخت خفيف بده و بازي اردن و سوريه با اختلاف يك گل به نفع سوريه تموم بشه ولي بازيشون پرگل باشه مثل 3-2 يا 4-3 و بيشتر اينجوري هم ژاپن حذف ميشه.
البته بسيار بعيده
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
تفاضل گل از نظر درجه اهميت بعد از بازي رو در رو قرار ميگيره با اين اوصاف تبريك ميگم اول شديم رفت پي كارش.
مباركه
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
امارات فقط در شرايطي ميتونه بياد بالا كه ايران رو با اختلاف زياد ببره و كره با اختلاف كمتر عراق رو ببره.
فقط در همين صورته كه ميتونه بالا بياد.
ايران به عنوان تيم اول و احتمالاً عراق به عنوان تيم دوم به مرحله بعدي صعود ميكنن. شد مثل سال 2000!
Last edited by Pejvak61; 15-01-2011 at 22:50.
امارات استرالیا ازبکستان کره : حریفای بعدی ایران ببین کی گفتم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به غیر از ایران چه تیم های امتیاز کاملشون گرفتن یعنی 2 تا بازیشون بردن تا الان ؟
تنکس در کل دوم نشن خوبه! حتی شده ژاپن بیاد بالا! به نظر من حذف عربستان یه موهبت الهی برای ایران بود!!اگر ژاپن بازيشو مقابل عربستان مثلا با اختلاف بيش از 1 گل ببازه بازي سوريه و اردن با حداقل نتيجه به نفع سوريه تموم بشه سوريه 6 امتيازي ميشه و اول ميشه و از اونجا كه اردن و ژاپن 4 امتيازي ميشن و چون بازي اردن و ژاپن مساوي شده كارشون به تفاضل گل ميرسه و اونجاست كه با فرضي كه گفتم ژاپن حذف ميشه. البته اگر ژاپن باخت خفيف بده و بازي اردن و سوريه با اختلاف يك گل به نفع سوريه تموم بشه ولي بازيشون پرگل باشه مثل 3-2 يا 4-3 و بيشتر اينجوري هم ژاپن حذف ميشه.
البته بسيار بعيدهامیدوارم قدرشو بدونیم!
در کل به امید برد ژاپن و بحرین + کره شمالی (از عراق بیزارم شدید!!) در دیدار های آتی شون!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)