دوستان 2011 توی نوامبر عرضه میشه؟؟؟
جریانش چیه که بیشتر بازیهای خوب و ارزشمند توی این ماه میاد؟؟؟ دو ماه قبل از کریسمس؟؟؟
دوستان 2011 توی نوامبر عرضه میشه؟؟؟
جریانش چیه که بیشتر بازیهای خوب و ارزشمند توی این ماه میاد؟؟؟ دو ماه قبل از کریسمس؟؟؟
سلام
آره
فکر نکنم جریانی باشه ولی کی گفته بیشتر بازیهای خوب و ارزشمند یعنی کجا نوشته
جایی ننوشته. من توی بازی هایی که در حال انتشار هستند یه دوری زدم بیشتر بازی های معروف بیشتر چند نسخه ای ها ( مثل Pess , AC .فیفا . ) و خیلی ها .منظورم از خوب و ارزشمند با توجه به نسخه ی قبلش میگم. شاید هم برای تاریخ انتشار بازی یه زمان خاصی معلوم میشه هرکی هرکی نیست!!!
PES 2011 Gameplay
ویدیویی 7 دقیقهای از گیم پلی بازی
> چون به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم، مطمئن نیستم که این ویدیو تکراری هست یا نه، همین طور مطمئن نیستم که تمام 7 دقیقه به گیم پلی اختصاص داشته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی خیلی ممنون
در ضمن این ویدیو تکراری نیست!
دوستانی هم که نمیتونن ویدیو را ببینند، میتونند عکس های اون را از لینک زیر مشاهده کنند (هرچند که دیدن خود ویدیو یه چیز دیگه ست!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت گیمرهای عزیز
اون جور که من شنیده بودم قرار بود که تو قسمت گزارش بازی , فن های PES سورپرایز بشن اما مثل اینکه بازم همون Jon Champion گزارشگر هستش !
این تریلر خیلی بهتر از مابقی بود و تا حدودی میشه گفت من رو متقاعد میکنه که این تو بمیری از تو بمیریا نیس . و معلومه که دارن یه کارایی میکنن.
و به نظر من مثل اینکه قصد ندارن تو این سری هم به گلرها کاری داشته باشن و هنوز که هنوزه دروازه بانها میل به گرفتن توپ ندارن.
امیدورام که تو مدت باقی مونده نقایص بازی رو برطرف کنن و شاهد یک بازی پویا و ارضا کننده باشیم.
سپاسگذارم.
Last edited by Armin 7; 03-08-2010 at 23:52.
من توصیه اکید میکنم این ویدئوی آخری رو ببینید
اما اونچیزی که من از این ویدئو دستگیرم شد
1-اول از همه در مورد صدا گزاری و گزارش :گزارشگر بازی ماله همون سری قبل هست اما بهتر شده بعد اینکه صدای تماشاگرها و جو ورزشگاه و صدای های داخل بازی مثل خوردن توپ به تیرک یا فریاد بازیکن برای توپ خواستن و...بهتر شده
2-گرافیک بهتر شده اما نور پردازی زیاد جالب نیست و شبیه 2010 هستش
3-انیمیشن ها بوضوح بیشتر شده و ظاهرا یه تکونی در این زمینه داده شده
4- دیگه دست و پای بازیکنا تو هم نمیره و نکته جالبش اینکه دیگه برا اینکه تن بازیکن تو هم نره نیومدن فاصله تماس دو بازیکن رو زیاد کنن بلکه خیلی راحت بازیکن با بازیکن دیگه تماس داره اما تو هم نمیره
5- زاویه دوربین بازی بهتر شده و شبیه دوربین تلویزیونی شده
مثه اینکه بلو اسکای کارش رو خوب انجام داده من که از دیدن انیمیشن هاش لذت بردم
یک نکته ای که یادم رفت بگم اینه که ظاهرا تماشاگرا خوب طراحی شدن و عکس العملشون نسبت به حوادث زمین بهتر شده هر چند بازم رنگ لباساشون بیربط با تیمهای درون زمینه
ولی همچنان باید جناب جان چمپیون رو تحمل کنیم...خوب این فعلا یکیش که میگفتن گزارشگر رو عوض می کنن ولی هنوز عوض نشده.
دروازه بانان هم که دوستان اشاره کردن که همچنان مشکل دارن...
بازی آرژانتین و پرتغال گل اولی که دنی میزنه توی محوطه به هیچ وجه تحت فشار قرار نمیگیره...چیزی که توی نسخه 2010 هم دیده میشه.دروازه بان هم که فقط توپ رو دنبال میکنه و از شیرجه و واکنش خبری نیست.
انیمیشن ها بهتر شده ولی اونطوری که میگفتن نیست...هنوز یک کم حالت غیر طبیعی و خشک داره.
سرعت بازی بهتر شده و کمتر شده...البته گزینه ای برای کم و زیاد کردن سرعت بازی داره که این گزینه رو میشه حتی وسط بازی تغییر داد و سرعت بازی رو کم و زیاد کرد.
توی تریلر جو ورزشگاه بهتر شده بود و واکنش تماشاچی ها نسبت به اتافقات بهتر بود.
ارنج و کوچ تیم هم یک سری تغییرات جدید داشت که خوب یا بد بودنش رو نمیتونم نظر بدم...ولی مثل این که یک سری گزینه های جدید به اون اضافه شده بود که درست متوجه نشدم.
نورپردازی زیاد جالب نبود و هنوز مشکلات نسخه قبلی هم توی این تریلر دیده میشد...
در کل بد نبود و یک سری پیشرفت دیده میشد ولی با این حال PES همچنان انتخاب دوم منه.
نسبت به نسخه قبلی تا به اینجا کار عالی. دسته سازنده های بازی درد نکنه ولی هنوز هم تا فوتبال شدن جا داره. نقطه ضعف هایی داره ولی از اون دسته ضعفها نبودن که بگیم جدیدا رو شدن. به نظرم دروازه بانها هنوز جای کار دارن ولی درباره داورها و زمان پاسخ دهی بگم که تا خودت نشینی بازی کنی سخته راجع بش اظهار نظر کردن ولی تا اونجا که چشمامون کار میکرد داور بهتر شده بود.
مطلب بعدی هم اینه که من به این موضوع که ضعف داوری با مشکل زمان پاسخ دهی یه رابطه نزدیک و تنگاتنگی با هم دارن سخت اعتقاد دارم چرا که از زمانی که ضعف respond time در بازیهای پی.ای.اس خودنمایی کرد و بیشتر هم شد ضعیفتر شدن داور هم به بازی اضافه شد. (این نظر منه حتی میتونه یه حدس باشه)
Last edited by balloon; 04-08-2010 at 03:14.
بچه ها کسی خبر داره لیگ انگلیس به صورت لایسنس شده هست در این بازی یا نه؟
مثلا چلسی و آرسنال وضعیتشون چه طوری هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)