تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 130 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    http://www.bestmkv.com

پيش فرض

عجب ها من نباید هیچی میگفتم

به قول یکی از اساتید دوره فوق لیسانسم باید ثابت کنیم ما جهان سومی هستیم

من حقیقت رو گفتم و مدرک هم ارائه دادم حالا یکی میگه باگ هست یا چیزای دیگه . همه اینها قبول اما دلیل نمیشه که به من حرفی بزنین.

من دیگه تو این تاپیک صحبتی نمی کنم

3 ساله تو این سایت عضوم و همیشه میومدم فقط نوشته ها رو میخوندم

اینبار گفتم چند تا پست هم بدیم ولی متاسفانه این حرفها رو میشنوم

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من حقیقت رو گفتم و مدرک هم ارائه دادم حالا یکی میگه باگ هست یا چیزای دیگه . همه اینها قبول اما دلیل نمیشه که به من حرفی بزنین.

ناراحت نشو حالا

3. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

دوست جان شما ناراحت نشو.متآسفانه بعضیا چون سرعتشون پاینتره عصبی هستند.امیدوارم سرعتشون از اونی که هست کمتر شه چون هر چیزی لیاقت میخواد
    البته بعضیا هم حسادت دارند.تو یه تاپیکی در گالری عکس بود که سرعت کانکشن 1.7 مگی صبانت را گذاشتم بعدش یکی که با خودش درگیر بود اومد میگفت تو حتماً وابسته به نهادی چیزی هستی وگرنه سرعت بالای 128 ممنوعه!
    بعضیا چشم ندارند همون بهتر که سرعتشون زیر 128 باشه نه اصلاً دولت اینترنتشون را قطع کنه تا طرز حرف زدن یاد بگیرن و تهمت نزنند
    بعضیا بدرد بیل زدن میخورند اینترنت میخوان چه دی:
    سلام
    ساعت 3 وصل نمیشه یک عالمه Redial کانکشن میخوره بعد وصل میشه شاید 4 اینا وصل شه !
    دزد بودن شاخ و دم نداره
    به بهانه ی مجانی بودن سرویس هرکار دوست داشته باشند میکنند
    ===

ببین خوشتیپ بحث سر راست و دروغ حرف شما نیست
    بحث سر اینه که نباید تبعیض این وسط باشه و بالا پایین داشته باشه
    شما به احتمال زیاد یک نوع باگ توی سرورشون هست نصیب یوزر شما شده
    از این چیزا از قدیم بوده و بازم هست
    من رفیقم به سرور یکی از ISP ها نفوذ کرد با سرعت بالای 2 مگ دانلود میکرد
    همه ی اینها باگ هست
    ما داریم اینجا از بلایی که سر ماها میاد و اینجوری مثل شما شانس نصیبمون نشده صحبت میکنیم
    والا نمیدونم شما با کی دعوا داری حالا چرا اومدی اینجا عصبانیتت را اینجور تخلیه میکنی
    شنیده بودیم اینترنت باعث تخریب اعصاب و روان میشه حالا داریم به چشم میبینیم!

5. این کاربر از Contractor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iman-kk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.
    من سه ماه پيش داحل سايت صبانت با پيش شماره چك كردم گفتن توي منطقه شما سرويس نداريم ولي بزودي ميايم پيشتون!!
    امروز زنگ زدم شركت شماره رو گرفت پشتيبان،بعدش چك كرد گفت ما اونجا بعيده سرويس بديم چون منطقه ويژه س.
    قضيه منطقه ويژه براي صبانت هست فقط؟ اگه نيست چطور پارس آنلاين ومخابرات سرويس دارن ولي صبا گفت نميتونيم سرويس بديم؟ دوستان يكي جريانو براي من توضيح بده ممنون ميشم

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام.
    من سه ماه پيش داحل سايت صبانت با پيش شماره چك كردم گفتن توي منطقه شما سرويس نداريم ولي بزودي ميايم پيشتون!!
    امروز زنگ زدم شركت شماره رو گرفت پشتيبان،بعدش چك كرد گفت ما اونجا بعيده سرويس بديم چون منطقه ويژه س.
    قضيه منطقه ويژه براي صبانت هست فقط؟ اگه نيست چطور پارس آنلاين ومخابرات سرويس دارن ولي صبا گفت نميتونيم سرويس بديم؟ دوستان يكي جريانو براي من توضيح بده ممنون ميشم
    شما يعني از خودشون همون لحظه نپرسيدين اومدين اينجا بپرسين؟

شايد منظورشون فيبر نوري و اينا باشه

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    شما روی سخنت چون با من بود من جواب شما رو خیلی کامل میدم
    اگه به عضویت بخواد برگرده من از زمانی که این فروم شکل گرفته شاهد شکل گیریش بودم و از 2005 که تازه اون زمان عضو شدم خیلی از این بخش هایی که شما میبینی رو نداشته من همه رو با جشم خودم دیدم
    من به شما توهین نکردم شما دکترا داری فوق دکترا داری یا تخصص و .... من هیچ قصد توهین هم ندارم
    برادر من اونقدر از شبکه حالیم میشه که بدونم یک سرویس 128 از یک ISP دانلود کردنش به این صورت غیرعادی هست
    شما با سرویس 512 هم چنین توانایی رو نداره
    چرا شما چنین حالتی رو داری ؟ مگه من به شما فحش دادم ؟ داری که داری نوش جونت یا باگ توی سرورشون هست که از اومدن با Mac Address ست کردن مشخص شد که هست ! یا اینکه شما خیلی خوش به حالت شده داری حق چند نفر دیگه رو میخوری و این وسط هم نوش جونت ! من میدونی از چی ناراحت هستم ؟!
    من از ISP ناراحت هستم شما 128 داری ؟ منم دارم شما با چند دانلود میکنی ؟ 1 مگ ؟ 2 مگ ؟ اصلا 100 مگ ؟ خوب کاری میکنی منم باید همونطور باشم ؟ خون شما رنگین تر هست ؟ من خِر شما رو گرفتم ؟ من دارم از ISP شکایت میکنم و اینجا هم تاپیک سرویس دهنده ی اینترنت من و بررسی مشکلات و محاسنش هست نه اینکه حسن اینقدر دانلود داره لعنت به اون و قلی اینقدر نداره پس فلان !
    حقیقت شما هیج شکی در اون نیست اما حقیقت اینکه این شرکت دزد هست در اون 100 باره هیچ شکی نیست
    درسته در دیزی باز هست و به خیلی گوشت میرسه ولی درست نیست کسانی که یکسان پول دادن یکسان بهره نبرند .

دوست جان شما ناراحت نشو.
    ببین برادر من برای یکبار و برای همیشه با شما بحث میکنم چون روی خطاب من با شما قبل از این نبوده اما شما به طور مستقیم من رو مورد خطاب قرار دادی
    فکر کنم این فرهنگ ایرانی بودن کاملا مشخص باشه
    متآسفانه بعضیا چون سرعتشون پاینتره عصبی هستند.امیدوارم سرعتشون از اونی که هست کمتر شه چون هر چیزی لیاقت میخواد
    اشتباه میکنی من عصبی نیستم من خیلی هم ریلکس هستم من نسبت به کج فهمی های ISp و افرادی با تفکرات اینکه من یک تومن پول دادم و 10 تومن جنس میبرم پس بشکن بشکن زنان برم خونمون عصبی هستم
    البته بعضیا هم حسادت دارن.
    نهایت تفکر : اجازه دادن به اینکه شخصیت طرف رو با چند کامنت مورد تحلیل قرار بدی مبنی بر اینکه طرف حسود هست
    بعضیا بدرد بیل زدن میخورند اینترنت میخوان چه دی:
    کاملا اشتباه میکنی چون باز هم نشناخته اظهار نظر میکنی اونم در مورد همه !
    من اونقدر از اینترنت که هیچ از شبکه آشنایی دارم که 1 صدم کاری که من توی نت و ... دارم رو این تفکر شما باطل کنه
    والا نمیدونم شما با کی دعوا داری حالا چرا اومدی اینجا عصبانیتت را اینجور تخلیه میکنی
    شنیده بودیم اینترنت باعث تخریب اعصاب و روان میشه حالا داریم به چشم میبینیم!
    اینم مصداق دیگه ای برای همه حرف ها
    ===
    ایرانی برادر همینه : دیگی که برای من نجوشه سر سگم توش همون بهتر نجوشه
    شما چون داری مثلا از سرویس 128 به اندازه ی سرویس 1 یا 2 مگ بالاتر استفاده میکنی اگر کسی اومد گفت منم 128 دارم و چنین کار شما صحیح نیست چون به یک اندازه پول دادیم شما فکر میکنی که طرف حسود هست ! یا خیال میکنی با شما دشمنی داره
    خیلی راحت من بالا گفتم : بحث سر شما و ... نیست بحث بر سر سیاست های باطل این شرکت هست که باعث میشه یک عده خوشحال یک عده ناراحت باشند در حالی که خدمات یکسانی باید برای جفتشون برسه
    شما ممکنه بپرسی چرا من که این همه ناراضی هستم از این شرکت استفاده میکنم ؟ جواب خیلی ساده هست چون ISP دیگه ای تلفن ما رو ساپورت نمیکنه و کلا شهرمون رو
    ====
    من دوست ندارم با کسی درگیر شم و اون اجازه ای که دوستان زیادی به خودشون میدن مبنی بر راحت توهین کردن به طرف مقابل بدون شناختنش رو به خودم نمیدم
    برای همین هر حرفی که از حرف های من نقل قول گرفته شه و جبهه گیری شه جواب نمیدم .

9. 4 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگه به عضویت بخواد برگرده من از زمانی که این فروم شکل گرفته شاهد شکل گیریش بودم و از 2005 که تازه اون زمان عضو شدم خیلی از این بخش هایی که شما میبینی رو نداشته من همه رو با جشم خودم دیدم
    من به شما توهین نکردم شما دکترا داری فوق دکترا داری یا تخصص و .... من هیچ قصد توهین هم ندارم
    برادر من اونقدر از شبکه حالیم میشه که بدونم یک سرویس 128 از یک ISP دانلود کردنش به این صورت غیرعادی هست
    چرا شما چنین حالتی رو داری ؟ مگه من به شما فحش دادم ؟ داری که داری نوش جونت یا باگ توی سرورشون هست که از اومدن با Mac Address ست کردن مشخص شد که هست ! یا اینکه شما خیلی خوش به حالت شده داری حق چند نفر دیگه رو میخوری و این وسط هم نوش جونت ! من میدونی از چی ناراحت هستم ؟!
    من از ISP ناراحت هستم شما 128 داری ؟ منم دارم شما با چند دانلود میکنی ؟ 1 مگ ؟ 2 مگ ؟ اصلا 100 مگ ؟ خوب کاری میکنی منم باید همونطور باشم ؟ خون شما رنگین تر هست ؟ من خِر شما رو گرفتم ؟ من دارم از ISP شکایت میکنم و اینجا هم تاپیک سرویس دهنده ی اینترنت من و بررسی مشکلات و محاسنش هست نه اینکه حسن اینقدر دانلود داره لعنت به اون و قلی اینقدر نداره پس فلان !
    حقیقت شما هیج شکی در اون نیست اما حقیقت اینکه این شرکت دزد هست در اون 100 باره هیچ شکی نیست
    درسته در دیزی باز هست و به خیلی گوشت میرسه ولی درست نیست کسانی که یکسان پول دادن یکسان بهره نبرند .

ببین برادر من برای یکبار و برای همیشه با شما بحث میکنم چون روی خطاب من با شما قبل از این نبوده اما شما به طور مستقیم من رو مورد خطاب قرار دادی

اشتباه میکنی من عصبی نیستم من خیلی هم ریلکس هستم من نسبت به کج فهمی های ISp و افرادی با تفکرات اینکه من یک تومن پول دادم و 10 تومن جنس میبرم پس بشکن بشکن زنان برم خونمون عصبی هستم

نهایت تفکر : اجازه دادن به اینکه شخصیت طرف رو با چند کامنت مورد تحلیل قرار بدی مبنی بر اینکه طرف حسود هست

من اونقدر از اینترنت که هیچ از شبکه آشنایی دارم که 1 صدم کاری که من توی نت و ... دارم رو این تفکر شما باطل کنه

===
    شما چون داری مثلا از سرویس 128 به اندازه ی سرویس 1 یا 2 مگ بالاتر استفاده میکنی اگر کسی اومد گفت منم 128 دارم و چنین کار شما صحیح نیست چون به یک اندازه پول دادیم شما فکر میکنی که طرف حسود هست ! یا خیال میکنی با شما دشمنی داره
    خیلی راحت من بالا گفتم : بحث سر شما و ... نیست بحث بر سر سیاست های باطل این شرکت هست که باعث میشه یک عده خوشحال یک عده ناراحت باشند در حالی که خدمات یکسانی باید برای جفتشون برسه
    شما ممکنه بپرسی چرا من که این همه ناراضی هستم از این شرکت استفاده میکنم ؟ جواب خیلی ساده هست چون ISP دیگه ای تلفن ما رو ساپورت نمیکنه و کلا شهرمون رو
    ====
    من دوست ندارم با کسی درگیر شم و اون اجازه ای که دوستان زیادی به خودشون میدن مبنی بر راحت توهین کردن به طرف مقابل بدون شناختنش رو به خودم نمیدم
    دوست گرامی چرا خودتو ناراحت میکنی؟
    جای تاسف داره این نوع محل ها و انجمن ها باید جای راهنماییها و مباحثه های مفید باشه هیچکس نباید اسباب ناراحتی یه نفر دیگه رو فراهم کنه
    من از همون اول که ایشون اون پست رو دادن و سرعت خودشونو گذاشتن برام سوال بود که چطور ممکنه یه همچین چیزی
    بله با قاعده قانون های موجود اصلا یه همچین سرعتی محاله
    ایران و این سرعت؟؟؟؟؟؟؟
    ولی خب شایدم لطف صبا نتی ها شامل حالشون شده

11. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

سلام

===
    ====
    همچی میگه ایرانی اینجوره ایرانی اونجوره که انگار خودش مریخیه
    نمیدونستم 4 تا فیلم خارجکی دیدن باعث میشه آدم اینقدر پر مدعا بشه و اینطور صحبت کنه
    جز اینه که این طرز صحبتای شما بازم مثل قبل باعث میشه مدیران این تاپیک را پاک کنند؟؟ اگه از ISP ناراحتی دارین بهشون تلفن بزنید و اعتراض کنید و...
    شما اگه همین چند پست آخرت در اینجا را نشون یکی که نمیدونه بدی میبینی چطور درباره ی شخصیت فردی که اونجور صحبت کرده نظر میده! این اسمش توهین و جبهه گیری نیست جانم
    قدری خونسردتر و ریلکس تر!
    Last edited by Contractor; 28-06-2010 at 22:37.

داره خودمونی میشه reza_hsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    1 سؤال خدمت بچه های صبانت که از مرکز مخابرات پیام نور استفاده میکنند دارم!
    میخواستم بدونم که اوضاش اونجا چجوریاس؟خوبه یا بده؟؟
    سرعت دانلود شبانش چجوریه؟
    اگه آشنایی دارید که از این مرکز مخابرات استفاده میکنه حالا از هر شرکتی میشه بگید راضیه یا نه؟!!
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ساعت 12.30 شب هست و من پينگ گرفتم از 4.2.2.4 كه يه عدد نجومي ميده
    1800~2200
    زنگ زدم پشتيباني(معمولا گوشي رو بر نميدارن ولي اين بار اشتباهي برداشت)مسئله رو گفتم و مركز مخابراتي ما رو چك كرد و گفت كل مركز شما 7.8 مگ پهناي باند داره كه الان 7.7 مگ پر هست و دارن استفاده ميكنن يوزر هاي ديگه
    خدا وكيلي اين دزدي نيست؟
    واسه اين كه پول بيشتري در بيارن حاضر ميشن پرت رو 2 برابر ظرفيت يه مركز مخابراتي بفروشن
    حرومتون باشه پول زحمت كشيده اي كه راحت ميگيرين و ميدين به خورد زن و بچتون

15. این کاربر از dvb_hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •