تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 136 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقا ما هم گرفتیم.چشمش نزنیم خوبه.من دانلود منجر ندارم ولی با خود دانلودر فایر فاکس دارم دانلود می کنم خوبه.

من 3 تا فیلم همزمان دانلود می کنم.جمعا بین 30 تا 35 سرعت دارم!! هر کدوم 10 الی 13 تا!!

باس بیشتر تست کنم .شب می گم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

از قرار معلوم خط همه دوسنان روی 256 و 512 بسته شده فقط خط ما یکی روی 64 هستش !!!!!
    مهرداد داداش تو هم تعارف نکن بگو 1 مگ داری لو بده داداش ما که بخیل نیستیم دارندگی و برازندگی
    اون یاروبنده خدا reb میگه دو مگ دارم همه بهش چپ شدند هرکی از در میاد میگه 256 و 512 دارم شانس رو میبینی تو رو خدا
    انگار ما یکی فقط 128 قانونی داریم اونم الان 64 بیشتر نمیره

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

غم نخور داداش!
    یه همدرد داری!
    مال من رو هم رو 64 بستن!

ولی خدایی یکی یه دلیل عقلانی بیاره که چرا نمیشه همزمان DL و Surf کرد!

4. این کاربر از dogtag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

از قرار معلوم خط همه دوسنان روی 256 و 512 بسته شده فقط خط ما یکی روی 64 هستش !!!!!
    مهرداد داداش تو هم تعارف نکن بگو 1 مگ داری لو بده داداش ما که بخیل نیستیم دارندگی و برازندگی
    اون یاروبنده خدا reb میگه دو مگ دارم همه بهش چپ شدند هرکی از در میاد میگه 256 و 512 دارم شانس رو میبینی تو رو خدا
    انگار ما یکی فقط 128 قانونی داریم اونم الان 64 بیشتر نمیره

6. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برادران ایمانی بنده از مشاهدات عینی خودم لازم دیدم گزارش مختصری بدم.
    امروز یکی از دوستان که از متشرعین بنام و قریب الاوتاد هستند امر فرمدند تا خدمتشان برسم و اینترنت خیلی زیاد پرسرعت اهدایی برادران سپاه صحابه به ملت شهید پرور را راه اندازی نمایم که البته بنده عرض کردم سمعا و طاعتا -آب دستم بود ریختم زمین و شتابان عازم شدم.
    این عکسی که ملاحظه میفرمایید از داخل روتر علیه السلام گرفته شده و همانطور که می بینید 128 شده 124 ولی آپلود تصاعدی رفته بالا یعنی 32 شده 60 که احتمالا در کتاب جناب گینس ثبت خواهد گردید.
    واما در باب نویز و امثال ذلک : فاصله تا مخابرات کمتر ار 150 متر -نویز اصلا و ابدا- سرعت حداکثر 13 ولی ناپایدار میانگین 9

8. 2 کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینم دو تا عکس از دانلود شدن روی فایر فاکس:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    در یکی حدود 50 و در دیگری حدود 60.فک کنم نهایتش همینه حدود 400-450 تا.البته به سرور دانلود هم بستگی داره درسته؟

سرعت تا 512 غیر از دانلود فیلم مگه به درد دیگه ای هم می خوره؟ میشه باهاش شبکه های تلویزیونی خارجی رو گرفت؟

حالا خیلی هم رو سرعت زوم نکنید میان درش رو تخته می کنن!!
    البته تو منطقه ما زیاد از adsl حالیشون نیست.جالبه که تقریبا کل محله pcm هست و من پارسال با قدری دوندگی مال خودم رو ردیف کردم!!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من امروز تیکت فرستادم براشون گفتم سرعتم روی 120 ست شده مگه نباید 128 باشه. یکی زنگ زد خونه گفت این طبیعیه. پورت شما 128 هست اون عددی که تو مودم هست غیر واقعیه. سرعت دانلود هم بستگی به خیلی پارامترها داره فاصله مشترک تا مرکز مخابرات، خطوط ارتباطی و......

منم گفتم ممنونم از اینکه مشکلم رو حل کردی.

11. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام،
    دوستان عزير من اينترنت مخابرات(منطقه پيام نور پونک) دارم. سرعت دانلود با فاير فاکس از 12 بالاتر نيست(در بهترين شرايط). اينکه دوستان با سرعت 35 دانلود مي کنند خيلي عجيب! به کاربر معمولي بيش از سرعت 128 که نميدن؟
    آيا امکاني هست که بشود با سرعت بالاتري دانلود کرد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

بخشی از گفتگوی روزنامه ایران با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات89/02/29

.....

ما براي اينكه قابليت اطمينان را در شبكه بالا ببريم، براي ارتباط يك نقطه از چند مسير موازي بايد استفاده كنند تا اگر يك مسير دچار مشكل شد، بتوانند از مسيرهاي ديگر ارتباط را برقرار كنند. وقتي كه مالك شبكه اين را درخواست نمي‌كند و تصور مي‌كند با يك ارتباط محدود مي‌تواند كارش را انجام دهد قطعاً با مشكل روبه‌رو مي‌شود و اگر كابل آن مسير به هر دليلي قطع شود، در طول زماني كه ما در حال تغيير آن مسير هستيم، ارتباطاتش دچار مشكل مي‌شود.

منظور من محدوديت kb 128 براي كاربران خانگي است...

در بحث اينترنت پهناي باند اينترنت با مراكز تحقيقاتي، دانشگاه‌ها و مراكزي كه نياز به خطوط پرسرعت دارند هيچ محدوديتي نداريم. يعني مراجعي كه اين درخواست‌ها را تأييد و براي ما ارسال كنند، از نظر فني هيچ مشكل و محدوديتي در تأمين پهناي باند نداريم و به ميزان مورد درخواست، در اختيارشان قرار مي‌دهيم. سياست كلي اين است كه در حال حاضر سرعت kb 128در اختيار كاربران خانگي قرار بگيرد. اين kb 128اگر با همان كيفيت اصلي و واقعي ارائه شود، براي كاربردهاي علمي هم تا حدود زيادي پاسخگوست. يعني مراجعه به سايت‌هاي علمي و دانلود مقالات با همين سرعت هم امكانپذير است.
    استفاده‌هاي ديگري هم براي اينترنت وجود دارد كه شايد برخي كاربراني كه گله‌مند هستند بيشتر گره‌شان روي اين نوع كاربردهاست.
    وقتي تدابير كلي و سياست‌هاي عمومي كشور بر اين قرار بگيرد كه اين سطح دسترسي افزايش يابد، اين كار انجام خواهد شد. البته همان طور كه اشاره كردم الآن هم استثنائاتي وجود دارد به اين معني كه كاربراني مثل دانشگاهيان و خبرنگاران كه نياز به پهناي باند بيشتر دارند از طريق معرفي مراجع ذيربط و ارائه درخواست مي‌توانند در منازل‌شان از پهناي باند بالاتري برخوردار شوند.....

1) من که دانشجوام برای گرفتن بالاتر از 128 اینقدر چک و چونه زدم که چونم کش اومد ولی آخر هم همون 128 کذایی گیرم افتاد.

بعدشم استفاده از اینترنت برای یک شخص علمی و کسی که می خواد تحقیق کنه فقط مقاله با حجم کیلوبایت نیست امروزه دیگه آموزش با تصویر و فیلم های آموزشی پیش می ره. برای یه فیلم 5 مگابایتی چقدر باید دستمون رو بزنیم زیر چونه تا دانلود بشه؟ آیا وقت ارزشمند نیست؟ از این به بعد که یارانه برق قطع میشه پول برق ما رو کی می ده با این سرعت افتضاح اینترنت ؟

2)الان ما 128 داریم آیا 128 واقعیه؟ همه از سرعت اینترنتشون راضین؟

3) یکی نیست به این وزیر محترم بگه که اولا دسترسی به اینترنت با هر پهنای باندی که کاربر مدنظر داره به دانشجو یا غیر دانشجو ، علمی یا غیر علمی بودنش ربطی نداره. دسترسی به اینترنت با پهنای باند بالا( بیشتر از 1 مگابیت ) با کیفیت مطلوب حق مسلم ماست.

هر کسی می خواد هر استفاده ای از اینترنت بکنه به خودش مربوطه این یه چیز شخصیه. آیا حریم خصوصی و شخصی وجود نداره ؟ آیا قابل احترام نیست؟

4)ما همچنان منتظریم و تو حسرت یه اینترنت پر سرعت واقعی عمر خودمون رو تو این ..... می گذرونیم.

مشروح گفتگوی روزنامه ایران با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد:
    Last edited by mehrdad38; 19-05-2010 at 15:34.

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

نمی دونم شما به جبر زمونه و جبر جغرافیایی اعتقاد دارید یا نه!

من که می گم بهتره اعصاب خودمون رو با این نوع وزیر وزرا خورد نکنیم!
    به جاش بیاین دور خونواده بشینید یه فنجون چای بزنبم و اصلاً خیالمون هم نباشه!

یکی از این جمله معروف ها بود که می گفت : هیچ وقت با احمق جر و بحث نکن، چون که نمی دونم چی چی میشه!

اگه می گن که 128 واقعی اینه، خب حتماً هست دیگه! البته به گور پدر بچه اش خندیده ها! ولی چه میشه کرد؟!؟!

همین دیگه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •