تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 89 اولاول ... 3878848586878889 آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ببین دوست عزیز...من حدود 4 ماه که سونی خریدم البته سری f و فکر کنم به طور میانگین روزانه 7 ساعت روشن باشه(چون کامپیوترم ترکیده...!!!)اگر از من می شنوی سعی کن سری fبگیری که هم قویه و هم باکلاسه(البته کلا سونی باکلاسه...)
    اما چون وزن برای شما مهم بود...
    اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لپ تاپ مد نظر شماست که خوبه ...هم سبکه...قویه...به خدا core i7خیلی خیلی قویتر از اون چیزیه که ما تصور می کنیم...اما راجع به کارت گرافیکش چون اطلاعی ندارم نظر نمی دم تحقیق کن ته توش رو در بیار......

2. این کاربر از حمید031090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

من تقریبا حدود 2 ماهه دارم تحقیق می کنم و که یه لپ تاپی بگیرم که از نظر قدرت تک باشه...البته با قیمت معقول مثلا در حد 2 3 تومن که هر چقدر گشتم آخرش رسیدم به:N55SL
    اولش رفتم سراغه سونی...اما بعد فهمیدم که فقط نون سونی بودنشو میخوره!قوی ترین لپ تاپاش کانفیگای مسخره ای داره!
    حتی سراغه سری F اشم رفتم ولی همچنان با پرفورمانس ضعیف ولی قیمت بالا!!!!
    پس از کلی تحقیق رسیدم به asus N55SL ....
    نظر شما چیه؟اینم بهترین کانفیگی که پیدا میشه ازش:

Core i7(2670) 2.2 GHz-8GB RAM-750+ HDD 7200rpm-Blu-Ray Re-Writer-15.6" inches LED Backlight-2GB Geforce GT635 Upto 5.8 GB-Win7 HP Inc-HDMI-USB 3.0
    نازل ترین قیمتیم که دارم 2.120.000 تومنه...
    در ضمت یه نکته ای که من در مورد لپ تاپای سونی متوجه شدم صدای ضعیفشونه...و رفتم و به چشم دیدم این مساله که خوشبختانه ایسوس این مشکلو حل کرده...
    Bang & Olufsen ICE Power Audio با یک عدد ساب ووفر جداگانه و Tune Sonic Master و یک اسپیکر که تمام بخش بالایی کیبرد رو در بر میگیره!

4. این کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بله مسلما asus خیلی بهتر هست نسبت به سونی ..
    البته این مساله که نون اسمش رو می خوره تو ایران هم حل شده و شما اگه بری پاساژ رضا می بینی جزء نمایندگی رسمی که فروشگاه اول هست هیچ فروشگاه دیگه سونی کار نمی کنه نه این بد باشه نه کانفیگ های خیلی بدی داره ...
    مثلا لپ تاپ های 2500 میلیون گرافیک 540 دارن که اصلا قابل قبول نیست ...
    و مسائل دیگه که خودتون بهتر می دونین ....
    هر کمپانی باید در حوزه کاری خودش بیشتر تمرکز کنه نه این که چون مثلا سونی ps3 زد پس حتما لپ تاپ های خوبی هم داره ...
    نه بهتر هسا از کمپانی ها تخصصی کامپیوتر مثل اچ پی / اسوس / لنوو و ... خرید کنینی ...

6. 2 کاربر از em0punkl0ve بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

خوب اگر سونی ضعیفه دیگه چرا اومدید تو تاپیک سونی!!!!...خوب برو همونی رو بگیر که فکر می کنیه قویه...اره پول برند(!!)نده سونی که اصلا برند نیست(!!!!!!!!!)
    بله سونی اسپیکر هاش ضعیفه...!!!صفحه نمایشش اشغاله...زیباییش رو که اصلا نگو مزخرفه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شما بهتره لپ تاپی رو بگیری که هر جا که خواستی ببریش یه دونه ساب ووفر رو هم بزاری بقلت جابه جا کنی تا بتونی صدای خوبی رو از لپ تاپ داشته باشی....اهان حتی می تونی به جای این ساب ووفر یه اسپیکر توپ پایونیر رو بزاری داخل یه فرقون و همیشه با خودت جا به جا کنی بعد هر کی گفت قدرت صدای لپ تاپت چقدره(؟)اون اسپیکر رو روشن کنی و بگی""ببین به این می گن لپ تاپ ..اخره صداست...."""
    قضیه ی لپ تاپ خریدن شده قضیه ی موبایل خریدن !!!چطور؟؟؟:طرف میرفت مغازه موبایل فروشی و اولین چیزی که براش ملاک بود و دنبالش میگشت یه موبایلی بود که 10 تا اسپیکر داشته باشه!!!
    داداش مگه می خوای با اسپیکر لپ تاپ عروسی راه بندازی ؟!!!!!
    عزیز اول هدفت رو از لپ تاپ خریدن مشخص کن بعدش دنبال لپ تاپ باش...

فکر می کنید چرا ماشین لامبورگینی از بقیه ی ماشین ها جداست ؟؟؟به خاطر قدرت؟ به خاطر سرعت ؟ یا به خاطر شیک بودن و زیبایی؟؟
    من 100 تا ماشین معرفی می کنم که سرعت و قدرت شون نه تنها از لامبورگینی کمتر نیست بلکه خیلی خیلی بیشتره....اما میدونی چی لامبورگینی رو از بقبه ماشین ها متمایز کرده؟؟؟.......زیبایی....شیک و با کلاس بودن...و در اخر گرون هم می فروشن چون اولا برند هست دوما "هر کس نتونه بخرش چون هر کس که لایق لامبورگینی نیست"

سونی گرونه...چون اولا زیباست دوما شیکه سوما هر کسی نتونه بخرش
    من اگر قرار باشه در این دنیا یه سال و فقط یک سال زندگی کنم سعی می کنم مثل عقاب زندگی کنم یعنی""گوشت اهو بخورم ...بهترین ها رو انتخاب کنم""نه اینکه مثل کلاغ هر اشغالی دستم اومد بخورم و صد سال هم در این وضعیت عمر کنم!!!!!!!!!!!!
    Last edited by حمید031090; 11-08-2012 at 19:23.

8. 3 کاربر از حمید031090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه airplay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خوب اگر سونی ضعیفه دیگه چرا اومدید تو تاپیک سونی!!!!...خوب برو همونی رو بگیر که فکر می کنیه قویه...اره پول برند(!!)نده سونی که اصلا برند نیست(!!!!!!!!!)
    بله سونی اسپیکر هاش ضعیفه...!!!صفحه نمایشش اشغاله...زیباییش رو که اصلا نگو مزخرفه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شما بهتره لپ تاپی رو بگیری که هر جا که خواستی ببریش یه دونه ساب ووفر رو هم بزاری بقلت جابه جا کنی تا بتونی صدای خوبی رو از لپ تاپ داشته باشی....اهان حتی می تونی به جای این ساب ووفر یه اسپیکر توپ پایونیر رو بزاری داخل یه فرقون و همیشه با خودت جا به جا کنی بعد هر کی گفت قدرت صدای لپ تاپت چقدره(؟)اون اسپیکر رو روشن کنی و بگی""ببین به این می گن لپ تاپ ..اخره صداست...."""
    قضیه ی لپ تاپ خریدن شده قضیه ی موبایل خریدن !!!چطور؟؟؟:طرف میرفت مغازه موبایل فروشی و اولین چیزی که براش ملاک بود و دنبالش میگشت یه موبایلی بود که 10 تا اسپیکر داشته باشه!!!

فکر می کنید چرا ماشین لامبورگینی از بقیه ی ماشین ها جداست ؟؟؟به خاطر قدرت؟ به خاطر سرعت ؟ یا به خاطر شیک بودن و زیبایی؟؟
    من 100 تا ماشین معرفی می کنم که سرعت و قدرت شون نه تنها از لامبورگینی کمتر نیست بلکه خیلی خیلی بیشتره....اما میدونی چی لامبورگینی رو از بقبه ماشین ها متمایز کرده؟؟؟.......زیبایی....شیک و با کلاس بودن...و در اخر گرون هم می فروشن چون اولا برند هست دوما "هر کس نتونه بخرش چون هر کس که لایق لامبورگینی نیست"

من اگر قرار باشه در این دنیا یه سال و فقط یک سال زندگی کنم سعی می کنم مثل عقاب زندگی کنم یعنی""گوشت اهو بخورم ...بهترین ها رو انتخاب کنم""نه اینکه مثل کلاغ هر اشغالی دستم اومد بخورم و صد سال هم در این وضعیت عمر کنم!!!!!!!!!!!!
    صرفا جهت اطلاع

10. 2 کاربر از airplay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

در ضمت یه نکته ای که من در مورد لپ تاپای سونی متوجه شدم صدای ضعیفشونه...و رفتم و به چشم دیدم این مساله که خوشبختانه ایسوس این مشکلو حل کرده...
    من کاری به بقیه پستتون ندارم....فقط در مورد صدا...
    دوستم سونی وایو f16 داره که تقریبا مال 2 سال پیشه...خودم اچ پی 6180 دارم که صداش beats audio هست...تازه مال من 1 سال جدیدتر از سونی f16 هست...
    اما صدای سونی هم بلندتر بود و هم bass اش به نظرم از اچ پی بهتر...تازه دیگه مدل های جدید f که دیگه طبیعتا بهتر هستن...
    ایسوس بیشتر به خاطر اینکه گارانتی رسمی داره و بیشتر وارد میشه و تبلیغاتش بیشتره یه کم اسم در کرده...
    وگرنه سونی و اچ پی تو هر کانفیگی مدل های بهتری از ایسوس دارن...

12. 2 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شما داری فناتیک صحبت میکنی!!!!در ضمن یه قضیه ای از موبایل خریدن تعریف کردی...حالا من یه خاصیت کاملا واضح در مورد ایرانی ها و طرز خریدشون برات بگم:
    من کلا زیاد با پز دادن و این حرفا حال نمیکنم و اما بگم رفته بودم تبلت خریداری کنم...تو مغازه ایستاده بودم که یه خانواده اومدن توی مغازه...ظاهرا واسه بچه شون اومده بودن که آی پد بخرن...
    فروشنده داشت کارشون رو راه مینداخت منم منتظرم دستگاهم و اپلیکیشناش بودم و یک سری حرف از اون خانواده شنیدم که برام مایه ی تاسف شد که چرا این خانواده ایرانیه!!!!
    پسره میگفت:آره بابا همه تو مدرسه دارن اینو...قیمتشم بالاستو اینا...منم میخوام داشته باشمش که جلوی فلانی کم نیارم...
    مادره میگفت:فلا آقا(بابا هه رو میگفت)براش بخر بزار مام جلو جاریمون کم نیاریم تلویزیون فلان اینچ سامسونگ خریده...منم بگم که واسه بچمون اپل گرفتیم...
    حالا این حرفاشون به کنار...فروشنده میگفت اپلیکیشن چی میخواین!؟میگفتن:هرچی کلاسش بیشتره رو بریز روش!هر چی شیک تره!آخرشم فروشنده که دید اینا خوب خرین با یه قیمت فضایی اون آی پد و فروخت بهشون و اونام خوشحال از مغازه خارج شدن که برن به پز دادنشون برسن...در صورتی که حتم دارم استفاده ی تب لت رو نمیدونستن چیه و فقط سره چشم و هم چشمی میخواستن بگم آره ما هم فلان میلیون پوله تب لت دادیم...تازه اونم اپل!!!
    حالا اینم قضیه ما شده...هر چی شیکه و خوبه که آدم نباید پول براش خرج کنه و دلیل نمیشه که چیزه خوبی باشه! قبل از ورود رسمی آی فون آی پد و هزار تا آیه دیگه که تو بازار ما اومد اول باید فرهنگ سازی کنن...هر چیز که گرونه و شیکه دلیل بر برتر بودنش نمیشه دوست من...اگه خودستایی نباشه من به آمریکا سفر کردم و برای اطلاع شما میگم که ارزون ترین نوع موبایل اونجا آی فونه...با 300 دلار میشه یه آی فون خرید برای همین هم هست که دست همه شهروندانه آمریکا آی فون زیاده...کلا محصولات اپل به این دلیل توی آمریکا معروفه که دیوایساش ارزونه و بیشترین سودشو از مارکت اپس اش و لوازم جانبیش میکنه که اونام تو ایران شما رایگان استفاده میکنی(Jail Break)...دقیقا بر عکس...جالبه نه!؟
    در صورتی که HTC Sensation با قیمت 650 دلار (دقیق نیست قیمت) از آی فون x دلار یا تومن گرونتره...و مطمین ام که اگر ایرانی ها در آمریکا بودن htc میشد مثه Apple ...دسته همه هست...من نمیخوام برندی رو زیره سوال ببرم...فقط هدفه من تو خرید اینه که بهترین جنسو با نازل ترین قیمت بخرم نه اینکه به صورت فناتیک طرفداریه یه جانبه از برندی بکنم...
    که متاسفانه سونی وایو هم داره داستان apple رو طی میکنه...در صورتی که توی لپ تاپ ریویو برند ایسوس اوله...!پس چرا ملت ما روی دنده لج افتادن که وایو خیلی خوبه؟؟!دلیلش پز دادن و وجود برند وایو روی درب لپ تاپه و همچنین شیکی و کلاسش!در صورتی که لپ تاپی برای شیک بودن ساخته نشده...ساخته شده برای کار آمد بودن در عین قابل حمل بودن...
    به امید اون روزی که ما ایرانی ها کمی از پز دادن دور بشیم و به فکر کا آمدتر بودن باشیم
    شما دوست عزیزم با توهم داشتن لامبورگینی در کنار وایوت خوشحال و موفق باشی...
    یا علی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من کاری به بقیه پستتون ندارم....فقط در مورد صدا...
    دوستم سونی وایو f16 داره که تقریبا مال 2 سال پیشه...خودم اچ پی 6180 دارم که صداش beats audio هست...تازه مال من 1 سال جدیدتر از سونی f16 هست...
    اما صدای سونی هم بلندتر بود و هم bass اش به نظرم از اچ پی بهتر...تازه دیگه مدل های جدید f که دیگه طبیعتا بهتر هستن...
    ایسوس بیشتر به خاطر اینکه گارانتی رسمی داره و بیشتر وارد میشه و تبلیغاتش بیشتره یه کم اسم در کرده...
    وگرنه سونی و اچ پی تو هر کانفیگی مدل های بهتری از ایسوس دارن...
    جالبه دوست عزیز...!من حدود دو ماهه برای خرید یک لپ تاپه Multimedia یه قوی دارم تحقیق میکنم که آخرش همه راه ها ختم شد به N Series ایسوس!
    من رضا و پایتخت و پارسیان و ایرانیان و هر پاساژی رو بگی همراه با پرس و جو از دوستان و فامیل زیر و رو کردم...چون دلم میخواد پولم سره چیزه کارآمدی خرج بشه!
    شمام اگه میخوای تشریف ببرین به یکی از پاساژ های نامبرده و به گوش خودتون امتحان کنین...اگر که وقتش نیست میتونین به تست صدای لپ تاپها در لپ تاپ ریویو سری بزنید...
    به نظرم تفکیک صدا و بلندی صدا ی سری N ایسوس که به گوش حقیر ما عالی اومد...hp هم صدای بدی نداره ولی Bang & Olufsen همه چیزو سنگ تموم گذاشته توی این سری!هم چنین وجود ساب ووفر برای لپ تاپ خیلی ابداعه جالب در عین حال کارآمده!
    حالا شما اگه چند مدلو با هم مقایسه کردی به من بگو تا چک کنم...ضرر نداره که...یه تست دیگه هم میکنیم...مرسی از اهمیتتون به کمک دادن به من برای مشاوره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بله مسلما asus خیلی بهتر هست نسبت به سونی ..
    البته این مساله که نون اسمش رو می خوره تو ایران هم حل شده و شما اگه بری پاساژ رضا می بینی جزء نمایندگی رسمی که فروشگاه اول هست هیچ فروشگاه دیگه سونی کار نمی کنه نه این بد باشه نه کانفیگ های خیلی بدی داره ...
    مثلا لپ تاپ های 2500 میلیون گرافیک 540 دارن که اصلا قابل قبول نیست ...
    و مسائل دیگه که خودتون بهتر می دونین ....
    هر کمپانی باید در حوزه کاری خودش بیشتر تمرکز کنه نه این که چون مثلا سونی ps3 زد پس حتما لپ تاپ های خوبی هم داره ...
    نه بهتر هسا از کمپانی ها تخصصی کامپیوتر مثل اچ پی / اسوس / لنوو و ... خرید کنینی ...
    حرفاتون تایید میشه...ولی آیا کسی هست که لنوو و یا hp سری مالتی میدیا داشته باشه تا نتیجه ی تستشو برای ما بزاره؟؟
    لنوو و اچ پی واقعا لپ تاپای حرفه ای زدن!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ببین دوست عزیز...من حدود 4 ماه که سونی خریدم البته سری f و فکر کنم به طور میانگین روزانه 7 ساعت روشن باشه(چون کامپیوترم ترکیده...!!!)اگر از من می شنوی سعی کن سری fبگیری که هم قویه و هم باکلاسه(البته کلا سونی باکلاسه...)
    اما چون وزن برای شما مهم بود...
    اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لپ تاپ مد نظر شماست که خوبه ...هم سبکه...قویه...به خدا core i7خیلی خیلی قویتر از اون چیزیه که ما تصور می کنیم...اما راجع به کارت گرافیکش چون اطلاعی ندارم نظر نمی دم تحقیق کن ته توش رو در بیار......
    دوست عزیز باز هم کلاس؟؟؟
    یه نکته:پردازنده های Core i7,i5,i3 زیاد فرقی برای کسایی که بازی و مالتی مدیا این بحثارو میخوان نداره...فقط فرقشون توی کارای حساس محاسباتی مشخص میشه...مثلا محاسبه های الگوریتم خاص و یا تغییر توابع حجیم سورس برنامه ها و کارای حجیم و3D که اونم فک نکنم کسی توی لپ تاپ این کاراشو انجام بده و اکثرا شرکت ها از کاپیوتر های اورکلاک شده به صورت دسک تاپ استفاده میکنن...
    و اما در نظام از این چیپ ها برای رمز شکنی استفاده میشه...که من همچنان حس میکنم که کسی از لپ تاپش انتظار این کارای بزرگ رو نداشته باشه...مخصوصا بچه های گل فروم...
    یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •