سلام آقا حامد ممنون که این تاپیک رو می چرخونی
یه مودم وایرلس میخوام که دو طبقه رو پشتیبانی کنه( البته خونه قدیمیه دیواراش 50 سانتین یکم قوی باشه) و حتما usb داشته باشه که بتونم هارد و فلش مموری بهش وصل کنم و دو طبقه بتونیم از اطلاعاتش استفاده کنیم
سلام آقا حامد ممنون که این تاپیک رو می چرخونی
یه مودم وایرلس میخوام که دو طبقه رو پشتیبانی کنه( البته خونه قدیمیه دیواراش 50 سانتین یکم قوی باشه) و حتما usb داشته باشه که بتونم هارد و فلش مموری بهش وصل کنم و دو طبقه بتونیم از اطلاعاتش استفاده کنیم
سلام دوست عزیز. ممنونم از حسن توجهتون.
دوست خوبم، اگر میتونید از وجود پورت یو اس بی صرف نظر کنید! چون مودمهایی که این امکان رو دارن، معمولا پهنای باند
وسیعی رو میطلبن و به فراخور این امکان، قیمت بیشتری هم دارن. اگر زیاد وجود این پورت براتون اهمیت نداره، مدل
زیر رو توصیه میکنم:
TP-LINK TD-W8961ND Modem ...105.000
در غیر اینصورت و اهمیت بالای وجود پورت یو اس بی برای تبادل داده، مدل زیر رو توصه میکنم. مدلهای دیگه ای همکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این کلاس هست، ولی معمولا دارای سرعت بسیار پایین و یا قطعی های فراوان هستند:
Asus RT-N56U...230.000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما سرعت انتقال فایلش از فلش مموری معمولی چقدره ؟ یه aztech دارم سرعتش 800 کیلوبایته
با تعداد آنتن کافیی که این مدل داره، به راحتی میتون از حدکثر سرعت انتقال داده استفاده کنه.
مهمترین فاکتور در امر انتقال بیسیم پهنای باند کافی هست که این مودم به راحتی از این خصیصه پشتیبانی میکنه.
البته دقت داشته باشید دیوار و موانع از قدرت امواج وایرلس به شدت کم میکنه و برای کار شما سرعت پایین تر میاد.پس بهتره در صورتی که تمایل به انجام این کار دارید از یک مودم یا روتر قوی استفاده کنید.(3 آنتنه با Gain بالا)
فکر میکنم دو آنتن 2.4گیگاهرتزی و سه انتن 5 گیگاهرتزی با gain بالا، کاملا از پس این موضوع بربیاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که بابا آخرشه.ولی جدا اگه پهنای باند بالایی نیاز باشه که دیتا یک نواخت بدون قعطی فرستاده بشه نیاز به مودم قوی هست.
سلام
میشه نظرتون را در مورد محصولات ادی مکس بگین
مودم ای اس ال وایرلس و کارت وای فای این برند چطوره؟
ممنون
سلام.
برند admax زیاد توی ایران جا نیفتاده!!! گارانتی معتبری هم براش عرضه نشده!
بودجه و کاربرد و اعلام کنید تا چند مدل دیگه معرفی کنم.
rt-n13 دارم خوبه.usb هم میخوره. قدیمیتراز n56هست اما قیمتش خب پایینتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)