البته انصافا مبین نت از یک لحاظ فوق العاده سرعت عمل بالایی داشت و اونهم در ارسال مودم و دریافت پول تا چند ساعت بعد از تماس در روز اول بود. تو این قسمت خیلی با مهارت عمل کردند.![]()
البته انصافا مبین نت از یک لحاظ فوق العاده سرعت عمل بالایی داشت و اونهم در ارسال مودم و دریافت پول تا چند ساعت بعد از تماس در روز اول بود. تو این قسمت خیلی با مهارت عمل کردند.![]()
آقا شما هم وارد اکانتنون میشید, جلوی سرویستون نوشته pending ? من به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت فردا فعال میشه! در ضمن اگه شماره مشتری داشته باشید سریع به پشتیبانی وصل میشید و گرنه سرکار میرید!
شما از توی سایت مبین نت لاگین می کنید؟ با چه یوزر و پسوردی؟ همونی که زیر مودم نوشته ؟ با اونها که همش ارور میده.
نصاب وقتی میاد خونه یه نامه مثلا محرمانه همراهشه که توش یوزرنیم و پسورد شما هست!
آره همونی که روی جعبه و خود مودم نوشته. URI که با mob شروع میشه و آخرش هم باید @mobinnet.net بزارید. پسورد رو هم که روش چسب چسبوندن .
یه من نامه ندادن, فقط فاکتور دادن که توش یوزر و پس نبود.
دوستان من خواستم بپرسم اگه مودم واي فاي مثلا 10 ساعت روشن باشه (اگه جايي كه قرار داره خنك باشه) امكان سوختن مودم وجود داره؟
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
تو صفه اينترنت اينترنت كه 192.168.1.1 رو وارد ميكنيد يه صفحه مياد از اونجا كه وارد كشيد وارد صفحه مودم ميشيد بالاي صفحه نوشته cheak روي اون كليك ميكنيد و پسور ويوزر شما نوشته. البته وقتي براي من نصاب امد يه برگه دستش بود كه توش پسورد و يوزر من بود اما بهم ندادش اما از رو دستش نگاه كردم همشو فهميدم
سرویس من یک ساعت پیش فعال شد ولی سرعت دانلودش تعطیله! از 20 -30 کیلوبایت بیشتر نمیشه, بعضی وقت ها هم برای چند دقیقه میاد روی 130 کیلوبایت و بعد دوباره کم میشه. جالب اینجاست که 125 کیلوبایت ثابت به رپیدشیر آپلود میکنه.
حالا خوبه تو منطقه indoor , مودم outdoor گرفتم وگرنه دیگه هیچی. حالا صبر میکنم ببینم تو بقیه ساعت ها چجوریه.![]()
سرویس من هم حدود نیم ساعت پیش اکتیو شد. البته در ششمین روز بعد از نصب. اما خداییش وقتی با مبین نت تماس گرفتم و مساله رو گفتم آقای خوش برخوردی بنام دلگشایی خیلی جدی پیگیری کرده بود . چون بعدش یه آقایی از 1868 زنگ زد و گفت مگه ما به شما چی گفتیم که از مبین نت اینطوری با ما برخورد می کنن و میگن مشتری رو میپیچونید. بعدش هم همین آقای دلگشایی تماس گرفت و گفت اکانتتون تا عصر اکتیو میشه .
اما من هم نوسان سرعت شدیدی دارم از 20 کیلو تا 130 کیلو ولی سرعت ، بیشتر روی38 تا 44 می ایسته. با اینکه اون RSSI که نصاب می گفت باید زیر 50 باشه کیفیت عالی میشه مال من بین 35 تا 45 هست .
چند دقیقه پیش سرویس کاملا قطع شد و بعد که وصل شده داره ثابت 128 کیلوبایت دانلود میکنه البته وسطش دوباره یک چند ثانیه ای سکته زد
RSSI من درست 50 هست دیگه روی پشت بوم ما از این پایین تر نمیاد.
ادیت:
باز شد 20 کیلو بایت!![]()
Last edited by karbist; 12-09-2010 at 16:27.
-81.32dBm rssi من زده اينقدر خوبه يا بد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)