ممنون t_tanhayam عزیز.آقا mahdi_206 نیست جواب سوال رو بده که آیا با سام سرویس تماس گرفت و مشکل MAC invalid رو حل کرد؟
ممنون t_tanhayam عزیز.آقا mahdi_206 نیست جواب سوال رو بده که آیا با سام سرویس تماس گرفت و مشکل MAC invalid رو حل کرد؟
خواهش ميكنم اره اميدوارم بياد و بگه كه چيكار كرد بالاخره
سلام؛ امکان برگشت به آخرین firmware قبلی کماکان وجود داره.
در مورد مشکل شبکه من فعلاً استفاده ای ازش ندارم واسه همین گذاشتم برای یک ماه آخر گارانتی. راستش حیفم اومد تلویزیون نو رو بدم بازش کنن و بردش رو عوض کنن.
البته بعضی از دوستان میگفتن که ممکنه مشکل شبکه هم با به روز رسانی firmware نسخه 2006 حل بشه که واسه من حل نشد. حالا اینکه سام سرویس firmware جدیدی برای رفع این مشکل داره یا نه رو نمیدونم ولی سابق بر این همین firmware رو داشتن که بیرون نمیدادن ولی الان میشه از سایت سامسونگ مالزی دانلودش کرد.
کلاً این مشکل Mac Fail از لحاظ تئوری راه حل نرم افزاری داره یعنی شما هر سیستم کامپیوتری با هر سیستم عاملی داشته باشی میتونی Mac Address کارت شبکه اش رو تغییر بدی. این تلویزیون هم یه سیستم عامل بر پایه unix داره. اینکه سام سرویسی ها چنین دانشی داشته باشن یا نه رو نمیدونم.
من خودم فعلاً فرصتش رو ندارم ولی اگه با دستورات unix آشنایی داری میتونی این سایت رو دنبال کنی و منتظر باشی که ببینی برای نسخه 2006 میتونن کاری بکنن یا نه؛ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال داشتم؛ شاید با وجود کنترل و backlight اش یه خورده مسخره باشه! دکمه های تنظیم صدا / کانال / منو / ورودی جلوی خود تلویزیون backlight ندارن؟ اینجوری با توجه به اینکه لمسی هستن و دکمه فیزیکی وجود نداره، در حالت عادی خیلی سخت دیده میشن. باید چراغ قوه بزنی سمتشون ببینی دکمه ها کجا هستن!!
متاسفانه مهدي جان ما هم گشتيم تا به امروز يافت مي نشود
عجيب واقعا گذاشتن چند تا led زير پنل اينقدر دشوار بوده واسشون؟
در حاليكه توي همه مانيتور هاي سام حتي اين كليد ها روشن ميشه
ميگم اگه فريمور c650 رو روي b650 نصب كنيم چه اتفاقي ميوفته؟
نميشناسيد كسي همچين ريسكي كرده باشه؟
-احتمال زياد وقت نصب فريمور error ميده كه مربوط به اين مدل نيست
-اگر هم اجرا كنه قطعا Usb خواهد پريد
ارور خواهد دادش که مرتبط با این مدل نیست این فریمور -
البته امکانش هست با یه ادیتور ساده فریمور رو ادیت کرد و مدل تایپ b650 رو جایگزین مدل تایپ c650 کرد . با این تغییرات میشه فریمور رو به پنل شناسوند .
البته بعد از ریختن فریمور درصد آسیب دیدن برد زیاد هست .
دوستان یه مشکل :
به تی وی من یک ----- وصل شده با کابل av و جدیدا یه dvd پلیر وصل کردم بهش با کابل hdmi . حالا مثلا رو یوروی av هست ماهواره نشون میده .. پلیر رو روشن میکنم خودش اتومات یه anynet میاد رو میره تو dvd player ... تا اینجاش مشکلی نیست ولی وقتی دی وی دی پلیر رو خاموش میکنم قاعدتا دوباره باید برگرده رو av1 که اینطور نمیشه و میره رو تلوزیون و برفک ها رو نشون میده ...
راهی نداره خودش برگرده رو av1 ؟
من با اینترنت تی وی مشکل دارم
وقتی مودمم را با لن وصل میکنم به تلویزیون:
1)همه چراغهای مودم که روشنه(یعنی اتصال درسته)
2)در تنظیمات تلویزیون هم همگی را روی خودکار گذاشتن
وقتی تست اتصال تلویزیون را هم که میزنم هر 4تا تیک میخوره(یعنی کارم درست درسته)
ولی تا میرم توی internet@tv کار نمیکنه
میزنه شاید کشور شما ساپورت نمیکنه و........
و نه مینوم وارد تنظیماتش بشم و نه هیچ چیز دیگه
من خودم شکم روی مک آدرسمه
یعنی مال چیه؟؟؟؟؟
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)