تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 96 اولاول ... 3878848586878889909192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سپاس دوستان
    .من چشمام هم نزدیک بین هست هم آستیگمات،نمره زیر 2.
    منظورتون اینه عینک طبی آفتابی بگیرم؟
    سلام

اگر عدسیهای رنگی طبی در بازار هست , عینک آفتابی/طبی رو نمیتونین در شب استفاده کنین
    پس باید 2 عینک بگیرین

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان من الان دو تا عینک معمولی دارم یکیش هم از این نشکن هاست، الان برای اینکه نور آفتاب در بهار و تابستان موقع رانندگی اذیت نکنه یه عینک جدید فتوکورومیک بگیرم یا اینکه طبی آفتابی و یا آیا گزینه ای دیگه ای هم هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان

روشی ساده برای مطمئن شدن از درستیِ جایِ کانونِ عدسی عینک طبی :
    در اتاق , زیر نور چراغ عینک رو از روبرو نگاه کنین به طوری که نور لامپ رو در عدسی ببینید که البته تصویرش کوچک شده هست
    2 تصویر از لامپ میبینین که یکی بزرگتر هست و با تکان دادنِ عینک این 2 تصویر از هم دور میشند و یا به هم نزدیک میشن
    جایی که دو تصویر دقیقاً روی هم منطبق میشه همون جا کانون عدسی هست . موقع زدنِ عینکتون این کانون باید دقیقاً مقابل مردمکِ چشمتون باشه وگرنه عینک ساز اشتباه کرده
    در چند صفحه قبل خدمتتون عرض کردم که عینک ساز باید با روشی که در اون صفحه نوشته ام جای مردمک چشمتون رو روی طلقِ عینکِ خام علامت بزنه تا عدسی رو طوری برش بده که کانونش درست مقابل مردمک باشه وگرنه درست نمیبینین و چشمتون صدمه میبینه چون بهش فشار میاد . امکان سر درد و اشک چشم و درد چشم و سرگیجه هم داره
    ممکنه در عدسی مقعّر اینطوری نباشه (عدسی مخصوص چشم دوربین)
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-04-2017 at 12:56.

داره خودمونی میشه misoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

جایی که دو تصویر دقیقاً روی هم منطبق میشه همون جا کانون عدسی هست . موقع زدنِ عینکتون این کانون باید دقیقاً مقابل مردمکِ چشمتون باشه وگرنه عینک ساز اشتباه کرده
    سلام
    یک بار دیگر این گفته شما رو اصلاح میکنم، اکثر اوقات مرکز عدسی نباید مقابل مردمک چشم باشد. لطفا کمی مطالعه خود را افزایش دهید. لینک زیر مفید است، عکس هم تا حدودی گویای مطلب هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان نظرتون راجب این فریم هایی که مشکی و پلاستیکی هستند و یک شیشه رنگی به صورت آهنربایی روی عدسی طبی قرار میگیرد چیه؟

- - - Updated - - -

دوستان نظرتون راجب این فریم هایی که مشکی و پلاستیکی هستند و یک شیشه رنگی به صورت آهنربایی روی عدسی طبی قرار میگیرد چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    چند نکته:
    علامت زدن بیشتر برای عدسی های تدریجی، دو دید و عدسی های تکدید آسفریک توصیه اکید می‌شود.
    در بقیه موارد اگر علامت زده شود دید بهتری تجربه می‌گردد.
    بهتر است هنگام انتخاب عینک ، عینکی انتخاب شود که پی دی آن (عینک) تقریبا برابر با پی دی چشم فرد استفاده کننده باشد.
    یکی از موارد اشتباه ممکن در تراش و نصب عدسی (غیر از عدسی های تدریجی که به صورت سفارشی تهیه می‌شوند) این است که دقیقا مرکز عدسی مطابق با علامت زده شده بر روی طلق عدسی نصب گردد. (حساب کتاب داره به همین راحتی هم نیست! بسته به زاویه پانتوسکوپیک، قوس فریم و ... ، پی دی و ارتفاع مرکز عدسی تغییر میکند)
    تقریبا اکثر عینک فروشی ها این کار را نمی‌کنند . (حداقل برای اکثر مشتریان این کار صورت نمی‌گیرد)
    هنوز در بازار ایران (منظور معنای عام بازار هست نه صرفا بازار عینک) مشکل اصلی تشخیص جنس اصلی از تقلبی ، گرانفروشی ، عدم پایبندی به تهدات گارانتی و ... می‌باشد . به نظرم این نکات ظریف و البته مهم در اولویت های بعدی هستند.

یک بار دیگر این گفته شما رو اصلاح میکنم، اکثر اوقات مرکز عدسی نباید مقابل مردمک چشم باشد.
    لطفا کمی مطالعه خود را افزایش دهید.
    لینک زیر مفید است، عکس هم تا حدودی گویای مطلب هست.

سلام
    تشکر از توضیحاتتون
    جسارتاً چند سوال:
    1- عدسی تدریجی چیه ؟
    2- عدسی آسفریک چیه ؟
    3- پانتوسکوپیک چیه ؟
    4- منظورتون از ارتفاع چیه دقیقاٌ ؟

5- این عکسی که قرار دادین چی میگه دقیقاً که شما ازش استنباط کردین که گاهی کانون عدسی نباید منطبق با مردمک باشه ؟
    6- پی دی چی هست ؟

7- شما نوشتین:
    :

الف -علامت زدن , بیشتر برای عدسی های تدریجی، دو دید و عدسی های تک دید آسفریک توصیه اکید می‌شود.
    در بقیه موارد اگر علامت زده شود دید بهتری تجربه می‌گردد.

ب- بهتر است هنگام انتخاب عینک ، عینکی انتخاب شود که پی دی آن (عینک) تقریبا برابر با پی دی چشم فرد استفاده کننده باشد.

آیا معنی حرفتون از الف این نیست که همیشه بهتره علامت بزنند ؟

8- این علامت رو برای چی میزنند دقیقاً ؟
    =============================
    9- بعدش نوشتین :

یکی از موارد اشتباه ممکن در تراش و نصب عدسی (غیر از عدسی های تدریجی که به صورت سفارشی تهیه می‌شوند) این است که دقیقا مرکز عدسی مطابق با علامت زده شده بر روی طلق عدسی نصب گردد. (حساب کتاب داره )

این حساب و کتاب اگر اینقدر مهمه پس چرا هیییچ عینکسازی ندیدیم ازش حرف بزنه ؟

بارها و بارها بنده خودم یا با دیگران رفتیم برای عینک گرفتن در ایران کشورهای دیگه .
    فقط درجه آستیگمات و دوربینی یا نزدیک بینی رو میگیرند و عینک صفر رو هم میگرند و میگن فلان موقع بیاین تحویل بگیرین
    حتی یک مورد هم ندیدم که جای مردمک رو روی عدسی علامت بزنه یا از فاکتور دیگه ای حرف بزنه
    خودمون بهشون گفتیم جای مردمک رو علامت بزن و اونها هم علامت زدند.
    حالا شما چند فاکتور مختلف رو مطرح میکنین .
    که ما توی مدرنترین مغازه ها هم هیچوقت ندیدیم رعایت بشه

نمیگم چرا مطرح کردین و یا غلطه , اما پس با این حساب عینک سازیها دارند هر چی شد میسازند و میدن دست مردم ؟
    پس بیخود نیست اون دوستمون چند صفحه قبل گفتند چند بار عینک گرفتند اما سر درد و چشم درد و سرگیجه میگیرند از عینک .
    بنده بهشون گفتم یا دکتر و یا عینک ساز و یا هر دوشون کارشون درست نیست چون عینک اگر مناسب با چشم باشه از همون لحظه ی اول دید رو تصحیح میکنه و فرد بدون درد و سرگیجه و اشک و غیره واضح و شفاف میبینه

======================================
    یه مطلب دیگه هم هست در مورد زاویه ی عدسی اما بعد از پاسختون به این سوالها مطرحش میکنم

ممنون از وقتتون
    ارادتمند

داره خودمونی میشه misoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

با عرض سلام و احترام
    سوالات یک تا سه رو میتونید بسیار راحت در گوگل جستجو و از مطلب مطلع شوید.
    به صورت خلاصه و به بیان عامیانه، عدسی تدریجی عدسی هست مناسب افرادی که نیاز به دو یا بیشتر از دو عینک دارند مانند افرادی که پیرچشم هستند و نمره آن از بالای عینک به طرف پایین به تدریج افزایش پیدا میکند.
    عدسی آسفریک مقابل عدسی های اِسفریک (به حرف اول این دو دقت نمایید) می‌باشد. عدسی های اسفریک طراحی کره مانند دارند برای همین هم نام آن را از لغت Sphere گرفته اند.
    زاویه پانتوسکوپیک ، زاویه بین صفحه عدسی عینک با صفحه صورت هست.
    تا اینجای کار شما میتونید برای شروع سریعتر از لینک های زیر استفاده نمایید.
    در لینک دومی که قرار دادم متن «Note that for every two degrees of pantoscopic tilt added to the frame front, the optical center (O.C.) of the lens is effectively lowered 1mm» و تصویر شماره یک را با دقت بررسی فرمایید.
    منظور بنده از ارتفاع همان مرکز اپتیکی عدسی بود.

با بررسی موارد تا اینجای کار، جواب سوال پنجم هم داده می‌شود.

پی دی برای بیمار به معنی فاصله بین دو مردمک چشم (مخفف Pupillary Distance) هست و برای عینک (بدون در نظر گرفتن شیشه ای که بر روی عینک نصب شده است حتی عینک نو) به معنی فاصله مرکز تا مرکز دو حدقه عینک هست و وابسته به ابعاد حدقه عینک می‌باشد.

همیشه بهتره علامت بزنیم ، در برخی موارد واجب هست علامت بزنیم. در موارد غیر ضروری معمولا اگر این کار انجام نشود، خطای دید در حدی نیست که مشکل ایجاد کند. ولی به هر حال اگر فقط مبنای کار همان علامت اولیه باشد، مطمئنا در بسیاری از موارد مشکل ایجاد می‌شود. این که بنده گفتم حساب کتاب دارد، در لینک هایی که قرار دادم توضیحاتش به صورت خیلی خلاصه داده شده است.

تجربه بنده این است که برای عینک های تک دیدی که نمره خیلی بالایی ندارند، معمولا در صورت انتخاب صحیح عینک و عدسی مناسب، حتی بدون علامت زدن هم دید بسیار خوب و راحتی فراهم می‌شود.

علی رغم حرف شما، عینک فروشی های مدرن تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری خوبی برای این اندازه گیری ها دارند. گرچه با ابزارهای ابتدایی و تجربه هم می‌توان همین کار را کرد ولی با این ابزارها کار خیلی راحت تر شده است.

نمیگم چرا مطرح کردین و یا غلطه , اما پس با این حساب عینک سازیها دارند هر چی شد میسازند و میدن دست مردم ؟
    پس بیخود نیست اون دوستمون چند صفحه قبل گفتند چند بار عینک گرفتند اما سر درد و چشم درد و سرگیجه میگیرند از عینک .
    بنده بهشون گفتم یا دکتر و یا عینک ساز و یا هر دوشون کارشون درست نیست چون عینک اگر مناسب با چشم باشه از همون لحظه ی اول دید رو تصحیح میکنه و فرد بدون درد و سرگیجه و اشک و غیره واضح و شفاف میبینه
    مشکل از اینجاست که موارد زیادی در انتخاب و ساخت عینک دخیل هست، مثلا اگر قرار باشه عینک به صورت صحیح ساخته شود، اکثر موارد باید عینک توسط عینکساز یا عینک فروش ماهر انتخاب شود نه مشتری ، خود شما حاضر هستید این کار انجام دهید؟ معمولا افراد برای سلیقه و ظاهر خود بیشتر از راحتی و کیفیت دید خود ارزش قائل هستند، توهین نیست ولی من تجربه کار خودم را خدمت شما عرض میکنم.
    مشکل سر درد به عوامل زیادی وابسته هست، برای مثال نظیر: انتخاب صحیح فریم، انتخاب صحیح عدسی، صحت نسخه، تجربه اپتومتریست (به خصوص در مواردی که نمره جدید بیمار با عینک قبلی تفاوت دارد) ، ساخت صحیح عینک و ...

امیدوارم توانسته باشم به سوالات شما پاسخ بدهم.

10. این کاربر از misoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

سلام دوستان. بنده عدسی زایس بلوپروتکت گرفتم که به دلیل اینکه چشم راستم بالای 2 هستش مجبور شدم 1 ماه صبر کنم تا بیاد. 800 تومن عدسی هاش برام آب خورد. از نظر شفافیت که حرفی درش نیست ولی این نوع یه هاله زرد رنگ دائمی برای حذف نور آبی داره که من هنوز بهش عادت نکردم. به نظرم بلوپروتکت نگیرید بهتره. یه مشکل عجیبیم که دارم اینه که در محیط هر عدسی ( دورتا دورش ) تصاویر منعکس میشه!!!!!! آیا ایراد از تراش غیر اصولی عینک سازه یا طبیعیه؟ همچین چیزی رو تو عدسی ارزون قبلیم نداشتم. فریمی هم که دارم برند سیلوهت و نیم فریم هستش. آیا باید موادی دور تا دور عدسی بزنن که مات بشه و تصاویر اینجوری منعکس نشه توش یا این طبیعیه؟!
    یه چیز جالب دیگه هم بگم که عدسی های زایس، آب رو پس میزنه. خیلی برام جالبه. واقعا با کیفیته ولی خب فکر نمیکردم مدل بلوپروتکت یه هاله زرد داشته باشه وگرنه مدل معمولیش رو میخریدم. امیدوارم عادت کنم ولی پیشنهاد نمیشه این مدل

12. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

شرکت زایس قبول کرد که عدسی رو برام تعویض کنه به خاطر مشکلی که ذکر کردم و نوع پلاتنیوم رو بده جای بلوپروتکت. این حرکتشون واقعا قابل ستایشه. احترام به مشتری و تعویض رایگان عدسی واقعا برام جالب بود. دمشون گرم

14. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •