تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 88 از 94 اولاول ... 3878848586878889909192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دهنتو وا کردی می خوای برات با چیز دیگه ای پرش کنم متاسفانه حیف این فروم و تاپیک تا اینکار رو بکنم.
    دیگه ثابت شد که تو همون اررو هستی چون الان آفلاین شد و تو آنلاین شدی قبلش تو آفلاین بودی و اون آنلاین
    بیا بهت باد بدم . یکی رو تو IE باز کن اون یکی رو تو FF بعد بیا که بقیه شک نکنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

واقعا حیف از من و افراد محترمی که تو این صفحه مجبورند نوشته های لاتی مثل تورو بخونند
    واقعا من به جای شما از تمام دوستان عذر می خوام
    من تا صبح هم دلیل بیارم تو حرف خودتو می زنی
    از دوستان می خوام یک نفر من رو راهنمایی که بتونم از p30world یوزرم رو حذف کنم

---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

دهنتو وا کردی می خوای برات با چیز دیگه ای پرش کنم متاسفانه حیف این فروم و تاپیک تا اینکار رو بکنم.
    دیگه ثابت شد که تو همون اررو هستی چون الان آفلاین شد و تو آنلاین شدی قبلش تو آفلاین بودی و اون آنلاین
    بیا بهت باد بدم . یکی رو تو IE باز کن اون یکی رو تو FF بعد بیا که بقیه شک نکنند.
    مرسی روش های کلاهبرداریت مال خودت
    خیلی ممنون که به همه نشون دادی که چه کلاهبرداری هستی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دعوا نکنین دیگه آقای ادمین بیا این پست ها رو منتقل کن
    منم شنبه یا 1 شنبه بهتون خبر می دم

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

براي 100 امين بار ميگم اين بحث بي ربط به تاپيك رو تمومش كنين. از مدير انجمن مي خوام پست هاي كانفيگ مودم رو به تاپيك خودش منتقل كنن. لطفا رعايت كنين در غير اين صورت به مدير انجمن ارجاع داده ميشه. الان هم به Mohsen Khan اطلاع داده مي شه.
    Last edited by mehrdad38; 25-02-2010 at 23:38.

5. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مهرداد خان اینکار رو باید اول می کردید که این بحث انقدر اینجا کش پیدا نکنه.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا مهر داد اگر شما از همون اول به هیئت المی که 2 تا 1 مگ گرفته وقت نکرده بریج کنه یچیزی گفته بودید کار به اینجا نمیرسید که بیاد بگه فرمور روتر رو باید آپدیت کنی تا چراغ لینک روشن بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منم همینو میگم :d

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مدیر انجمن هرچه سریعتر این بحث کش دار رو تموم کنه تاپیک از کنترل خارج شده

10. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

الان که پست ها رو خوندم دیدم که sei_pm هم به همون نکته sign in وsign out کردن ارور و نسیم اشاره کرده که خوب من هم توی پست قبلیم گفتم پس خدا رو شکر اونقدر نکته ی تابلو و واضحی بوده که فکر میکنم اکثر بچه های آنلاین متوجهش بودن . (نکته ی آخر هم این که بین خودمون بمونه ولی این بابا آی.دی دیگه ای هم داره که اگه بحث رو کش بده مجبور میشم هم اونها رو و هم اراجیف دیگش رو از زیر خاک بکشم بیرون و همه رو یک جا اکران عمومی کنم تا دست ملت بیاد که پروفسرمون دقیقا چی کارست)

---------- Post added 26-02-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 25-02-2010 at 11:59 PM ----------

آقا مهر داد اگر شما از همون اول به هیئت المی که 2 تا 1 مگ گرفته وقت نکرده بریج کنه یچیزی گفته بودید کار به اینجا نمیرسید که بیاد بگه فرمور روتر رو باید آپدیت کنی تا چراغ لینک روشن بشه.
    آقا مهرداد . فکر میکنم صحبت این دوستمون حرف دل خیلی از خواننده های این تاپیک باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

الان که پست ها رو خوندم دیدم که sei_pm هم به همون نکته sign in وsign out کردن ارور و نسیم اشاره کرده که خوب من هم توی پست قبلیم گفتم پس خدا رو شکر اونقدر نکته ی تابلو و واضحی بوده که فکر میکنم اکثر بچه های آنلاین متوجهش بودن . (نکته ی آخر هم این که بین خودمون بمونه ولی این بابا آی.دی دیگه ای هم داره که اگه بحث رو کش بده مجبور میشم هم اونها رو و هم اراجیف دیگش رو از زیر خاک بکشم بیرون و همه رو یک جا اکران عمومی کنم تا دست ملت بیاد که پروفسرمون دقیقا چی کارست)

---------- Post added 26-02-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 25-02-2010 at 11:59 PM ----------

آقا مهرداد . فکر میکنم صحبت این دوستمون حرف دل خیلی از خواننده های این تاپیک باشه
    فعلاً که اون دوست کلاهبردارت اومد گفت هم با فایرفاکس هم اینترنت اکسپلورر وصله
    کافر همه را به کیبش خود پندارد.
    یکی به من بگه من چطور می تونم پروفایلم رو از تو این خراب شده ببندم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •