تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 1049 اولاول ... 387884858687888990919298138188588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سه شنبه یه سفر کاری برام پیش اومد که دیدم بهترین وقت برای خرید RS70 هست که خیلی وقته انتظارشو میکشیدم.چهارشنبه بعد از ظهر رفتم جمهوری.پاساژ شرکا خبری نبود و رفتم نمایندگی پایونیر.یه آقای خیلی خوش برخورد اونجا بود (صاحب مغازه) و سوالاتو خوب جواب میداد.بعد از یک سری سوال که پرسیدم دیدم بد نیست روی RS30 هم فکر کنم صدای هر دو رو تست کردم و واقعا خوشم اومد فوق العاده بود حرف نداشت.اصلا تفاوتی احساس نکردم حتی با اینکه اسپیکرهای بالایی RS30 رفلکس بود اما اصلا تفاوتی احساس نمیشد که این مساله رو خو مغازه دار هم تایید کرد.مغازه دار بهم گفت قیمت واقعی RS30 این 620 تومان که می بینید نیست و 730 تومانه.اما شرکت 110تومان قیمت رو آورده پایین برای رقابت و فروش بیشتر.این رو که گفت علاقه ام به RS30 بیشتر شد.اما در اینکه RS70 صدای Dolby True HD و DTS HD ساپورت میکردخیلی شک داشتم.چون که میخواستم در آینده Blueray Player اضافه کنم.وقتی مغازه دار دید که بدجوری دو دل شدم ازم دلیلشو پرسید و من هم گفتم.اونوقت گفت - این سیستم یه ست باند خیلی خوب میخواد که حداقل 2تومان پولشه.نه اینکه با این باندا خوب نیست اما تفاوت خاصی نداره با RS30 که ساپورت نمیکنه مخصوصا اینکه 260تومان اختلاف قیمته و برای استفاده واقعی از این سیستم صدا باید مبلغ 5.5 یا 7.5 ملیون بدی و اون 2مدل رو بخری-
    بعد از اینکه این حرفارو شنیدم دیگه تصمیمم برای خرید RS30 قطعی شد.چون که واقعا امکانات RS70 اونقدری نیست که ارزش 260 تومان هزینه اضافه تر رو داشته باشه.حداقل برای من که اینطور بود.با اینکه قصد خرید RS70 داشتم و هزینش برام مهم نبود.پلیرش رو هم 420 گرفتم به اضافه به کابل Coax کانادایی که 29.5 شد که خیلی مهمه در صدا.
    دوست عزیز مبارک باشه.انشالله که با دل خوش ازش استفاده کنی.
    پیشنهاد می کنم پس از چند روز کارکرد باهاش یه ریویو با توجه به دیدگاه خودت از صدا و تصویر و امکانات و ... برای بچه ها بنویسی تا دیگر دوستان از نقاط قوت و ضعف این سینما بیشتر بدونن.

متاسفانه خیلی از دوستان کم لطفی کردن و پس از خریدشون حتی دیگه یه پست خشک و خالی هم اینجا ندادند تا دیگران از تجربیاتشون استفاده کنند.خیلی از مدل ها هست که اینجا در موردش بحث میشه ولی هیچکدوم به صورت کامل و جامع نیست چون بهرحال هر شخصی که نمیتونه همه مدل هارو داشته باشه که اطلاعاتش کامل باشه،اگر کسانی که خرید می کنن در مورد مدل هاشون از دیدگاه خودشون چند خطی بنویسن کمک خیلی بزرگی برای دقت در خرید دوستان دیگه می کنن.

2. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

حتما این کار رو می کنم فردا یا پس فردا بانداش میرسه.یه ریویوی کوچولو تهیه می کنم.
    راستی یه نکته دیگه که مغازه دار گفت و من دقت نکرده بودم این بود که فقط RS30 سیستم Todoroki داره و RS50 و RS70 ندارند.دلیلش هم اینه که RS30 بعد از اون دوتا اومده و جدیدتره.

4. این کاربر از 2.5.8.14.1.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

حتما این کار رو می کنم فردا یا پس فردا بانداش میرسه.یه ریویوی کوچولو تهیه می کنم.
    راستی یه نکته دیگه که مغازه دار گفت و من دقت نکرده بودم این بود که فقط RS30 سیستم Todoroki داره و RS50 و RS70 ندارند.دلیلش هم اینه که RS30 بعد از اون دوتا اومده و جدیدتره.
    todoroki که اسم این مدل هاست.یعنی چی که فروشنده گفته اینا این سیستم رو نداره؟آخه تا اونجایی که من می دونم کلا به سری های rs میگن todoroki که به معنی غرش و صدای رعد هستش.دقیقا منظور فروشنده چی بود؟

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

نه منم همین اشتباه رو میکردم.سیستم Todoroki یه سیستم صداست.یعنی یه اکولایسر که میتونی فعالش کنی.که فقط RS30 داره.از توی عکس ها هم که آمپی فایرشو ببینی آرم قرمز Todoroki که موقع فعال کردن روشن میشه پیداست که در اون دوتا نیست.توی فایل PDF در سات پایونیر هم دقت کنی میفهمی.

8. 2 کاربر از 2.5.8.14.1.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا میشه یه سیستم صدای ارزون قیمت معرفی کنید که صدای خوبی هم داشته باشه؟! اصلاً همچین چیزی پیدا میشه؟ چون این‌جا همش در مورد سیستم‌های بالای 400 تومن بحث هست.
    مرسی.

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

نه منم همین اشتباه رو میکردم.سیستم Todoroki یه سیستم صداست.یعنی یه اکولایسر که میتونی فعالش کنی.که فقط RS30 داره.از توی عکس ها هم که آمپی فایرشو ببینی آرم قرمز Todoroki که موقع فعال کردن روشن میشه پیداست که در اون دوتا نیست.توی فایل PDF در سات پایونیر هم دقت کنی میفهمی.
    منم این رو تائید میکنم (البته نه 100 درصد ولی به منم همین رو گفت) ... و واقعا وقتی حالت Todoroki روشن میشه دیگه
    البته من سیستم رو جمع کردم چون مجبورم حدود 1 ماه دیگه ازش استفاده کنم . وگرنه توضیحاتی میدادم به دوستان . فعلا هم که قضیه پلیر و زیرنویس حالمون رو گرفته .
    ولی با این حال چیزی اگه به نظرم رسید برای دوستان اعلام میکنم .
    یه چیزی که همین الان به ذهنم رسید رو بگم ، نمیدونم میدونید یا نه ولی به هرحال
    باندهای ایستاده RS30 کوتاهتر از اون 2 تای دیگه هست وبه نظر من برای منزل استاندارد بهتری داره . حدود 5 سانت کوتاهتره . اون 2 تا به نظر خیلی بلند میزنه . طوری که اگه میز تلویزیونتون حتی 3 طبقه باشه و تلویزیونتون 40 شاید ازش بالا بزنه
    نکته دیگه ای که خیلی تاکید داشت فروشنده این بود که ساب به هیچ وجه روی میز نباشه ( هرجای میز ) و حتما روی زمین باشه تا لرزش رو به میز منتقل نکنه . ( اونم این ساب 30 سانتی که اندازه یه مبله خودش )

11. 3 کاربر از mahan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقا میشه یه سیستم صدای ارزون قیمت معرفی کنید که صدای خوبی هم داشته باشه؟! اصلاً همچین چیزی پیدا میشه؟ چون این‌جا همش در مورد سیستم‌های بالای 400 تومن بحث هست.
    مرسی.
    حداکثر تا چه بودجه ای مد نظرت هست؟بیشتر صدا واست مهمه یا امکانات؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حداکثر تا چه بودجه ای مد نظرت هست؟بیشتر صدا واست مهمه یا امکانات؟
    صدا خیلی مهمه، زیر 400 تومن باشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

صدا خیلی مهمه، زیر 400 تومن باشه.
    اگه صدا خیلی واست مهمه مدل 282 پایونیر و 3378 فیلیپس بهترین گزینه های موجود هست.

15. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه صدا خیلی واست مهمه مدل 282 پایونیر و 3378 فیلیپس بهترین گزینه های موجود هست.
    3378 که فکر کنم بالای 400 تومنه، چنده؟ 282 رو می‌دونم دوروبر 400 تومنه ولی نمیدونم اصلاً یه سیستم صدای 2.1 ارزش پرداخت 350-400 تومن رو داره؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •