سه شنبه یه سفر کاری برام پیش اومد که دیدم بهترین وقت برای خرید RS70 هست که خیلی وقته انتظارشو میکشیدم.چهارشنبه بعد از ظهر رفتم جمهوری.پاساژ شرکا خبری نبود و رفتم نمایندگی پایونیر.یه آقای خیلی خوش برخورد اونجا بود (صاحب مغازه) و سوالاتو خوب جواب میداد.بعد از یک سری سوال که پرسیدم دیدم بد نیست روی RS30 هم فکر کنم
.gif)
صدای هر دو رو تست کردم و واقعا خوشم اومد فوق العاده بود حرف نداشت.اصلا تفاوتی احساس نکردم حتی با اینکه اسپیکرهای بالایی RS30 رفلکس بود اما اصلا تفاوتی احساس نمیشد که این مساله رو خو مغازه دار هم تایید کرد.مغازه دار بهم گفت قیمت واقعی RS30 این 620 تومان که می بینید نیست و 730 تومانه.اما شرکت 110تومان قیمت رو آورده پایین برای رقابت و فروش بیشتر.این رو که گفت علاقه ام به RS30 بیشتر شد.اما در اینکه RS70 صدای Dolby True HD و DTS HD ساپورت میکردخیلی شک داشتم.چون که میخواستم در آینده Blueray Player اضافه کنم.وقتی مغازه دار دید که بدجوری دو دل شدم ازم دلیلشو پرسید و من هم گفتم.اونوقت گفت - این سیستم یه ست باند خیلی خوب میخواد که حداقل 2تومان پولشه.نه اینکه با این باندا خوب نیست اما تفاوت خاصی نداره با RS30 که ساپورت نمیکنه مخصوصا اینکه 260تومان اختلاف قیمته و برای استفاده واقعی از این سیستم صدا باید مبلغ 5.5 یا 7.5 ملیون بدی و اون 2مدل رو بخری-
بعد از اینکه این حرفارو شنیدم دیگه تصمیمم برای خرید RS30 قطعی شد.چون که واقعا امکانات RS70 اونقدری نیست که ارزش 260 تومان هزینه اضافه تر رو داشته باشه.حداقل برای من که اینطور بود.با اینکه قصد خرید RS70 داشتم و هزینش برام مهم نبود.پلیرش رو هم 420 گرفتم به اضافه به کابل Coax کانادایی که 29.5 شد که خیلی مهمه در صدا.