جواب هاسلام به همه دوستان خوب فروم پی سی ورد.اول بگم من اصلا مثل اساتیدی که اینجا پست میدن توی کار گوشی وارد نیستم که بخوام نظر تخصصی بدم یا این گوشی رو با گوشی های دیگه مقایسه کنم .من اخرین گوشی که داشتم 5610نوکیا بود که خیلی ازش راضی بودم.
خلاصه بعد از مدتها منم یه گوشی تقریبا گرون435000تومن(البته فعلا که داره روز به روز ارزون میشه)اوایل اردیبهشت با گارانتی پارسه در رنگ سورمه ای که به نظرم قشنگترین رنگش هست و با وسایل کاملش رو خریدم.
چندتا نظر دارم و چندتا سوال که البته ممکنه سوالهام مبتدیانه باشه.از دوستان عزیز عذر میخوام و ممنون میشم که راهنماییم کنید.
یه چیز دیگه من حدودا 40 صفحه اخر این تاپیک رو خوندم شما همش در مورد دوربین و قیمتش حرف زدید یعنی واقعا هیچکسی مشکل دیگه ای نداره؟
و اما نظرات و سوالهای من در مورد این گوشی:
1-ظاهرش واقعا نسبت به گوشی های تاچی که دیدم(از پشت ویترین)قشنگه.خیلی هم خوش دسته و البته سبک!عمر باطریش خیلی مناسبه،همش یدونه بلندگو داره که این اصلا جالب نیست.صداشم که میدونید اگه خیلی بلند باشه به مشکل برمیخوره یعنی منظورم اینه کیفیتشو از دست میده.دوربینش هم اینقدر دوستان در صفحات قبل در موردش گفتن که مجالی برای توضیح نیست.فقط میشه گفت مهم ترین ویژگی این گوشی دوربین خوبیه که واسه فیلمبرداری داره!
2-گوشیه من هم مثل خیلی از دوستان که صفحات متعدد در موردش صحبت کردند همون شکاف سمت چپ رو که نور میده بیرون ،داره و دکمه سبزش هم نسبت به دوتای دیگه نرم تر هست.اما خوشبختانه درب پشتش کاملا سفته و تکون نمیخوره(چه عجب ما یه شانسی اوردیم)
3-خیلی بده که دکمه قفل با روشن خاموشش یکی هست من چندبار به اشتباه خواستم قفل کنم گوشی خاموش شد.درضمن بهتره که دکمه on & off با قفل یکی نباشه چون به مرور ممکنه که در اثر استفاده زیاد براش مشکلی پیش بیاد
4-یک اشکال خیلی بزرگ که نمیدونم توی همه سونی اریکسون ها هست یا خیر اما من چون نوکیا داشتم و این محدودیت رو نداشته برام خیلی بده و به نظرم یه مشکل بزرگ هست که فقط 20اس ام اس اخر باقی میمونه(چه دریافتی چه ارسالی و چه دلیور شده ها) کاش راهی بود که این مشکل رفع بشه(جدی راهی نداره؟)
5-یه مشکل دیگه البته شاید مشکل نباشه ولی خب به نظر من کاش بهتر از این بود اونم اینه که کلا نوشته ها ،توضیحات حتی علائم اس ام اس و زنگ هشدار و ...خیلی ریز نیستن؟ من از حالت معمولی هم تغییر دادم به بزرگ اما فقط سبک منو عوض شد تاثیری روی فونت اس ام اس نداشت(شاید هم یجوری میشه تغییرش داد و من بلد نیستم،بنابراین بازم عذرمیخوام اگر نظرم زیاد جالب نیست)
6-من اصلا نمیتونم از برنامه هایی که به اینترنت احتیاج دارن استفاده کنم!(یکی توضیح میده که این wi-fiچی هست و چجوری و کجا میشه استفاده کرد و....) تنظیمات اینترنت گوشی برای خطوط مخابرات و ایرانسل چجوریه؟ کد ایرانسل که واسه من جواب نمیده ممنون میشم راهنماییم کنید.
7-یه اتفاق به شدت ساده و مسخره اینه که من نمیدونم چجوری رینگ تن و زنگ اس ام اس رو تغییر بدم یا شدت زنگ رو کم و زیادشون کنم(راستشو بخواین اصلا نمیدونم رینگ تن ها کجا هستند و چجوری میشه انتخابشون کرد)
8-بعضی برنامه ها مثل همین برنامه خوندن فایلهای پی دی اف واسه من دیگه کار نمیکنه .برای اینکه درست بشه و بتونم ازش استفاده کنم باید چیکار کنم؟کسی میتونه واسه دانلود بزارتش؟اخه سرچ کردنش سادست اما اینکه چه ورژنی به درد ویوازم بخوره نمیدونمو....بنابراین لطفا راهنمایی کنید
9-شما چرا برنامه تم والپیپر مخصوص این گوشی اینجا نمیزارید؟اگه تاپیک جدایی داره خوشحال میشم معرفی کنید بهم.چون واقعا تم های محدودی داره و منم عاشق تم هستم (البته اخیرا دوتا تم در اینجا رویت شده)
10-یه برنامه هست که خیلی بهش احتیاج دارم برنامه ای که بشه با اون روی اس ام اس ها و همچنین عکسها رمز بزارم تا قابل رویت برای دیگران نباشه اگه ممکنه اینجا قرار بدید و طرز استفادش هم مختصر بگید(چون تا حالا با همچین برنامه هایی کار نکردم بلد نیستم و احتیاج شدید به راهنمایی شما دوستان عزیز دارم)
به اینا میگن اشکال .نه اینکه هی بگید صداش کمه و نور میده بیرون و نویز داره و نداره و....یک کمی هم به این مسائل اهمیت بدید(هرچند حتما اینا فقط مشکل منه و شما اساتید خوب وارد هستید)در هرصورت لطف میکنید به بنده حقیر اگر جوابم رو بدید.مخصوصا اقای گل محمدی که با دقت و حوصله زیاد جوابگوی همه سوالات دوستان بودند و من ازشون کمال تشکر رو دارم مخصوصا بابت دادن اون کد(قرمز،سبز،قرمز،قرمز،سبز قرمز) که واقعا کارایی داشت
خداکنه اینترنتش راه بیفته چون من واقعا بهش نیاز دارم فکرشو کنید من با نوکیا5610 هم چت میکردم هم ایمیل میزدم و هم توی نت سایتهای مختلف سر میزدم (حتی تراوین).حالا گوشی به این خوبی (ویواز رو میگم)حیفه که نتونم این کارایی رو ازش داشته باشم!)
3-menu-settings-phone-phone management-auto keylock رو تنظیم کن خودش قفل میشه
4---menu-settings-phone-applicayion sett-messaging-other تعداد و مسیر ذخیره sms رو عوض کن
7-menu-setting-personal-profiles-normal-personalise صدا و رینگتون رو میتونی عوض کنی