تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 481 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه majidstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان خوب فروم پی سی ورد.اول بگم من اصلا مثل اساتیدی که اینجا پست میدن توی کار گوشی وارد نیستم که بخوام نظر تخصصی بدم یا این گوشی رو با گوشی های دیگه مقایسه کنم .من اخرین گوشی که داشتم 5610نوکیا بود که خیلی ازش راضی بودم.
    خلاصه بعد از مدتها منم یه گوشی تقریبا گرون435000تومن(البته فعلا که داره روز به روز ارزون میشه)اوایل اردیبهشت با گارانتی پارسه در رنگ سورمه ای که به نظرم قشنگترین رنگش هست و با وسایل کاملش رو خریدم.
    چندتا نظر دارم و چندتا سوال که البته ممکنه سوالهام مبتدیانه باشه.از دوستان عزیز عذر میخوام و ممنون میشم که راهنماییم کنید.
    یه چیز دیگه من حدودا 40 صفحه اخر این تاپیک رو خوندم شما همش در مورد دوربین و قیمتش حرف زدید یعنی واقعا هیچکسی مشکل دیگه ای نداره؟
    و اما نظرات و سوالهای من در مورد این گوشی:
    1-ظاهرش واقعا نسبت به گوشی های تاچی که دیدم(از پشت ویترین)قشنگه.خیلی هم خوش دسته و البته سبک!عمر باطریش خیلی مناسبه،همش یدونه بلندگو داره که این اصلا جالب نیست.صداشم که میدونید اگه خیلی بلند باشه به مشکل برمیخوره یعنی منظورم اینه کیفیتشو از دست میده.دوربینش هم اینقدر دوستان در صفحات قبل در موردش گفتن که مجالی برای توضیح نیست.فقط میشه گفت مهم ترین ویژگی این گوشی دوربین خوبیه که واسه فیلمبرداری داره!
    2-گوشیه من هم مثل خیلی از دوستان که صفحات متعدد در موردش صحبت کردند همون شکاف سمت چپ رو که نور میده بیرون ،داره و دکمه سبزش هم نسبت به دوتای دیگه نرم تر هست.اما خوشبختانه درب پشتش کاملا سفته و تکون نمیخوره(چه عجب ما یه شانسی اوردیم)
    3-خیلی بده که دکمه قفل با روشن خاموشش یکی هست من چندبار به اشتباه خواستم قفل کنم گوشی خاموش شد.درضمن بهتره که دکمه on & off با قفل یکی نباشه چون به مرور ممکنه که در اثر استفاده زیاد براش مشکلی پیش بیاد
    4-یک اشکال خیلی بزرگ که نمیدونم توی همه سونی اریکسون ها هست یا خیر اما من چون نوکیا داشتم و این محدودیت رو نداشته برام خیلی بده و به نظرم یه مشکل بزرگ هست که فقط 20اس ام اس اخر باقی میمونه(چه دریافتی چه ارسالی و چه دلیور شده ها) کاش راهی بود که این مشکل رفع بشه(جدی راهی نداره؟)
    5-یه مشکل دیگه البته شاید مشکل نباشه ولی خب به نظر من کاش بهتر از این بود اونم اینه که کلا نوشته ها ،توضیحات حتی علائم اس ام اس و زنگ هشدار و ...خیلی ریز نیستن؟ من از حالت معمولی هم تغییر دادم به بزرگ اما فقط سبک منو عوض شد تاثیری روی فونت اس ام اس نداشت(شاید هم یجوری میشه تغییرش داد و من بلد نیستم،بنابراین بازم عذرمیخوام اگر نظرم زیاد جالب نیست)
    6-من اصلا نمیتونم از برنامه هایی که به اینترنت احتیاج دارن استفاده کنم!(یکی توضیح میده که این wi-fiچی هست و چجوری و کجا میشه استفاده کرد و....) تنظیمات اینترنت گوشی برای خطوط مخابرات و ایرانسل چجوریه؟ کد ایرانسل که واسه من جواب نمیده ممنون میشم راهنماییم کنید.
    7-یه اتفاق به شدت ساده و مسخره اینه که من نمیدونم چجوری رینگ تن و زنگ اس ام اس رو تغییر بدم یا شدت زنگ رو کم و زیادشون کنم(راستشو بخواین اصلا نمیدونم رینگ تن ها کجا هستند و چجوری میشه انتخابشون کرد)
    8-بعضی برنامه ها مثل همین برنامه خوندن فایلهای پی دی اف واسه من دیگه کار نمیکنه .برای اینکه درست بشه و بتونم ازش استفاده کنم باید چیکار کنم؟کسی میتونه واسه دانلود بزارتش؟اخه سرچ کردنش سادست اما اینکه چه ورژنی به درد ویوازم بخوره نمیدونمو....بنابراین لطفا راهنمایی کنید
    9-شما چرا برنامه تم والپیپر مخصوص این گوشی اینجا نمیزارید؟اگه تاپیک جدایی داره خوشحال میشم معرفی کنید بهم.چون واقعا تم های محدودی داره و منم عاشق تم هستم (البته اخیرا دوتا تم در اینجا رویت شده)
    10-یه برنامه هست که خیلی بهش احتیاج دارم برنامه ای که بشه با اون روی اس ام اس ها و همچنین عکسها رمز بزارم تا قابل رویت برای دیگران نباشه اگه ممکنه اینجا قرار بدید و طرز استفادش هم مختصر بگید(چون تا حالا با همچین برنامه هایی کار نکردم بلد نیستم و احتیاج شدید به راهنمایی شما دوستان عزیز دارم)
    به اینا میگن اشکال .نه اینکه هی بگید صداش کمه و نور میده بیرون و نویز داره و نداره و....یک کمی هم به این مسائل اهمیت بدید(هرچند حتما اینا فقط مشکل منه و شما اساتید خوب وارد هستید)در هرصورت لطف میکنید به بنده حقیر اگر جوابم رو بدید.مخصوصا اقای گل محمدی که با دقت و حوصله زیاد جوابگوی همه سوالات دوستان بودند و من ازشون کمال تشکر رو دارم مخصوصا بابت دادن اون کد(قرمز،سبز،قرمز،قرمز،سبز قرمز) که واقعا کارایی داشت
    خداکنه اینترنتش راه بیفته چون من واقعا بهش نیاز دارم فکرشو کنید من با نوکیا5610 هم چت میکردم هم ایمیل میزدم و هم توی نت سایتهای مختلف سر میزدم (حتی تراوین).حالا گوشی به این خوبی (ویواز رو میگم)حیفه که نتونم این کارایی رو ازش داشته باشم!)
    جواب ها
    3-menu-settings-phone-phone management-auto keylock رو تنظیم کن خودش قفل میشه

4---menu-settings-phone-applicayion sett-messaging-other تعداد و مسیر ذخیره sms رو عوض کن
    7-menu-setting-personal-profiles-normal-personalise صدا و رینگتون رو میتونی عوض کنی
    Last edited by majidstar; 07-05-2010 at 22:57.

2. 4 کاربر از majidstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کسی فیمت فعلی این گوشی و می دونه؟؟؟ ممنون

4. این کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی فیمت فعلی این گوشی و می دونه؟؟؟ ممنون
    جاهای مختلف فرق فوکوله اما حدود 410 هست

6. 2 کاربر از majidstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

جواب ها
    3-menu-settings-phone-phone management-auto keylock رو تنظیم کن خودش قفل میشه

4---menu-settings-phone-applicayion sett-messaging-other تعداد و مسیر ذخیره sms رو عوض کن
    7-menu-setting-personal-profiles-normal-personalise صدا و رینگتون رو میتونی عوض کنی
    فعلا که دکمه تشکر ندارم اما واقعا از توجهت دوست عزیز ممنونم
    مورد 7 و4خیلی راهنماییت عالی بود و بسی ممنون
    مورد3 خب بلاخره از قفل میخوام خارجش کنم نیاز به اون دکمه بالا داره دیگه
    در انتظار جواب بقیه سوالات چه توسط شما چه دوستان دیگر هستم

8. این کاربر از burberry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بسیار درست و بی تعصب بود
    ممنون

اصلا همچین چیزی نیست
    من حتی یک فایل که کلیپ فول اچ دی بود رو به mp4 تبدیل کردم با سایز اصلی و گوشی راحت پخش کرد و اصلا ربطی نداره که سایزش رو درست کنی یا نه
    مگه 6600 هست که بخوای دقیقا سایز صفحش درست کنی
    اصلا ربطی نداره همین الان تست کن و بیا همینجا حرف من رو تایید کن
    دوباره بعد ظهر دوستم اومد و باز تست کردم با h-264 و با سایز کوچیک هم تست کردم فقط صدا رو پخش میکرد و بس
    منظور من از 360*640 وضوح بود که هیچ گوشی قابلیت پخش بیشتر از مقادیر دیفالتش رو نداره. اگه میخوای منظورم رو بهتر متوجه شی برو سمپل های خود گوشی رو نگا کن. ضمنا یادمون نره که اچ دی با رزولیشنی که این گوشی ضبط میکنه هیچگاه با یه ال سی دی با رزولیشن بالا مچ نیست و نباید انتظار بیهوده داشت که روی ال سی دی که اچ دی با رزولیشن 1080*1920 نمایش میده
    کیفیت ان چنانی داشته باشه. امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
    دوست عزیز میشه فایلی که شما رو گوشی میریزی اپ کنی؟
    Last edited by majidstar; 07-05-2010 at 23:25.

10. 2 کاربر از majidstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

فعلا که دکمه تشکر ندارم اما واقعا از توجهت دوست عزیز ممنونم
    مورد 7 و4خیلی راهنماییت عالی بود و بسی ممنون
    مورد3 خب بلاخره از قفل میخوام خارجش کنم نیاز به اون دکمه بالا داره دیگه
    در انتظار جواب بقیه سوالات چه توسط شما چه دوستان دیگر هستم
    برای خارج کردنش دکمه قرمز و unlock روی تاچ رو فشار بده

12. 3 کاربر از majidstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

3- در گوشیهای که قفل گوشی با دکمه پاور انجام میشه دکمه پاور جنس بهتری داره
    پس مطمئن باش اشکالی بوجود نخواهد اورد
    4- یعنی چه 20 sms میمونه ؟
    5- تو بخش برنامه ها یه برنامه برای تعویض فونت گوشی هست
    احتمالا بشه سایز فونت را نیز بزرگ کرد
    من همین الان موقع نوشتن sms فونتشو بزرگ کردم و بزرگ شد شما چه مشکلی دارین ؟
    6- ایرانسل فکر کنم اتوماتیک نصب میشه
    wi-fi هم اینترنت بی سیم هست
    در بعضی مناطق مثل فرودگاه رایگان هست
    در دانشگاه ها هم وجود داره و دانشجوها میتونند استفاده کنند
    البته یکی از دوستام استاد دانشگاه هست میگه استفاده میکنه ولی دانشجوها را دقیقا نمیدونم شاید محدودیت داشته باشند
    در خانه هم میتونی یک مودم وایرلس بخری
    و از اینترنت adsl خود در گوشی استفاده کنی
    8- برو قسمت برنامه های s60 v5
    9- تمها که برای ورژن 5 خیلی زیاد هستند
    اما تم مخصوص این گوشی کمه من که فعلا ندیدم و سرچ هم نکردم
    والپیپر هم که میتونی سرچ کنی پیدا کنی
    قسمت والپیپرها یه جای دیگه هست
    10- برنامه زیر را نصب کن : Advanced Device Locks

* – محافظت از فایل منیجر ، گالری و دفترچه تلفن گوشی با رمز عبور
    * – دارا بودن فضایی بسبار امن برای ذخیره ی اطلاعات محرمانه همچون رمز حساب ها و …
    * – قابلیت قفل گوشی به صورت زمانبندی شده
    * – محافظت از تمام برنامه های نصب شده بر روی گوشی با رمز عبور – قابلیت قفل و پاک کردن اطلاعات گوشی از راه دور با یک گوشی دیگر
    * – ارسال پیام در هنگام تعویض سیمکارت به شماره ای تعیین شده به صورت اتوماتیک و نامحسوس
    * و …

قیمت ویواز در تبریز :
    400 بدون گارانتی
    و 430 با گارانتی
    Last edited by golmohammadi; 08-05-2010 at 01:28.

14. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
    منظور من از 360*640 وضوح بود که هیچ گوشی قابلیت پخش بیشتر از مقادیر دیفالتش رو نداره.
    اصلا همچین چیزی نیست و لطفا یک بار امتحان ئکنین و بعد در موردش صحبت کنین
    من روی همین ویواز گفتم که به mp4 کانورت کردم و با سایز اصلی که بسیار هم بزرگ بود و راحت پخش کرد

ضمنا یادمون نره که اچ دی با رزولیشنی که این گوشی ضبط میکنه هیچگاه با یه ال سی دی با رزولیشن بالا مچ نیست و نباید انتظار بیهوده داشت که روی ال سی دی که اچ دی با رزولیشن 1080*1920 نمایش میده
    کیفیت ان چنانی داشته باشه.
    متاسفانه شما در این ضمینه هم زیاد وارد نیستین
    hd یهنی 720p که این گوشی دقیقا همین 720p میگیره و باید در تلویزیون های hd کیفیت بسیار بالا باشه که نیست
    full hd یعنی 1080p که این گوشی نمیتونه فیلم بگیره و اگه توی ال سی دی های full hd فیلمش رو نگاه کنین باید کیفیت پایینتر باشه

16. این کاربر از Milo.Metallboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اینجانب هم گوشی ویواز را خریدم
    چون تا حالا گوشی دارای سیستم عامل نداشتم، کار کردن باهاش برام سخته (البته ایراد از خودمه) ولی یک دفترچه راهنمای انگلیسی هم در باکسش موجود نبود. دوستان راهنمایی بفرمایند برای دستیابی به زنگ ها و حافظه کارت کجا باید برم؟
    این مسیر های سی و ای در کجای گوشی قرار دارند
    در ضمن هر کاری که می خوام بکنم بهم میگه که حافظه تلفن پر شده است. چطوری براش تعریف کنم تا از حافظه کارت استفاده کنه؟

18. این کاربر از Memarzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان چند جا دیده بودم نوشتید فول پک.میشه منظورتون رو بیان کنید.
    ممنون

20. این کاربر از mbm2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •