سلام محمد جان بلاخره تواننستم وارد دنیای پر حاشیه udk بشم ببخشید تو قسمت اسناد سایتش گفته udk شامل script editor نمیشه ؟! بلکه باید از ویرایشگر متن مورد علاقه تان استفاده کنید!!!!!
سلام محمد جان بلاخره تواننستم وارد دنیای پر حاشیه udk بشم ببخشید تو قسمت اسناد سایتش گفته udk شامل script editor نمیشه ؟! بلکه باید از ویرایشگر متن مورد علاقه تان استفاده کنید!!!!!
سلام
بله درسته. فایل های Unreal Script که عموما با پسوند UC هستند، فرمتشون تکسته و تکست رو با هر ادیتور متنی میشه ویرایش کرد. زمانش که رسید ادیتور خوب که Color Highlight و Class View داشته باشه بهت معرفی می کنم.
البته می دونم چرا تعجب کردی. شما داری از دید گیم استودیو به قضیه نگاه می کنی که برای هر کار کوچیک باید چند خطی کد می نوشتی.
توی UDK حداقل یکی دوماهی نیاز به کدینگ نیست، تو بعضی از موارد تا 1 سال هم نیازت نمی شه بیشتر بستگی داره بخوای چی در بیاری. حتی کسایی رو میشناسم که 6-5 ماهه باش کار می کنن ولی هنوز یه خط کدهم ننوشتن.
به هر حال شما فعلا از 30-20 تا ادیتورش لذت ببر و سعی کن بهشون مسلط بشی، نگرانی واسه اسکریپت رو بذار واسه یه مدت دیگه.الان برای شروع باید بری سراغ ویدئوهای UDK از 3DBuzz.
فعلا.![]()
Last edited by tovamohammad; 08-06-2010 at 21:38.
منم این حرفو زدم هنوز هم سر حرفم هستم .البته تیم بزرگ نه ولی یک تیم حداقل 4-5 نفره می خواد تا بازی خوبی ساخته بشه.یادمه یکی میگفت آنریل برای یک گروه بزرگ هست نه بازی سازهای مستقل!
چون این موتور از اونها نیست که بری همه چیزش رو دربیاری و بخوای همش رو زیر و رو کنی . باید روی یک قسمتش فوکوس کنی تا کارت خوب بشه . هر کس باید روی یک قسمت تمرکز کنه یک نفر متریال و نور یک نفر کیسمت و آنریل اسکریپت ، یک نفر matinee و speed tree و الی آخر . من خودم تو گروهی که هستیم روی متریال و نور فقط کار می کنم .
بازی سازی مستقل با این انجین مخصوصا اگه سبکی غیر از Fps باشه خیلی طول می کشه و در صورتی که مدل ساز قهارو تکسچر کار حرفه ای و برنامه نویس ماهری بصورت همزمان نباشید خروجی شما به هیچ وجه در سطح بازیهای آنریل نخواهد بود . در صورتی که احتمالا دلیل انتخاب آنریل انجین کیفیت گرافیکی و فیزیک و شبیه سازی ها دیگر آن خواهد بود و اگه نتونید این چیزها رو در بیارید دیگر چه لزومی به صرف اینهمه وقت برای این انجین خواهد بود ؟؟
هر انجینی رو برای کاری ساختن . مثل این می مونه که شما بخوای بری تو کار جا به جایی بار و با وانت کارت راه می افته بعد بگی چون کامیون بهتره برم کامیون بخرم . باید تا اون حدی که نیاز داری انجینت قوی باشه و گرنه ازش استفاده لازم رو نخواهی برد.
نه عزیز واقعا فرق داره . آنریل انجین 3 همراه با سورس کد انجین هست به قیمت 400 هزار دلار ولی udk نیست.شما هم که دوبار بهت گفته UE3 با UDK فرق می کنه، ازش بپرس چه فرقی می کنه؟ چیزی که بارها اینجا صحبتش شده و رد شده رو ایشون می خواد اثبات کنه؟؟
به نظر من بهتر سر این مسائل تعصبی برخورد نکنیم و کمی واقع گرا باشیم این طوری سریع تر پیشرفت می کنیم. در قدرت آنریل و برتری مطلقش هیچ شکی نیست اما پیچیدگیش نسبت به موتورهای دیگه بیشتر هست
ببخشید باز بحث رو منحرف کردم . دیگه از این به بعد فقط فنی . دارم یک آموزش راجع به متریال ها آماده می کنم.
Last edited by Prince_ of _Persia; 08-06-2010 at 23:25.
بله درسته، نه تنها سورس کد، که توی ساپورت و پلتفرم های قابل اجرا هم تفاوت دارن. قیمت هم در ارزون ترین حالت همونه، کلا قیمتش بسته به لایسنس بین 350 هزار تا 1.275 میلون دلاره.نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بحث این نیست، پست رو یه بار دیگه بخون پرنس جان، تو اون پست بحث سر سوال یه آقای حمزه نامی بود. ایشون سر قسمت فنی قضیه اصرار داشت که UE3 با UDK فرق داره، یعنی امکاناتشون فرق می کنه. این چیزیه که من راجع بهش صحبت می کنم. متوجه شدی؟ صحبت مربوط به Specification انجین هست نه بند های لایسنس.
مثلا Unity رو در نظر بگیر، امکانات نسخه ی Free و Pro خیلی فرق می کنه، Free حدود 2/3 امکانات و ویژگی ها رو داره. البته خودت بهتر خبر داری، به عنوان نمونه دو ستون اول جدول زیرو ببین:
این آقا منظورش یه همچین چیزی بوده بین UDK و UE3 ، که من مخالف بودم، هنوزم هستم. امیدوارم الان متوجه منظورم شده باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیچیدگی هم حق با شماست.
راستی چه خوب که داری آموزش در میاری. ایشالا که چیزای جدیدی برای بچه ها از جمله خودم توش هست.
تا بعد.
Last edited by tovamohammad; 09-06-2010 at 01:39.
محمد جان قضیه udk چیه ما هیچ کد ننوشتیم رفته رو حالت fps ولی نامرد عجب رندنی داره motion blur داره
من آموزش اول خوندم و وقتی build رو میزنم وقت زیادی تلف میشه و هیچکاری انجام نمیشه بعدشم خودم کنسل رو میزنم.
لطفا کمکم کنید...
سلام
قضیه چیش چیه؟
بله حالت پیش فرض تست مرحله روی FPS تنظیم شده، بعضی از حالات دوربین مثل Top Down و Side Scrolling رو با خود کیسمت می تونی درست کنی، یه سری دوربین ساده ی RTS و TPS رو هم می تونی با کیسمت در بیاری که البته این دوتا بستگی داره، ممکنه اون چیزی که می خوای نباشه. با این همه در حالت کلی برای تغییر این روند پیش فرض باید با Unreal Script کار کنی، در نتیجه فعلا با همین کاراتو انجام بده.
همونطور که دفعه قبل هم گفتم الان فقط باید تمرکز کنی روی ادیتورهای آنریل. یه 30-20 تا ادیتور ریز و درشته که حداقل باید به 8-7 تای اصلی مسلط بشی. راهشم ویدئوهاییه که گفتم.
تازه کجاشو دیدی.
برای بیلد نور 4 کیفیت وجود داره که شما الان روی حالت Preview هستی، ضعیف ترین حالت. قبل اینکه بازی پابلیش بشه، اونو با حالت Production ، پیشرفته ترین حالت،بیلد می کنن. دیگه فکر کن اون وقت چی بهت تحویل میده.غیر نور گزینه های دیگه ای هم هست که برای پابلیش میشه بالا برد.
کلا تو کیفیت رندرر آنریل شک نداشته باش. بیس رندررش Unreal Gemini هست.
هه هه. آره یادمه شما تو گیم استودیو از سیستم Post Processing می نالیدی. فردا که اومدم یه پست براش می زنم بخون. ببینم بعدش حال می کنی یا نه.
فعلا.![]()
Last edited by tovamohammad; 09-06-2010 at 23:00.
سلام دوست عزیز
خب مشخصه که شما تاپیک رو نخوندی.
اولا اون آموزش ناقص هست و شما باید از Lightmass Importance Volume استفاده کنی. توی همین تاپیک سرچ کن Lightmass راهشو پیدا می کنی.
ثانیا بارها تو این تاپیک صحبتش شده: برای شروع فقط استفاده از ویدئوهای آموزشی. بیش از 15 سری ویدئو برای UDK هست که اول کار باید حداقل از دوتاش استفاده کنی: اول ویدئوهای رسمی که 3DBuzz داده و بعدش سریه Gnomon: UDK. اکثر سری ها داخل یه سایت هست به قیمت مناسب: Iran-Rose.ir که فعلا مشکل داره، ایشالا تا چند روز دیگه راه می افته.
سری اول رایگان هست و اگه خطت مناسبه می تونی از اینجا دانلود کنی:
در هر صورت یه فکری برای ویدئوهاش بکن، تو UDK بدون ویدئو به جایی نمی رسی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن قبل اینکه بخوای شروع به کار کنی باهاش، تاپیک رو بخون تا آخرش.فعلا بای.
سلام
خیلی از شما ممنونم که این همه به تمامی دوستان کمک میکنید .
خوب میخواستم بدونم چجوری رو حالت Production میتونم قرار بدم و تا چه مقدار در کیفیت تاپیر داره ؟
ممنون
می دونید چی شده ؟؟ فکرشم نمی کنید سایت hot file فیلتر شده ؟؟
ولی یک مژده ایران روز تا دقایقی دیگر یا فوقش تا شنبه راه افتاده سایت کاملا منتقل شده سر دامین مشکل داریم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)