کرایتک
قصد داره با منتشر نکردن DX11 به همراه بازی فروش نسخه کنسولی رو افزایش داده و بعدا با عرضه پچ مربوطه کاربران رو
وادار به خرید نسخه PC برای تجربه DX11 در CRysis2 کند!
وادار کنه؟
متاسفانه شما باز هم به همون رویه سابقتون ادامه می دید و فکر می کنید که پیش فرض ها و حدسیاتتون رنگ واقعیت دارند.
DX 11 رو اونقدر بزرگ کردید که فکر می کنید روی فروش یه بازی اثر بزرگی می زاره و بازاریاب های EA و Crytech به اون به عنوان یه عامل مهم نگاه می کنند.
من از شما سوالی پرسیدم که پاسخی واسش نداشتید. اون سوال هم این بود که چقدر پشتیبانی از DX 11 به فروش یک بازی کمک می کنه؟ آماری در این مورد وجود داره؟
جالبه بر اساس آمار شرکت valve که فروشگاه بازی steam رو اداره می کنه، تعداد استفاده کنندگان از کارت های گرافیک DX 11 چیزی حدود 5.6 درصده. این آمار احتمالا از حدود 30 میلیون کاربر گرفته شده و تاریخش هم مربوط میشه به بین ماه های MAY 2009 تا MAY 2010
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از آمار میشه نتیجه گرفت که دارندگان کارت های DX 11 در مقابل DX 10 بسیار ناچیز اند. در نتیجه بهتره به DX11 به عنوان یه فاکتور تاثیرگذار در فروش نگاه نکنیم.
آیا شما مالک کرایتک یا هر مسثول دیگری از این استدیو هستین که الان اینقدر با حرف من برافروخته شدین!؟
بله. من رئیس و موسس شرکت Crytech هستم. ببخشید اگه فارسیم چندان خوب نیست..gif)
دوست عزیز وقتی نه شما و نه من دلیل کاملا منطقی بر صحبت های خودمون نداریم این بحث واقعا انجامش بی مورده!
یه کتاب خوب به شما معرفی می کنم در مورد منطق. حتما اگر وقت داشتید مطالعه بفرمایید:
مغالطات
از آقای خندان
انتشارات بوستان
باشه. بحث برای من تموم شده است. نه در اینجا و نه در پروفایل و نه در چت روم و نه در کافی شاپ این بحث رو دنبال نخواهم کرد. وسلام