تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 180 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

داره خودمونی میشه davodsamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من بعنوان عضو کوچیک P30 world ازتون خواهش می کنم ! اینقدر کل کل نکنید !!! اینجور بحث ها هیچ وقت تمومی نداره !!! چون معمولا وقتی 2 تا ایرانی کل کل می کنند فقط بدنبال جواب دادن و کم نیاوردن و ... هستند ! نه بالا بردن اطلاعات !!!
    پس ادامه ی بحث بی فایده است !
    امیدوارم که ناراحت نشده باشید و حرف های من و بعنوان یه برادر کوچک و عضو تازه وارد بپذیرید ...

2. 11 کاربر از davodsamadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

من بعنوان عضو کوچیک P30 world ازتون خواهش می کنم ! اینقدر کل کل نکنید !!! اینجور بحث ها هیچ وقت تمومی نداره !!! چون معمولا وقتی 2 تا ایرانی کل کل می کنند فقط بدنبال جواب دادن و کم نیاوردن و ... هستند ! نه بالا بردن اطلاعات !!!
    پس ادامه ی بحث بی فایده است !
    امیدوارم که ناراحت نشده باشید و حرف های من و بعنوان یه برادر کوچک و عضو تازه وارد بپذیرید ...
    من میدونم که این پست دیر یا زود پاک میشه ولی حداقل قبل از پاک شدن شاید 4 نفر بخوننش و براشون جالب باشه.

دوست عزیز چه کل کلی ؟

چرا وقتی دو نفر هر کجای این انجمن می خوان بحث کنن فکر می کنید قصد بحث های جنجالی و کل کل رو دارن؟

چرا این تفکر اشتباه رو دارین!

چه عیبی داره دو کار یا چند کاربر با هم یه بحث درست و حسابی و به دور از جنجال رو با هم داشته باشن؟

آیا به نظر شما انجام یه بحث سالم بهتر از یه سری پست های کلیشه ای نیست؟

آیا انجام این بحث ها بهتره یا اینکه 10 نفر پشت سره هم پست بدن و بگن فلان بازی خوب بود ، گرافیکش این جور بود ، گیم پلیش اینجوری و ...!

تازه یکی در میون هم یکی بگه بازی عالی بود و یکی بگه بازی مزخرف بود!!

دوست عزیز منو امثال شما میایم توی این فروم ها تا اطلاعاتمون رو افزایش بدیم نه شاهد پست های کلیشه ای !

همین پست قبلیه آقای atheistboy در آخرین پستشون به مطلبی در مورد سود کمپانی اکتیویژن اشاره کردن که خوب با اینکه ربطی به بحث ما نداشت اما برای من جالب بود و این مورد رو به شخصه تا حالا خبرش رو نشنیده بودم! یا چند وقت پیش دوباره همین دوستمون توی انجمن کنسول ها با یکی دیگر از دوستان بحثی رو داشتن که در اون بحث مطالب جالبی بیان شد از جمله اطلاعاتی در مورد CPU که خوب برای من یکی واقعا آموزنده بود و بحث هم به هیچ وجه به جنجال و ... کشیده نشد!

اقلا دو نفر که یه بحث درست و حسابی با هم انجام میدن هم خودشون و هم چهار نفر دیگه یه چیزی یاد میگیریم ولی از پست چهار نفر که میان میگن بازی فلان بود و ... ما چی یاد میگیریم!؟ مثلا الان اونا بازی رو نقد کردن!!؟ اگر به نقد کردن که 100 تا سایت این کار رو انجام میدن و دیگه کسی نیاز به نقد این کاربران نداره.

این درست نیست که شما به خاطر این که چند نفر در گذشته اومدن و با بحث کردن جنجال به پا کردن و حالا هر کس میخواد بحثی کنه شما فکر کنید این هم به جنجال و کل کل می انجامه و بعد هم چهار نفر بعدش پست بدن و بگن بس کنید و بحث را دیگه ادامه ندین و .... و مدیران هم تحریک بشن و بدون اینکه پست های قبلی رو درست بخونن از روی پند و اندرز دوستان یه سری پست هارو پاک کنن!

چرا دوست دارین همیشه یه روند خاص و ثابتی رو داشته بایشن!؟

تنوع چیزه بدیه؟ چند بار توی این انجمن بحث های تکنیکی درباره گرافیک و گیم پلی و ... شد!؟ همش میگن مثلا گیم پلی خوب بود ، موسیقی خوب بود و ...! رو چه حسابی آخه مگید خوب بود؟

به نظر شما این پست ها به جز افزایش تعداد پست ها برای خود کاربر سود دیگری برایدیگر کاربران به همراه داره؟

همین!

4. 9 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کرایتک قصد داره با منتشر نکردن DX11 به همراه بازی فروش نسخه کنسولی رو افزایش داده و بعدا با عرضه پچ مربوطه کاربران رو وادار به خرید نسخه PC برای تجربه DX11 در CRysis2 کند!
    وادار کنه؟
    متاسفانه شما باز هم به همون رویه سابقتون ادامه می دید و فکر می کنید که پیش فرض ها و حدسیاتتون رنگ واقعیت دارند.
    DX 11 رو اونقدر بزرگ کردید که فکر می کنید روی فروش یه بازی اثر بزرگی می زاره و بازاریاب های EA و Crytech به اون به عنوان یه عامل مهم نگاه می کنند.
    من از شما سوالی پرسیدم که پاسخی واسش نداشتید. اون سوال هم این بود که چقدر پشتیبانی از DX 11 به فروش یک بازی کمک می کنه؟ آماری در این مورد وجود داره؟

جالبه بر اساس آمار شرکت valve که فروشگاه بازی steam رو اداره می کنه، تعداد استفاده کنندگان از کارت های گرافیک DX 11 چیزی حدود 5.6 درصده. این آمار احتمالا از حدود 30 میلیون کاربر گرفته شده و تاریخش هم مربوط میشه به بین ماه های MAY 2009 تا MAY 2010

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از آمار میشه نتیجه گرفت که دارندگان کارت های DX 11 در مقابل DX 10 بسیار ناچیز اند. در نتیجه بهتره به DX11 به عنوان یه فاکتور تاثیرگذار در فروش نگاه نکنیم.

آیا شما مالک کرایتک یا هر مسثول دیگری از این استدیو هستین که الان اینقدر با حرف من برافروخته شدین!؟
    بله. من رئیس و موسس شرکت Crytech هستم. ببخشید اگه فارسیم چندان خوب نیست.

دوست عزیز وقتی نه شما و نه من دلیل کاملا منطقی بر صحبت های خودمون نداریم این بحث واقعا انجامش بی مورده!
    یه کتاب خوب به شما معرفی می کنم در مورد منطق. حتما اگر وقت داشتید مطالعه بفرمایید:
    مغالطات
    از آقای خندان
    انتشارات بوستان

باشه. بحث برای من تموم شده است. نه در اینجا و نه در پروفایل و نه در چت روم و نه در کافی شاپ این بحث رو دنبال نخواهم کرد. وسلام
    Last edited by Yi Yi; 24-03-2011 at 11:24.

6. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه davodsamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببین دوست عزیز من مشکلی با بحث های مفید ندارم ... شما درست می گید بین جر بحث شما یه سری اطلاعات مفید هم رد و بدل شد ولی ...
    قرتی بازی و کار کردن تو شرکت crytech و باید از مسئولین شرکت بپرسید و خونسردی خودتون رو حفظ کنید و ... از نظر من جلوه ی خوبی نداره و میشه همون کل کل هایی که تمومی نداره و صرفا برای کم نیاوردن و رو کم کنی و ... .
    ماشالله پست هاتون هم آنقدر طولانی هست که غلتک موس باید 10 دور بچرخه تا به پائین صفحه برسه ...
    در کل خودتون پست های ارسالی دیروزتون رو مرور کنید ببینید چند درصدشون اطلاعات مفید هستند !
    در ضمن وقتی دو نفر با هم کل کل می کنند معمولا حق با یکی از طرفین هست !!! ولی چه دلیلی داره که وقتی طرف نمی خواد واقعیت رو بپذیره ! بحث رو ادامه بدیم و اعصاب خودمون رو بهم بریزیم و ... .
    در کل من هم دیگه این بحث رو ادامه نمی دم ... .
    با تشکر .

8. 3 کاربر از davodsamadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مطمئن باشید که بحثی که یک طرفش کسی هست که آواتار ِ نیچه داره ، یک طرفش پیرزن داره گیم میزنه ( hardcore gamer ) ، هیچ نتیجه ای نداره ... سیاست های این شرکت ها هم ورای تصور ماست. چون حتی استخدام ِ یه تیم ِ چهار نفره توی شرکت ِ رقیب هم توی سیاست های کاریشون تاثیر گذاره ...
    حالا میخواید الکی وقت بذارید مشکلی نیست ، ما استفاده میکنیم و خودمون برداشت ِ صحیح رو میکنیم . اما میخوام بگم این بحث نتیجه نخواهد داشت

10. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

پست های shab_2008 به شدت تائید میشه
    اما دوستان کمی هم کوتاه بیاین یا برین تو پروفایل هم دیگه ! این بحث ها سره شرکت و فروش دیگه واقعا مربوط به بازی نیست و نمیشه گفت بحث تخصصی راجع به بازی .

12. 5 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

ببین دوست عزیز من مشکلی با بحث های مفید ندارم ... شما درست می گید بین جر بحث شما یه سری اطلاعات مفید هم رد و بدل شد ولی ...
    قرتی بازی و کار کردن تو شرکت crytech و باید از مسئولین شرکت بپرسید و خونسردی خودتون رو حفظ کنید و ... از نظر من جلوه ی خوبی نداره و میشه همون کل کل هایی که تمومی نداره و صرفا برای کم نیاوردن و رو کم کنی و ... .

در کل من هم دیگه این بحث رو ادامه نمی دم ... .
    با تشکر .
    دوست عزیز شما چرا دوس دارین نیمه خالی لیوان رو ببین؟

آیا بحث ما فقط خلاصه شد تو همون چهار تا کلمه که شما اول پستتون نوشتین؟

دوست عزیز شما از کجا میدونید که این بحث به جنجال کشیده میشه؟

بعدش هم که من در آخر دو پست قبلیم اگه مطالعه کرده باشین از طرف مقابل به خاطر اینکه ممکنه باعث ناراحتیشون شده باشم عذر خواهی کردم و گفتم بحث رو در پروفایل اگه مایل باشن ادامه میدم!

خواهشا زود قضاوت نکنین.

ماشالله پست هاتون هم آنقدر طولانی هست که غلتک موس باید 10 دور بچرخه تا به پائین صفحه برسه ...
    در کل خودتون پست های ارسالی دیروزتون رو مرور کنید ببینید چند درصدشون اطلاعات مفید هستند !
    خوب پست های من مفید نبود! ولی شما که حرف مفید دارین چرا در بحث شرکت نکردین؟

کسایی رو در این انجمن میشناسم که اطلاعات بسیار زیادی در زمینه جلوه های گرافیکی و برنامه نویسی و ... دارن ولی به خاطر این که برخورد نشه باهاشون وارد این بحث ها نمیشن!

فقط به خاطر یه طرز تفکر اشتباه!

همه که نباید بیننده باشن!

در ضمن وقتی دو نفر با هم کل کل می کنند معمولا حق با یکی از طرفین هست !!! ولی چه دلیلی داره که وقتی طرف نمی خواد واقعیت رو بپذیره ! بحث رو ادامه بدیم و اعصاب خودمون رو بهم بریزیم و ...
    به هیچ وجه درست نیست!

هیچ وقت شما کسی رو نمی تونین پیدا کنید که تمام حرف هاش در ست باشه! در یک مناظره هر دو طرفین یک سری مطالبشون درسته و یک سری هم اشتباه!

مطمئن باشید که بحثی که یک طرفش کسی هست که آواتار ِ نیچه داره ، یک طرفش پیرزن داره گیم میزنه ( hardcore gamer ) ، هیچ نتیجه ای نداره ...
    آیا اگه من آواتار اینشتین رو بذارم حرفم کاملا درسته و اگر آواتار یه بچه قنداقی رو بزارم حرفم کاملا اشتباهه؟

این که دلیل نمیشه دوست من!

سیاست های این شرکت ها هم ورای تصور ماست. چون حتی استخدام ِ یه تیم ِ چهار نفره توی شرکت ِ رقیب هم توی سیاست های کاریشون تاثیر گذاره ...
    ما به سیاست شرکت ها چیکار داریم؟

ما برداشت خودمون رو از یه موضوع داریم میگیم.

آیا اظهار نظر و تفکر در مورد یه موضوع ماور الطبیعه غیر ممکنه و نباید انجام بشه؟

پس در این صورت دنیا نباید هیچ وقت پیشرفت کنه و همیشه باید راکد باشه!

حالا میخواید الکی وقت بذارید مشکلی نیست ، ما استفاده میکنیم و خودمون برداشت ِ صحیح رو میکنیم .
    دوست من شما فکر میکنید من بیکارم؟

من 2 ساله که به خاطر حجم سنگین درس ها و ادامه تحصیل اکثر روزها تنها تفریحم روزی نیم تا یک ساعت بازی + 2 ساعت نت گردیه که بیشترش توی این انجمنم!

شاید باور نکنید ولی من حتی تلوزیون هم نگاه نمیکنم!

ولی چون عاشق اضافه شدن اطلاعاتم و شاید کمی هم مفید بودن برای دوستانم هستم میام توی این انجمن و فعالیت میکنم.

اما میخوام بگم این بحث نتیجه نخواهد داشت
    چون در گذشته یک سری بحث ها جنجالی شده الان هم حتما به جنجال میکشه و نتیجه نداره!

این قانون طبیعته نه ؟
    Last edited by shab_2008; 24-03-2011 at 11:59.

14. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آیا اگه من آواتار اینشتین رو بذارم حرفم کاملا درسته و اگر آواتار یه بچه قنداقی رو بزارم حرفم کاملا اشتباهه؟

این که دلیل نمیشه دوست من!
    منظورم اینه که طرز تفکر ها فرق داره ... نیچه استاد بازی با کلماته ... هاردکور گِیمر ها رو هم من در حد اپل فن بوی ها میدونم ... مثل ِ نقطه نظرای سیاسی توی این مهمونیا که هیچوقت نتیجه نمیده!
    ( تازه نیچه ده سال آخر ِ عمرش کلا" دیوانه شد محض اطلاع ، البته اون عکسه مال ِ قبلشه )

16. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سایت gamesspot به نسخه ی pc این بازی هم مانند نسخه ی 360 ، امتیاز عالی 8.5 رو داده .
    نکات منفی بازی رو هوش مصنوعی غیر مناسب ، بعضی از مشکلات در بازی آنلاین و چند ساعت اول بازی دونسته (فکر کنم برای کسایی که عاشق گیم پلی کرایس بودن ، همین چند ساعت اول لذت بخش باشه)
    این هم لینک بررسی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------------------------------------------------------------------------
    در مورد این بحث دو دوستمون هم عرض کنم که فعلأ DX11 این قدر پیشرفت نکرده و همچنین سخت افزار ها این قدر قوی نشدن که بتونن از این تکنیک ها به طور بهنیه استفاده کنن... به طور خلاصه ، تشخیص این که DX11 در بازی فعاله یا نیست ،کار هر کسی نیست . و کرایسس درنسخه ی pc این قدر زیبا و از نظر تکنیکی پیشرفته هست که نیاز به چند تکنیک dx11 برای فروش روی pc نداشته باشه. در ضمن بر فرض که این تکنیک ها مثل tessel.. به صورت کامل استفاده بشن، فکر می کنین چند کارت گرافیک حال حاضر قادر به پردازششون هستند؟!تعدادشون از انگشتان یک دست بیشتر نیست!!
    در کل بعید می دونم که کسی dx11 رو مبنای خرید بازی روی کنسول یا pc بدونه!
    با این اوصاف ، حذف dx11 رو برای بالاتر بردن فروش نسخه ی کنسولی مردود می دونم .

18. 4 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

دوستان کرک واسه بازی نیومده؟؟؟؟

20. این کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

kik

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •