آپدیت با خود نوکیا نه ولی با فونیکس اطلاعات فون مموری میره!
بهتره بکآپ بگیری!
آپدیت با خود نوکیا نه ولی با فونیکس اطلاعات فون مموری میره!
بهتره بکآپ بگیری!
همه چی گوشی می پره پدربیامرز!!!!!!!!!!! باید قبلش توسط OVI SUITE بک آپ بگیری از گوشیت
تفاوت 12 با 20 خیلیه! همین کافیه بدونی که سرعت گوشیت تغییر چندانی نمی کنه ولی هنگش میاد پایین درصد ری ست کم میشه مشکلات پیامک مکالمه، خالی یا دشارژر شدن سریع باتری حذف میشه برنامه های جدیدی واسش اضافه میشه و هزاراز مشکل دیگه که الان نمی دونم. موقع آپ دیت برنامه واست میگه چه قسمتهاش آ پ دیت و آپ گرید شده.
صد درصد باید آپ دیتش کنی!!! نکنی از جیبت رفته
نکردی هم که نکردی
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
آپ دیت آپ دیته عزیزم. داره فریم ویر جدید مییزنه روش هیچ فرقی نداره با فونکیس یا با نوکیا در هر دوحالت همه چیزت می پره خود نوکیا نوشته تو سایتش حتما بک آپ بگیرید. چون پریدن اطلاعاتت صددرصد . مموری گوشی فرمت میشه که بعدش فریم ویر جدید روش نصب میشه!
ممنونم
آقا من از خیر فریمورش هم گذشتم.
آخه چرا این نوکیا اینقدر مزخرفه!
خوب چرا مستقیم و آنلاین آپدیت نمیشه؟مشکل اصلی کجاست؟
مشکل اصلی از ایرانه فکر کنم. نوکیا چند وقتیه که سایتاش مشکل داره مستقیما نمیشه آپ دیتش کرد. لااقل اگه پرسرعتشو داری فریم ویر رو فایلهاشو با همون برنامه آپ دیتر نوکیا دانلودش کن بعد با فونیکس یادت بدم چه جوری نصبش کن. بهتر از اون بده بیرون واست نصب کنن.
ممنون از همه دوستان که مهربون و نامهربون کمکم کردن.من قبل خریدش همه تاپیک های اینجا و موبایلستان رو خونده بودم و دیدم که x6 از همه بهتره.اینو واسه خانومم گرفتم.قبلش 73 داشت و خودم 95دارم.چون هیچ جا از صداش بدی خاصی نگفته بودن اولش خیلی جا خوردم(بعدا فهمیدم تو این گوشی های جدید تو صدا زیاد شاخ تر از 73 و95 نیومده.)فقط بابت مقایسش با 97 اشتباه میکردم( امروز دیدم x6 بهتره).بردم نمایندگی واسه گارانتی گفت یک اسپیکرش نیمسوز شده(شاید وقتی درست شد توان خروجیش هم بالا بره!)
خودم با تاچ حال نمیکنم ولی در مجموع به نظرم کیفیت تاچ تو این گوشی ها از هر چیزی واجبتره و واقعا یک سر و گردن از تاچ های نوکیا و سونی اریکسون بهتره.فقط دیدم که تاچ های htc هم بد نبود.به هر حال ممنون از همه.راستی صداش با هدفون خیلی عالی بود.امیدوارم دیگه از این کارای تازه به دوران رسیدگی و جوسازی و جوگیری و... نکنم.
الان یکی وی پی ان گرفتم و از سرور آمریکاست.
الان 50 درصد دانلود شده.
نتیجش رو بهتون میگم.
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
ایشنالله 1 سال بره.
شما هنوز یک ویژگی فوق العاده ممتازش رو درنظر نگرفتید!
اونم اینترنتش هست،اگه یه سر بزنی،می بینی توی نوکیا بهترینه،همه نوع برنامه ی اینترنتی داره و در کار کردن باهاش فوق العاده لذت بخش هستش.
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
NOKIA_N95 عزیز 80 درصد دانلود شد
فکر کنم داره آپدیت میشه.
100 درصد دانلود شد ولی آخرش اون پیغام لعنتی رو داد!
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
ببین توی این سایت کدوم لینک رو دانلود کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
RM-559 هستش
من که تا حالا هیچ وقت اطلاعات از دست نرفته!
شاید مموری کارت مد نظرته ولی مموری داخلی گوشی می پره
همیشه بک آپ میگیرم ولی تا حالا هیچ اطلاعاتی از دست ندادم! فقط لیست تماس ها پاک میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)