تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 114 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیز اینجا رو که رسیدی هیچ نیرویی نمی خواد استفاده کنی فقط باید بزاری کرم ازت فاصله بگیره و هی برو سکوی بعدی تا برسی به وردی غار بعدی(نمی خواد کرمه رو هم بزنی چون هیچ چیش نمیشه یکم بعد تر حساب این کرمه رو هم میرسی).

یک سوال:
    اون عنکبوت بزرگه رو باید چه جور زد من هر چی میزنمش این ظعیفه هیچیش نمیشه؟

اینجا رو شلاق دستت باشه . برو جلو و با شلاق بزن بهش تا کشیده بشی طرف سرش بعد همین جور بزن . وحشی میشه . همیشه روت به طرفش باشه تا ببینی کجاست . هی جاخالی بده تا دوباره برگرده روی زمین . دوباره باشلاق ....
    اینقدر بزن تا بره روی سقف . بعد از لامپ هایی که میاد با شلاق بگیر و برو بالا . دوباره با شلاق بزن به عنکبوته که روی سقفه و کشیده میشی طرفش و ... . بقیه اش با خودت

دوستان کسی این بازی رو روی ویندوز سون 64 بیت نصب کرده ؟ از این 2 دی وی دی هاش رو گرفتم روی سون 64 بیت نصب میشه ولی وقتی اجرا میشه یکی دو تا دمو پخش میکنه بعدش به کل صفحه سیاه میشه ! و همینجور میمونه !

اما روی ایکس پی راحت نصب و اجزا میشه .

تا میتونسته از گاد آو وار تقلید کرده جز گرافیکش که در اون حد نیست
    a
    اونی که از GOW تقلید کرده Dante,s Inferno هستش نه DS . با این که من GOW رو بازی کردم ولی DS هیچ خستگی واسم نداشت و دلیلش هم یه بازی نو بود . هر چند به پای GOW نمیرسه .

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته من این بازی که گفتی Dante,s Inferno رو بازی نکردم نمی دونم چه جوره .

ولی gow 1&2 رو روی ps2 بازی کردم خیلی حال داد . دارکسایدرز رو هم ران کردم از همون حرکات شمشیرش همون اول یاد گادآو وار افتادم . حالا بگذریم از تقلید حتی منو و صدایی که روی منو گزاشتن و خیلی چیزهای دیگه .

یه ذره بازی کردم خوشم اومد خسته کننده نیست . فقط اگه روی سون نصب میشد خیلی خوب بود .

بازی شما چند تا دی وی دی هست ؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آهان فهمیدم کجایی...
    ببین اون عنکبوت به سمت تو میاد حتی اگه باهات خیلی فاصله داشته باشه با سرعت به سمتت میاد ولی باد زمانی راه بیفتی که پشت چوب هست یعنی اگه بخواد صاف بیاد به سمتت به اون برجک های چوبی بخوره اونوقت نمی تونه به سمتت بیاد اینجا خیلی نفس گیره نباید عجله کنی وقتی به چوب ها می رسی وایسا و تمرکز کن و ببین مصد بعدی کدومه به نزدیک ترین چوب باید بری باید خوب موقعیت کرم رو تشخیص بدی زمانی حرکت کن به سمت مقصد که اگه کرم بخواد مستقیم به سمتت بیاد جلوش اون برجک چوبی ها مانع بشه فقط اون آخرش رو بپا یکم طولانی هست مسیری که باید توی شن ها بری ولی خوبیش اینه که خیلی دور می تونه باشه زمانی که کرم به دورترین جا میره حرکت رو آغاز کن و بیمکث برو به داخل غار بازم میگم تا کامل وارد غار نشدی از حرکت وای نستا
    برو ببینم چی کار می کنی...
    آره آرمین جان..همینه..!منم تعجب کردم دوستمون چطور همچین نیرویی نداره!
    آلزایمره دیگه..: دی
    البته 2-3 ماه هم زمان کمی نیست..آدم همه چی رو فراموش می کنه دیگه!

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینجا رو شلاق دستت باشه . برو جلو و با شلاق بزن بهش تا کشیده بشی طرف سرش بعد همین جور بزن . وحشی میشه . همیشه روت به طرفش باشه تا ببینی کجاست . هی جاخالی بده تا دوباره برگرده روی زمین . دوباره باشلاق ....
    اینقدر بزن تا بره روی سقف . بعد از لامپ هایی که میاد با شلاق بگیر و برو بالا . دوباره با شلاق بزن به عنکبوته که روی سقفه و کشیده میشی طرفش و ... . بقیه اش با خودت
    ممنون.هر چی قدرتی و مدرتی داشتم زدم بهش تا ترکید.
    حالا رسیدم به یک ربات که گرز توی دستشه اون دیگه خیلی ستمه

البته من این بازی که گفتی Dante,s Inferno رو بازی نکردم نمی دونم چه جوره .

ولی gow 1&2 رو روی ps2 بازی کردم خیلی حال داد . دارکسایدرز رو هم ران کردم از همون حرکات شمشیرش همون اول یاد گادآو وار افتادم . حالا بگذریم از تقلید حتی منو و صدایی که روی منو گزاشتن و خیلی چیزهای دیگه .

یه ذره بازی کردم خوشم اومد خسته کننده نیست . فقط اگه روی سون نصب میشد خیلی خوب بود .

بازی شما چند تا دی وی دی هست ؟
    من روی سون 64 بیت دارم بازی می کنم 2 تا دی وی دی هم هست راحت و بدون هیچ درد سری هم اجرا شد.

6. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

آره آرمین جان..همینه..!منم تعجب کردم دوستمون چطور همچین نیرویی نداره!
    آلزایمره دیگه..: دی
    البته 2-3 ماه هم زمان کمی نیست..آدم همه چی رو فراموش می کنه دیگه!
    واقعیتش اینه که چون یه بار بازی میکنیم یادمون میره..
    مثلا همین اویل 2 یا 1 یا اصلا 3 رو که نزدیک 50 بار تموم کردم...
    یا سایلنت هیل ها البته به جز 5 ...همگی رو نزدیک 30 با رتموم کردم...مگه میشه الان یادم بره که
    در قسمت چهارم شماره های رمز روی قفل در اتاق های طبقه اخر هستند ...
    مگه میشه شماره رمز 2236 گاوصندوق تو اداره پلیس یادم بره تو اویل 2
    این روزها یه بار بازی میکنیم اونم سریع بعد بازی یادمون میره...
    جوانی کجا بودی که یادت بخیر.......

8. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دوستان کسی این بازی رو روی ویندوز سون 64 بیت نصب کرده ؟ از این 2 دی وی دی هاش رو گرفتم روی سون 64 بیت نصب میشه ولی وقتی اجرا میشه یکی دو تا دمو پخش میکنه بعدش به کل صفحه سیاه میشه ! و همینجور میمونه !

اما روی ایکس پی راحت نصب و اجزا میشه .

تا میتونسته از گاد آو وار تقلید کرده جز گرافیکش که در اون حد نیست
    من خودم رو سون 64 بازی میکنم البته بازی من 4 تا دی وی دی بود
    آهان فهمیدم کجایی...
    ببین اون عنکبوت به سمت تو میاد حتی اگه باهات خیلی فاصله داشته باشه با سرعت به سمتت میاد ولی باد زمانی راه بیفتی که پشت چوب هست یعنی اگه بخواد صاف بیاد به سمتت به اون برجک های چوبی بخوره اونوقت نمی تونه به سمتت بیاد اینجا خیلی نفس گیره نباید عجله کنی وقتی به چوب ها می رسی وایسا و تمرکز کن و ببین مصد بعدی کدومه به نزدیک ترین چوب باید بری باید خوب موقعیت کرم رو تشخیص بدی زمانی حرکت کن به سمت مقصد که اگه کرم بخواد مستقیم به سمتت بیاد جلوش اون برجک چوبی ها مانع بشه فقط اون آخرش رو بپا یکم طولانی هست مسیری که باید توی شن ها بری ولی خوبیش اینه که خیلی دور می تونه باشه زمانی که کرم به دورترین جا میره حرکت رو آغاز کن و بیمکث برو به داخل غار بازم میگم تا کامل وارد غار نشدی از حرکت وای نستا
    برو ببینم چی کار می کنی...
    ممنون عزیز ردش کردم از بقیه دوستان هم بابت راهنمایی هاشون تشکر میکنم
    حالا رسیدم به کرم دوم هر چی با تفنگ میزنم اون پوزه بند آهنیش که بشکنه کاری نمیشه؟چیکارش کنم این اسبه پرواز هم میکنه؟

10. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه باید بری نزدیکش و به بدنش ضربه بزنی از اون جا که اون کلاه آهنی رو کرده توی کله اش نمی تونی بخوره بنابریا با خیال راحت کنارش حرکت کن و بهش ضربه بزن تا از پا بیفته البته از پا که نمی افته اون کلا از کله اش در میاد بعد یکم مثل دفعه قبل به پوزه اش بزن تا خلاص بشه از زندگی

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نسخه full rip بازی رو نصب کردم. حالا هر کار می کنم دسته ها تنظیم نمیشه. نه با keyboard و نه با دسته.

چه جوری باید تنظیم کرد. دسته هام xbox نیست.

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من روی سون 64 بیت دارم بازی می کنم 2 تا دی وی دی هم هست راحت و بدون هیچ درد سری هم اجرا شد.

شرکتیه ؟ ماله من زده شرکت pardis game !

2 تا dvd سه و خورده ای گیگ هست و بازی روی سون 64 صفحه سیاه میشه و منو بازی نمیاد . روی ایکس پی هم صفحه سیاه میشد ولی صدا داشت که با نصب دایویکس و این آتاشغالها تصویرش اومد . روی سون هر کار کردم نشد !

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

عجیبه . مال من که 4 تا DVD هستش هر کدوم 4 تا اخری 2.5 گیگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •