اينو ببينيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينو ببينيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا عین حرفی که به من زدن....منم گفتم این دو روزم روش ما که صبرمون زیاده...ببینیم چی میشه.
یه سوال: من با یو تیوب مشکل دارم...ویدئوها رو لود می کنه (مثل عکس اول)ولی وقتی پلی می کنم ارور (کانکشن ارور) میده.
اتصال اینترنتم با کابله...فرقی هم داره که با کابل باشه یا وایرلس؟
سلام
کمک کمک
من میخوام یه نظر سنجی برای این تایپیک قرار دهم ولی هرچی میگردم گزینه ای در این رابطه پیدا نمیکنم
لطفا یه راهنمایی بکنید
ممنون
چه نظر سنجي؟
بهتره نباشه
دوستان شرمنده هستم ، میدونم تعصب کارهارو کمی دشوار میکنه ، اما در سایت ِ ما تاپیکی مبنی بر مشکل ِ آنتن دهی ِ اچ دی2 برپا شده ، و ازتون میخوام اونور هم بیاین ، فکر میکنم اگه فشار بیاریم اوضاع سریع تر بهبود پیدا کنه . اینور هم مشکلی پیش اومد ما جبران میکنیم ...
بالاخره مشکل ِ همه مون هست و چون اون سایت تخصصی هست ، شاید مسئولین ( شاید ) یه سری زدند ...
ممنون
والا مهدی جون من با لپ تاپم بصورت وایرلس وصل شده بودم البته اول از ژی پی ان استفاده کردم ولی بعدا دیدم بدون اون هم میتونه یوتوب رو باز کنه.
چون hd2 ارتقا یافته ی hd هست بهتره یه نظرسنجی در مورد ارتقای hd به hd2 گذاشته شه{یا هر چیز دیگه}
این نظر سنجی خوبه برای اینکه افراد میتونند از نظر دیگران مطلع بشند و در خرید گوشی مردد نباشند
ممنون
اچ دي 2 يك پديده حساب مياد
نظر سنجي نياز نيست
همه ميدونند كه قويترين پاكت پي سي هست
و شايد هم قويترين گوشي
بازم اگه خواستي در بخش نقد گوشيها باز كن
Last edited by golmohammadi; 22-11-2009 at 00:33.
دوستان یه سوال برای من هستش وهنوز جوابمو پیدا نکردم
htc hd2 به همون اندازه که سخت افزار قوی داره به همون اندازه هم روش نرم افزار و بازی نصب میشه مثل 3gs ؟
من 3gsرو از نزدیک دیدم خیلی بازی های باهال وتوپی وبا گرافیک عالی روش نصب میشه وکلی هم نرم افزار داره
hd2هم همین طوره یانه؟
در واقع مقايسه مك و ويندوز موبايل ميشه
ببين بازيهاي ايفون خيلي عالي هستند
هم زياد و هم با كيفيت
ولي ويندوز موبايل بازيهاي كمتري داره
ايفون چيز خوبي كه داره اينه كه گوشيهاش يك رزوليشن دارند
در حالي كه ويندوز موبايل در چندين رزوليشن ارائه شده
اميدوارم در wvga ثابت بمونه
تا گيمها به اين رزوليشن فوكوس كنند
اما در مورد برنامه
هر دو سيستم عامل برنامه هاي زياد و خوبي دارند
و ميشه رو هردو حساب كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)