فرشید جان کلا واحد های عملی کامپیوتر چند تاست؟
من الان داشتم سیلابس رشتمو می خوندم کلا 15 تا آز و عملی(کارگاه ، تربیت بدنی و...) داریم.
تقریبا واسه هر ترم 2 تا میرسه.
فرشید جان کلا واحد های عملی کامپیوتر چند تاست؟
من الان داشتم سیلابس رشتمو می خوندم کلا 15 تا آز و عملی(کارگاه ، تربیت بدنی و...) داریم.
تقریبا واسه هر ترم 2 تا میرسه.
پس خیلی بالائه که
من از دوستم پرسیدم داداشش مکانیک اصفهان میره گفت 500
گفت تازه آی تی آزمایشگاش کمتره کمتر از این میشه
پس سرکارمون گذاشته
2:پس اگه از پرند بخوام بیام تهران فقز باید دوباره کنکور بدم؟بعد تطبق واحد میزنن؟
مرسی
amir_dre جان سلام
در رابطه با شهریه که گفتی در همه ی دانشگاه ی که هست باید یک شهریه ثابت باشد چون ان را سازمان کل تعیین میکند نه خود دانشکاه . و اگر دانشگاهی زیاد تر از حد تعیین شده بگیرد می توان ان را به سازمان کل گفت .
farshidshd جان ببینم منظور شما از کارشناسی مهدنسی چیه ؟چون کارشناسی ومهندسی هر دو به معنی لیسانس است .و من برادر خودم مهندسی سخت افزار می خونه ولی تا به حال شهریه اش بالا 600 نرفته . farshidshd جان شهریه شما باید بالا هم میشد چون میگید 4 واحد عملی داشته اید و قیمت واحد های عملی بیشتره از واحد های نظری .
در مورد سوال دوم برای انتقال بله باید دوباره کنکور بدهید و درس های که بالای 12 باشند را معادل سازی میکنند .
اگه سوالی بود هستیم..
تطبیق واحد واسه آزاد به آزاد؟ آره میشه2:پس اگه از پرند بخوام بیام تهران فقز باید دوباره کنکور بدم؟بعد تطبق واحد میزنن؟
مرسی
ولی دولتی نه دانشگاه های خوب اینکارو نمی کنن
20 واحد باید جبرانی بگذزونم
8 واحد دروس پایه
13 واحد دروس عمومی
20 واحد دردوس اصلی
21 واحد تخصصی اجباری
و 12 واحد تخصصی اختیاری باید پاس کنم
اسم رشته ی تحصیلی من مهندسی تکنولوژی نرم افزار هست
و مقطع تحصیلی کارشناسی ناپیوسته هست
سلام خسته نباشید خدمت تمام عزیزان
اگر کسی دراین فروم هست که دسترسی داره و میتونه یه نمونه از کارنامه های دانشگاه ازاد رو اسکن کنه یا لینکش و بذاره البته برای کنکور سراسری که اگر برای سال پیش باشه ترازشم حدود 6000 باشه که خیلی عالی میشه
mer30
عمران و مکانیک نجف آباد شهریش حدودا چنده؟
بستگی به واحدهایی که میگیری داره اما از 600 کمتر و از 800 تومن بیشتر نمیشه . البته معماری رو دقیقا میدونم که بالای 1 میلیون هست .
من خودم عمران زدم . خدا کنه ازاد مثه سراسری ضدحال نزنه![]()
تراز دانشگاه آزاد سال 85 به همراه محل قبولی برخی داوطلبان::::::::::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه تراز پاره وقت هارم بزاره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)