سلام كسي آقاي خزائي(دبير هندسه و گسسته )را ميشناسه؟كلا دبير گسسته توپ تو اصفهان كسي سراغ نداره؟
سلام كسي آقاي خزائي(دبير هندسه و گسسته )را ميشناسه؟كلا دبير گسسته توپ تو اصفهان كسي سراغ نداره؟
باید خودت تشخیص بدی...گاهی اوقات بد جلوی بدترو می گیره ...اگه عادت نداری در روز درسای مختلفو بخونی و احساس می کنی این کار برات فایده ای نداره می تونی با روش خودت درس بخونی اما اگه از برنامه ریزی کردن و سخت بودن این کار فرار می کنی ، بهتره بیشتر تلاش کنی و تمرین کنی تا به روش جدید عادت کنی
دفتر برنامه ریزی قلم چی به قیمت 3700 تومان تو همه ی نمایندگی هاش فروخته می شه...شخصا سال سوم دبیرستان استفاده از این دفترو کنار گذاشتم و به جاش از دفتر برنامه ریزی سمپاد استفاده کردم و البته چوبشم خوردم![]()
متوجه نشدمدفتر برنامه ریزی قلم چی به قیمت 3700 تومان تو همه ی نمایندگی هاش فروخته می شه...شخصا سال سوم دبیرستان استفاده از این دفترو کنار گذاشتم و به جاش از دفتر برنامه ریزی سمپاد استفاده کردم و البته چوبشم خوردم
یعنی شما توصیه نمیکنی ؟
والا دوست عزیز از لحاظ علمی که بخوای باید بگم خوندن چند تا درس بهترین راه برای استراحت ذهن هستاصلا به نظر شما اشکالی نداره هر روز یک درس فقط بخونم ؟ مشکلی که نداره ، داره ؟
یعنی اگه از ریاضی خسته شدی بجای اینکه بری تو هال خیار بخوری () میتونی بری زبان بخونی باعث میشه مغزت بهتر کار کنه
متوجه نشدم منظورتون کدوم یکیشه ولی من شخصا دفتر قلم چی رو به دفتر سمپاد ترجیح می دم...واقعا دفتر برنامه ریزی قلم چی بهتر بود (و هست )![]()
یه توصیه هم به شما می کنم که برای موفقیت در کنکور لازم نیست از سال اول دبیرستان شب و روز به کنکور فکر کنی یا اخبار و شیوه های برنامه ریزی کنکورو پیگیری کنی و فکر هم نکنم نفر اول کنکور از بدو تولدش آرزوی شریفو داشته چون تا کنکور فقط خودت میرسی نه مغزت چون تجزیه شده تا اون موقع
با یه برنامه متوسط و با خیال راحت اگه شروع کنی خیلی بهتره به نظر من فعلاَ یکی دوسالی از فکر تراز شریف بیا بیرون بعد از این که انشاا.. توی کنکور رتبتو گرفتی و موفق شدی 2 هفته وقت داری صبح تا شب فکر رشته باشی و...
این توصیه رو بهت کردم چون من که از سال سوم رفتم توی نخ این چیزا خیلی ضرر کردم .
به قول شاعر من آنچه شرط بلاغ بود با تو گفتم خواه پند گیر خواه ملال ( یه همچین چیزی )![]()
خزایی که خیلی فازش بالاس ( منظور نقدینگی هست )
ولی فریدنی و سازش ( دبیرای امام صادق و باقر ) خوب هستن .
خیلی خیلی مشکل داره[/QUOTE]
مشکلش چیه مگه ؟ لازم به ذکره که درسو خوب میفهمم نه اینکه 4 ساعت یه درس بخونم و هیچی نفهمم !
برنامهی آزموناش به نظر من خیلی فشرده هست .
ممنون دوست خوبم
به نظر شما با دفتر برنامه ریزی و بدون شرکت در آزمون میشه به نتیجه رسید یا حتما آزمونارو برم ؟
خیار. زبان هم به نوع خودش ذهن رو خسته میکنه .
همین خزائی هست فقط من که عمرا کلاس میگرفتم دوستام گرفتن اما هیچی خوشخوان نمیشهسلام كسي آقاي خزائي(دبير هندسه و گسسته )را ميشناسه؟كلا دبير گسسته توپ تو اصفهان كسي سراغ نداره؟
میگم این خوشخوان که شما میگین ، تسته یا آموزش ؟
اینیکه که تو سایت خودشه چی ؟ تسته یا آموزش ؟
چون تو مشهد گیر نیاوردم میخوام از سایتش سفارش بدم .مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)