تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 1024 اولاول ... 387884858687888990919298138188588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام كسي آقاي خزائي(دبير هندسه و گسسته )را ميشناسه؟كلا دبير گسسته توپ تو اصفهان كسي سراغ نداره؟

2. این کاربر از masih eia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام ، این دفتر رو از کجا باید تهیه کنم ؟
    اصلا به نظر شما اشکالی نداره هر روز یک درس فقط بخونم ؟ مشکلی که نداره ، داره ؟
    باید خودت تشخیص بدی...گاهی اوقات بد جلوی بدترو می گیره ...اگه عادت نداری در روز درسای مختلفو بخونی و احساس می کنی این کار برات فایده ای نداره می تونی با روش خودت درس بخونی اما اگه از برنامه ریزی کردن و سخت بودن این کار فرار می کنی ، بهتره بیشتر تلاش کنی و تمرین کنی تا به روش جدید عادت کنی

دفتر برنامه ریزی قلم چی به قیمت 3700 تومان تو همه ی نمایندگی هاش فروخته می شه...شخصا سال سوم دبیرستان استفاده از این دفترو کنار گذاشتم و به جاش از دفتر برنامه ریزی سمپاد استفاده کردم و البته چوبشم خوردم

4. 4 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دفتر برنامه ریزی قلم چی به قیمت 3700 تومان تو همه ی نمایندگی هاش فروخته می شه...شخصا سال سوم دبیرستان استفاده از این دفترو کنار گذاشتم و به جاش از دفتر برنامه ریزی سمپاد استفاده کردم و البته چوبشم خوردم
    متوجه نشدم
    یعنی شما توصیه نمیکنی ؟

6. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

اصلا به نظر شما اشکالی نداره هر روز یک درس فقط بخونم ؟ مشکلی که نداره ، داره ؟
    والا دوست عزیز از لحاظ علمی که بخوای باید بگم خوندن چند تا درس بهترین راه برای استراحت ذهن هست
    یعنی اگه از ریاضی خسته شدی بجای اینکه بری تو هال خیار بخوری () میتونی بری زبان بخونی باعث میشه مغزت بهتر کار کنه

8. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

متوجه نشدم
    یعنی شما توصیه نمیکنی ؟
    متوجه نشدم منظورتون کدوم یکیشه ولی من شخصا دفتر قلم چی رو به دفتر سمپاد ترجیح می دم...واقعا دفتر برنامه ریزی قلم چی بهتر بود (و هست )

10. 3 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

والا دوست عزیز از لحاظ علمی که بخوای باید بگم خوندن چند تا درس بهترین راه برای استراحت ذهن هست
    یعنی اگه از ریاضی خسته شدی بجای اینکه بری تو هال خیار بخوری () میتونی بری زبان بخونی باعث میشه مغزت بهتر کار کنه

یه توصیه هم به شما می کنم که برای موفقیت در کنکور لازم نیست از سال اول دبیرستان شب و روز به کنکور فکر کنی یا اخبار و شیوه های برنامه ریزی کنکورو پیگیری کنی و فکر هم نکنم نفر اول کنکور از بدو تولدش آرزوی شریفو داشته چون تا کنکور فقط خودت میرسی نه مغزت چون تجزیه شده تا اون موقع
    با یه برنامه متوسط و با خیال راحت اگه شروع کنی خیلی بهتره به نظر من فعلاَ یکی دوسالی از فکر تراز شریف بیا بیرون بعد از این که انشاا.. توی کنکور رتبتو گرفتی و موفق شدی 2 هفته وقت داری صبح تا شب فکر رشته باشی و...
    این توصیه رو بهت کردم چون من که از سال سوم رفتم توی نخ این چیزا خیلی ضرر کردم .
    به قول شاعر من آنچه شرط بلاغ بود با تو گفتم خواه پند گیر خواه ملال ( یه همچین چیزی )

12. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام كسي آقاي خزائي(دبير هندسه و گسسته )را ميشناسه؟كلا دبير گسسته توپ تو اصفهان كسي سراغ نداره؟
    خزایی که خیلی فازش بالاس ( منظور نقدینگی هست )
    ولی فریدنی و سازش ( دبیرای امام صادق و باقر ) خوب هستن .

14. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

[QUOTE اصلا به نظر شما اشکالی نداره هر روز یک درس فقط بخونم ؟ مشکلی که نداره ، داره ؟ ]
    خیلی خیلی مشکل داره[/QUOTE]
    مشکلش چیه مگه ؟ لازم به ذکره که درسو خوب میفهمم نه اینکه 4 ساعت یه درس بخونم و هیچی نفهمم !
    یادآوری: اول دفتر برنامه ریزی قلم چی نوشته افراد جدی که واقعا همه ی برنامه ها رو درست اجرا می کنن موفق می شن با این دفتر ...من اینو در 6 سال گذشته کاملا تجربه کردم ...سالایی که واقعا با قلم چی همراه شدم و آزمونا و توصیه های پشتیبانارو جدی گرفتم نتیجه ی خوبی گرفتم آخر سال ولی وقتایی که سرسری فقط دفترو نوشتم و رفتم آزمون دادم نتیجه ای نگرفتم...

من به شما قول می دم هر آزمونی که می رین اگه برنامه هاشو درست اجرا کنین حتما نتیجه می گیرین و در غیر این صورت هیچ آزمون و مشاوری به دردتون نمی خوره
    برنامهی آزموناش به نظر من خیلی فشرده هست .
    اگرم خواستی کتاب خودم میتوانم انتشارات خیلی سبز نوشته ی بهروز فمی تفرشی (پیروز) رو بگیر اونم یه دفتر برنامه ریزی خوب

داره/

اینم لینک دانلود یه قسمت از کتاب

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون دوست خوبم
    باید خودت تشخیص بدی...گاهی اوقات بد جلوی بدترو می گیره ...اگه عادت نداری در روز درسای مختلفو بخونی و احساس می کنی این کار برات فایده ای نداره می تونی با روش خودت درس بخونی اما اگه از برنامه ریزی کردن و سخت بودن این کار فرار می کنی ، بهتره بیشتر تلاش کنی و تمرین کنی تا به روش جدید عادت کنی

متوجه نشدم منظورتون کدوم یکیشه ولی من شخصا دفتر قلم چی رو به دفتر سمپاد ترجیح می دم...واقعا دفتر برنامه ریزی قلم چی بهتر بود (و هست )
    به نظر شما با دفتر برنامه ریزی و بدون شرکت در آزمون میشه به نتیجه رسید یا حتما آزمونارو برم ؟
    خیار . زبان هم به نوع خودش ذهن رو خسته میکنه .

16. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

همین خزائی هست فقط من که عمرا کلاس میگرفتم دوستام گرفتن اما هیچی خوشخوان نمیشه

18. 2 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

همین خزائی هست فقط من که عمرا کلاس میگرفتم دوستام گرفتن اما هیچی خوشخوان نمیشه
    میگم این خوشخوان که شما میگین ، تسته یا آموزش ؟
    اینیکه که تو سایت خودشه چی ؟ تسته یا آموزش ؟
    چون تو مشهد گیر نیاوردم میخوام از سایتش سفارش بدم .مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •