چرا نمیشه رو این گوشی تم نصب کرد آیا تم واسش نیومده آخه گوشی قبلیم که سونی اریکسون کا 800 بود اونم پلتفرمش جاوا بود و میشد واسش تم نصب کرد؟
چرا نمیشه رو این گوشی تم نصب کرد آیا تم واسش نیومده آخه گوشی قبلیم که سونی اریکسون کا 800 بود اونم پلتفرمش جاوا بود و میشد واسش تم نصب کرد؟
خب چرا نداره.قابلیت نصب تم نداره.نه این که واسش تم نیومده.اصلا از بیخ نمیشه نصب کرد.خودش روش ۳ تا تم داره.
آقا فواد در مورد GPS عرض کنم بهتون اگر فریمویر گوشیت S8003JPIH1 هست (#1234#*) رو بزن باید بری به قسمت زیر
Settings - Phone Settings - Navigation
و فعالش کن
برنامه Route66 فعال میشه و یک آیکون Navigation بهش اضافه میشه اونجا بجز نقشه هر چیز دیگه ای بخوای هست
سرعت سنجش خیلی سریع و دقیق است
قطب نما دارد
میانگین سنج سرعت و مسافت و ... دارد
و ...
دیکشنری هم PMD رو نصب کن ساپپورت میکنه
البته برنامه Trek Buddy هم روش نصب میشه
اینو زدم فرقش هم در مورد ابزار Navigation هست که در این وجود ندارد ولی در JPIH1 هست.ورژن بالاتری نداره.فقط تونستم اینو برات بزارم.در ضمن این با اونی که میخایی هیچ فرقی نداره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زدم متاسفانه Fail داد.شما همین کدی که نوشتی رو بزن.بعد ۶ بعدش ۳ رو بزن.
دوست عزيز
navigation فعاله ولي پيام one or more resource files are missing ,..... رو ميده!!!!
چكار بايد كرد؟؟
بچه ها وقتی گوشی رو خریدم فیرمورش s8003JPL1 که بعد پرسیدم گفتید آپدیت کن منم خر شدم آپدیت کردم
حالا هم تاچش مزخرف شده همم اینکه فارسی نداره
نمیدونید این ورژن رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
نمایندگی samsung ببرم واسم آپ میکنن ؟ گوشیم بدون گارانتیه
ممنون
فیرمور من الان s800MXEJA1
اینی که شما میگید بهتره ؟
نمیدونم چرا میگین تاچش مزخرف شده!!!چون این فیرم ویر بهترین تاچ رو داره.شما بهتره یه بار تاچش رو کالیبره کنین.
لینک فیرم ویر فارسی رو هم چند صفحه قبل گذاشتم.
خوب شما باید رو گوشی ت Memory Stick نصب کرده باشی سپس از سایتبرنامه Route 66 Synch رو دانلود کن سپس با استفاده از راهنمایی هایی که می کنه میشه برنامه رو راه انداخت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)