من الان حدود 120 ساعت v10 50 اینچم کار کرده ولی هنوز تغییری تو رنگ مشکیش ندیدم
از لحاظ کیفین ولی فوق العادست
ولی انتخاب با خودته؟
من الان حدود 120 ساعت v10 50 اینچم کار کرده ولی هنوز تغییری تو رنگ مشکیش ندیدم
از لحاظ کیفین ولی فوق العادست
ولی انتخاب با خودته؟
دوستان ببخشید من خودم رو هم میگم که غیبت کسی نباشه
خواهش میکنم از عنوان پستها خارج نشوید تا کسی که راهنمایی لازم داره سردرگم نشه مثلا این تایپیک مربوط به v10 هستش
اقا قضیه این V10 37 چیه ؟! فکر کنم lcd باشه ، نه پلاسما. درسته ؟
درسته lcd است
زیر 42 اینچ هر چی دیدی lcd است
سلام اقا این تست v10 به کجا رسید؟
ادیتور cnet خبری ازش نیست؟
من شنیدم مدل های 2010 این مشکل ندارند و این مشکل برا مدال های 2009؟ درسته یا نه؟
اگه درسته از کجا میشه فهمید مدا واسه چه سالیه؟
مرسسی
با سلام و تبریک سال نو
1 سال از زمانی که من اخرین پست را دادم گزشته و هنوز کسی جواب نداده لطفا جواب بدید/
سلام اقا این تست v10 به کجا رسید؟
ادیتور cnet خبری ازش نیست؟ من تو سایت cnet دیدم یه چیزای در مورد تست جدید v10 نوشته بود میشه توضیح بدید؟
من شنیدم مدل های 2010 این مشکلو ندارند و این مشکل برا مدال های 2009؟ درسته یا نه؟
اگه درسته از کجا میشه فهمید مدل واسه چه سالیه؟ راهنمایی کنید
مرسسسی
بچه ها من میخواستم v10 بگیرم میخواستم یه راهنمایی کنید که بگیرم یا با این قیمت گزینه بهتری تو بازار هست؟ لطفا کسانی که این پلاسما رو خریدن بگن که چجوریه؟راضین؟ لطفا فوری
من میخوام یه HDTV برای گیم بگیرم.اینم بگم که قبلش یه سامسونگ سری 4 داشتم.
الان میخوام یه پلاسما 50 اینچ بگیرم.
اول یک B650 سامسونگ گرفتم ولی کیفیت خیلی بدی داشت با XBOX360 توی محیط NXE (داشبورد 360) نقطه های سیاه دیده میشد و رنگها هم طبیعی نبود ،مثلا منو اول بازی froza3 که پس زمینه سفید داره کاملا تاریک بود و اصلا تصویر کدر بود.
حالا سووالم اینه که v10 پاناسونیک هم همینطوره و اگه بهتره چقدر بهتره چون این پلاسما B650 توانایی تولید رنگ روشن رو نداشت.
من برای پس دادن این پلاسما 100 تومن ضرر کردم و تحمل ضرر V10 رو دیگه ندارم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
کاری نداره که ایندفه به جای اینکه یه پلاسمای 50 اینچی رو بیاری خونه بعد تست کنی یه ایکس باکس 10 اینچیو ببر اونجا یه دقیقه تست کنببین راضیت میکنه یا نه .
شما درست میگی ولی معمولا اجازه تست با Xbox رو نمی دن مگر نه اون b650 رو هم با فلش و ویدیو تست کرده بودم.ولی خب خروجی مستقیم با ویدیو ضبط شده خیلی فرق داشت.کسی از دوستان V10 و 360 نداره که قبلا امتحان کرده باشه ؟کاری نداره که ایندفه به جای اینکه یه پلاسمای 50 اینچی رو بیاری خونه بعد تست کنی یه ایکس باکس 10 اینچیو ببر اونجا یه دقیقه تست کن ببین راضیت میکنه یا نه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)