سلام
میشه قیمت الانش رو بدون گارانتی و با گارانتی با تفکیک حافظه بگید؟
ممنون
سلام
میشه قیمت الانش رو بدون گارانتی و با گارانتی با تفکیک حافظه بگید؟
ممنون
دوستان سلام
کسی میدونه چه جوری میشه از وایرلس این گوشی استفاده کرد....
من به یه شبکه وصل میشم
ولی اصلا وارد اینترنت نمیشم...به اسم wlan-ap باهاش کانکت میشم...ارتباط برقرار میشه...ولی چه جوری برم صفحه اینترنت باز کنم....برنامه جانبی میخواد...ممون از کمکتون
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون
Last edited by mm-morteza; 25-02-2010 at 18:29.
کد که دادی برای ریست کار نمیکنه
دوستان سلام
کسی میدونه چه جوری میشه از وایرلس این گوشی استفاده کرد....
من به یه شبکه وصل میشم
ولی اصلا وارد اینترنت نمیشم...به اسم wlan-ap باهاش کانکت میشم...ارتباط برقرار میشه...ولی چه جوری برم صفحه اینترنت باز کنم....برنامه جانبی میخواد...ممون از کمکتون
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون
کدومش . ؟ هر دوتاش رو خودم بارها امتحان کردم . 100 % جواب میده.
فقط دومی رو باید چند بار بزنی تا موفق بشی.
volume Up+Lock key+Call+Power وقتی گوشی خاموشه. و نگه دارید این دگمه ها رو تا گذینه فرمت بیاد.
1- این برنامه عکسش خیلی سادست. میتونی Resco Photo Manager نصب کنی که بر اساس پسوند عکس ها رو باز میکنه.
یا اینکه داخل عکسها ، اون پوشه های عکس که بی ربط هستند و مال برنامه های مختلف هستند رو Rename کنی با اسم Z که همشون جمع شن برن آخر صفحه و قاطی عکسها نشن!. راه دیگه ای به نظرم نرسید.
2-یه نرم افزار مخصوص رجیستری دانلود کن. ریخته تو اینترنت.
3- نمیدونم واللهبرا منم خیلی پیش اومده یه بار هم برام دردسر شد. خوب سعی کن دستت نخوره.شاید با آپدیت درست بشه.
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
تست گوشی امنیا 2: تست LCD , Melody , vibration , dimming , megacam , cifcam , touth , light Sensor , SleepMode , Compass , Accelermeter , Proximity Sensor , Melody Recv
مخصوصا وقتی که گوشی رو میخرید . همون تو مغازه این تست رو حتما انجام بدید. خیلی عالیه . میشه پیگسل سوخته ها رو هم دید.
کد:
#*#0*
من این رو دانلود کردم یه زیپ هستش که فایل نصبی رو توش پیدا نکردم
ستاره مربع صفر ستاره مربع
*
#
0
*
#
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
یه فایل cab توشه که به گوشی منتقل میکنی و نصب میکنی. 19 مگابایت فضا میخواد برای همی تو هارد گوشی نصب کن.
درضمن باید اینم قبلش نصب کنی: Microsoft.net FrameWork 3.5
این که اصلا cab نداره
Microsoft.net FrameWork 3.5 اینو تو گوشی نصب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)