منم باید یه چیزیو اعتراف کنم
اول گفته بودم از بازی در حد متوسط خوشم میاد ولی هی میرم جلو واقعا داره بازی قشنگ میشه
و واقعا از بازی دارم لذت میبرم.مخصوصا اون مرحله که باید دنبال طرف میدویدیم خیلی فاز داد![]()
منم باید یه چیزیو اعتراف کنم
اول گفته بودم از بازی در حد متوسط خوشم میاد ولی هی میرم جلو واقعا داره بازی قشنگ میشه
و واقعا از بازی دارم لذت میبرم.مخصوصا اون مرحله که باید دنبال طرف میدویدیم خیلی فاز داد![]()
سلام
من تازه بازی رو نصب کردم...باید بگم که خیلی گرافیک جالبی داره و فوق العاده اس
خوب این بازی انگار حالا حالا میخواد حال منو بگیره با کلی فسفر سوزوندن بالاخره بازی رو اجرا کردم باید اسم یه فایل
رو تغییر میدادی تا درست بشه ولی وقتی میرم تو بازی با کمترین تنظیمات بازی افت فریم داره و هی هنگ میکنه و تا
سیستم رو روشن خاموش نکنم درست نمیشه من ac2 رو با همین مکبوکم با بالاترین تنظیمات بازی کردم دیگه
گرافیکش که ac2 خیلی بالاتر نیست شایدم کمتر باشه لطفا راهنمایی کنید چکار کنم بازی رو اپدیت کنم بهتر میشه؟
سلام دوستان
من بازی رو به صورت ریپ شده ، یعنی با حجم 3 گیگ دانلود کردم !
میخواستم بپرسم این نسخه فرقی با نخسه 7 گیگ میکنه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید !
با تشکر
امشب داشتم قسمت 14 فصل آخر لاست رو نگا می کردم نمی دونم چرا نا خودآگاه هر وقت این یارو جک شفرد رو می دیدم یاد , سم فیشر می افتادم .. چهره ها رو یه مقایسه کوچیک بکنین ؟!![]()
سلام
پای آنلاین نیست ؟ کسی نیست یه آنلاین بزنیم؟
منم تمومش کزدم.هرچند اوایل خیلی حالمو گزفت...ولی به نظرم خیلی روند جالب و غبر منتظره ای داره.
کسی نمیدونه کجا میشه موسیقی تیتراژ بازی رو دانلود کرد؟
سلام. من در اجرای بازی مشکل دارم.(خود بازی نه multiplayer)
این مشکل طوریه که تبلیغات یوبی و لایسنس و اینا میان ولی وقتی لودینگ میکنه(همون سه تا چراغ سفید تو گوشه)، دیگه بالاتر نمیره و همونجا گیر می کنه.
کرکی هم که من روش دارم رو lizard ساختتش.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
هنوز زیاد بازی نکردم . این سبک هم قشنگه اما حیفه که یه بازی که یه سبک مشخص داره ، یه دفعه عوض بشه و همه رو غافلگیر کنه .
امیدوارم راک استار هم از این بازی درس عبرت بگیره و مکس پین 3 رو برگردونه به سبک مکس پین 1 شرکت Remedy.
دوستان چرا تصویر تو تاریکی سیاه و سفید میشه ؟
Last edited by amirpers; 07-05-2010 at 01:56.
Splinter Cell Conviction Update Patch V1.02
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)