تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 192 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

داره خودمونی میشه bs31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فقط یک مورد رو میگم،من هیچ لپ تاپی رو ندیدم که با HDMI کمتر از 900 هزار تومن باشه...

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. اول به همه شما که لپ تاپ های ایسر رو با کانفیگ قدیم یا جدید خریدید ( یا خواهید خرید) تبریک میگم و امیدوارم تا هر وقت که بخواهید یکی جدیدترش رو بخرید براتون کار کنه و به قول بچه ها فنش براتون بچرخه

2. به نظرم اینکه آدم باید از جنسی که میخره راضی باشه موضوع طبیعی هست ولی اینکه چون مثلا من جنس X رو دارم بخوام بگم این جنس با جنس Y برابری میکنه یا حتی بهتره درست نیست (یعنی بدون دلیل درست نیست)
    حالا اگر پیش خودتون اینطور فکر می کنید مسئله ای نیست ولی نوشتنش بدون دلیل و مدرک باعث گمراهی کسانی میشه که برای خرید دنبال اطلاعات هستند و این مطالب رو می خونن

3. شاید با قیمت 500 تا 800 هزار تومن لپ تاپ با کانفیگ مثل ایسر در بین لپ تاپ های دل نداشته باشیم ولی مقایسه قیمت بخشی از قضیه است و مقایسه کارایی ، دوام و ... یک چیز دیگه

4. من Dell Inspiron 1545 دارم و اینکه مانیتور و کیبورد خوبی نداره رو تکذیب می کنم

5. پیشنهاد می کنم لپ تاپ های به ظاهر ضعیف تر دل رو با کانفیگ های پایین تر از نزدیک ببینید و امتحان کنید تا به نتیجه درست تری برسید

6. موفق باشید

دوست عزيز من خودم مدتي با 1545 كار كردم
    منكر خوب بودنش نيستم
    اما شما يك مدت با اين اير 5738 كار كني مي فهمي كيبرد يعني چي
    به نظر من 5738 زد به دل 1545 خيلي سره
    همه تحليلهاي انگليسي زبان هم اينو تاييد مي كنن

3. 2 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bs31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه ويندوز 7 با بيلد 7600 فقط بگير
    همين سايت در فروشگاه داره
    بخر
    يا دانلو د كن از اينجا:
    ---
    خيلي از اين 5738 دلگيري ها

بابا ببوسش گناه داره
    دلش مي شكنه ها!!!

حمید جان باید 32 بیتی رو سفارش بدم دیگه درسته؟!

در مورد دلگیری از 5738 هم باید بگم تازه حالا خوب شدم...

حمید جان اگه این شرکت سازگار متمدنانه برخورد میکرد و ماکه پولش رو دادیم یک ZG یا حد اقل Z اصلی بهمون میداد چه دلگیری داشتیم،کلی عشق و کیفش هم میکردیم،هیچ حرف و حدیثی باقی نمی موند،بدبختانه مشکل اینجاست که کار ما از ریشه خرابه،دیروز رفتم جایی که ازش لپ تاپ رو خریده بودم، دیدم دست خودش 5738 Z قدیمی هست نو-آکبند. اتفاقآ وقتی که دیدم مدلش با یکی من یکی هست اما برچسب هاش فرق میکنه اومدم توی تاپیک از شما خواستم عکسهای برچسب جلوی لپ تاپتو بذاری....

،یعنی شما تصورش رو بکن وقتی سازگار میاد اون مدلش رو تغییر میده فروشنده هم وقتی داشته باشه اون که به من نمیده یک از این جدیدا میده، که داد
    حالا بگذریم...مهم نیست،شاید این مدل قسمت ما بوده.بهرحال همینکه این 5738 باعث شد بیام در این انجمن و با شما دوست گلم آشنا بشم و همینطور سایر دوستان خودش جای شکر و سپاس داره.

5. این کاربر از bs31 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

با حمید موافقم , من از فروشگاهی که zg رو خریدم 1545 رو داشت .هر دو رو میزش بود یکی خودش روش کار می کرد یکی همکارش . اینطور من بین هر دو دیدم کیفیت مانیتور z با545 1
    z ایسر یه سرگردن بالاتر بود از لحاظ زاویه دید و شفافیت و رنگ بندی .

خود فروشنده هم معتقد بود لپ تاپ z سرتر و انتخاب خیلی بهتری هست .

hdmi کلا واس من یه مزیت خیلی خیلی مهمه که این لپ تاپ داره
    شاید واس بعضی ز دوستان مزیت مهمی نباشه !

من با وصل کردن hdmi به hdtv خودمون . گیم بازی می کنم با گرافیک hd و کلا نقش یه پلیر فدرتمند هم دارم برای پخش فیلم های فول اچ دی . این لپ تاپ هر دو کار رو واس من انجام میده .اگر من قصد خرید کنسول داشتم و پلیر بلو ری باید نزدیک 600 700 خرج این دو می کردم ! . (فیلم های full hd به راحتی بدون افت فریم و مشکلی لپ تاپ پلی میکنه)

لپ تاپ 1545 از این پورت بی نظیر محروم هست حالا صرف نظر از قیمت بالا گرافیک به مراتب پایین تر نسبت به zg و...
    Last edited by Ami R 940; 08-09-2009 at 09:58.

7. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هههه، واسۀ مارو ببین چقدر مسخره اس

سلام
    مال من هم دقيقا" همينه. يه نكته كه داره داغونم ميكنه اينه كه مانيتور رو نوشته 15.6" HD LCD و اصلا" عبارت LED رو نياورده. يعني اينجا هم كرده تو پاچمون؟؟؟؟!؟!؟!!!!
    تو رو خدا نگيد كه مانيتورش LED نيست و فقط LCD است
    اصلا" از كجا ميشه تشخيص داد كه ال اي ديه يا ال سي دي؟؟؟؟؟؟؟

9. این کاربر از behjooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    مال من هم دقيقا" همينه. يه نكته كه داره داغونم ميكنه اينه كه مانيتور رو نوشته 15.6" HD LCD و اصلا" عبارت LED رو نياورده. يعني اينجا هم كرده تو پاچمون؟؟؟؟!؟!؟!!!!
    LED ها وقتی خاموش هستند ، تیره تر به نظر می رسند ، در لپ تاپ _lid) در آنها بایکتر هست

اینجا را هم ببینید بحث شده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samuraii40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    مانیتور دستگاه من سامسونگ هستش.(sec3046).البته خود سازگار هم گفت که این سری جدید led نیستند ولی من گمان کنم که اشتباه میگفت صرف نداشتن لیبل دلیل بر نبودن led نیستش.کیفیت تصویرش که از نظر من خوب هستش.
    p.s
    sec=samsung
    lpl=lg
    بعد اینکه من دیروز بازی need for speed pro street را نصب کردم و بازی به خوبی اجرا شد و در رزولوشن 1024*768 روان اجرا میشد.
    من میخواستم از دوستان بخوام که مشخصات سخت افزاری خودشون را در سایت قرار بدن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه everest ultimate edition:report==>quick report-summary==>plain text
    Last edited by samuraii40; 08-09-2009 at 11:06.

13. این کاربر از samuraii40 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان سلام. اين هم چند عكس از لپ تاپ من:

سوال:
    1. چرا مال من مثل لپ تاپ حميد اون برچسبهاي زرد رنگ اضافي رو نداره و چرا نوشته هاي ليبل ها با هم فرق داره؟ و حتي دوال كور رو هم ننوشته؟
    2. چرا تاچ پد من اين شكليه و كليد دكمه وسط موس رو نداره؟
    3. نسخه بلوتوث من رو 2.1 زده ولي مال آقا حميد نسخه 2؟؟
    4. اين عبارت Acer Nplify 802.11 b/g/Draft - N يعني چه؟
    5. چيپست كارت گرافيك تغيير كرده؟ چي شده؟ بدتر شده؟
    6. يه سوال هم كه يكم مبتدي است؟ پنتيوم ما پنتيوم فور است ديگه؟؟!!

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام
    ببین led های موجود در حقیقت همون LCD پنلهای معمولی هستند به زبان ساده فقط به جای لامپهای CCFL که به عنوان بک لایت یا نور پس زمینه از اونها در LCD ها استفاده میشد از چندین LED استفاده میشه

حتی تی وی های 4 تومنی سامسونگ به اسم led عرضه میشه بک لایت led هست و در اصل همه lcd هست .

مزیت بک لایت led کمتر بودن مصرف انرژیه نسبت به بک لایت ccfl و و همچنین نازکی قطر مانیتور یا تلویزیون هست .

و از نکات ضعف اون نسبت به ال سی دی با بک لایت ccfl (که شبیه همون لامپ مهتابی خودمونه) زاویه دید کمتر و کنتراست کمتر نسبت به بک لایت ccfl هست

بردن اسم led در مانیتور یا تلویزیون ها کاملا اشتباه هست و تبلیغات کمپانی ها برای سود دهی بیشتر هست چون در اصل همون تکنولوزی lcd هست و فقط بک لایت عوض شده .جالب هم آنکه اخیرن در آمریکا قانونی تصویب شده , وجود تلویزیون یا مانیتور هایی که اسم lcd با بک لایت led در محصولاتشون توضیح ننوشته باشند و فقط تنها به ذکر نام led کرده باشند .محصولات اون کمپانی به طور کامل از آن بازار جمع خواهد شد !! بعد اینجا خیلی راحت سازگار سر مردم کلاه می گذاره انگار نه انگار...

برای اینکه متوجه بشی مانیتورت بک لایت led هست

زمینه بنفش و آبی رو ببین چطور مانیتورت نشون میده اگر تند نشون داد رنگ رو(بهتر بگم رنگ بنفش و آبی رو خیلی پر رنگ نشون داد و حالت تندی داشت رنگ) بدون مانیتورت led هست . اصولان خاصیت led بک لایت ها نشون دادن تند رنگ بنفش هست .که رنگ های آبی رو کمی متمایل به بنفش میکنه رنگ بنفش هم به صورت خیلی تندی نمایش میده .

یکمی هم عجیبه وقتی بک لایت led که در حقیقت تاثیر خیلی زیادی رو باطری هم داره لوگوش نزده رو لیبیل !
    Last edited by Ami R 940; 08-09-2009 at 11:54.

16. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

حمید جان باید 32 بیتی رو سفارش بدم دیگه درسته؟!

در مورد دلگیری از 5738 هم باید بگم تازه حالا خوب شدم...

حمید جان اگه این شرکت سازگار متمدنانه برخورد میکرد و ماکه پولش رو دادیم یک ZG یا حد اقل Z اصلی بهمون میداد چه دلگیری داشتیم،کلی عشق و کیفش هم میکردیم،هیچ حرف و حدیثی باقی نمی موند،بدبختانه مشکل اینجاست که کار ما از ریشه خرابه،دیروز رفتم جایی که ازش لپ تاپ رو خریده بودم، دیدم دست خودش 5738 Z قدیمی هست نو-آکبند. اتفاقآ وقتی که دیدم مدلش با یکی من یکی هست اما برچسب هاش فرق میکنه اومدم توی تاپیک از شما خواستم عکسهای برچسب جلوی لپ تاپتو بذاری....

،یعنی شما تصورش رو بکن وقتی سازگار میاد اون مدلش رو تغییر میده فروشنده هم وقتی داشته باشه اون که به من نمیده یک از این جدیدا میده، که داد
    حالا بگذریم...مهم نیست،شاید این مدل قسمت ما بوده.بهرحال همینکه این 5738 باعث شد بیام در این انجمن و با شما دوست گلم آشنا بشم و همینطور سایر دوستان خودش جای شکر و سپاس داره.
    خود فروشنده سری قدیم رو واس فروش داشت و می فروخت منظورم الان هم بخوای سری قدیم رو می فروشه ؟! ببا چه قیمتی .

چون رمت 2 گیگ هست و 64 بیت بهتر هست رم 4 گیگ به بالا داشته باشی (32 بیت تا 3.5 گیگ ساپورت رم داره) و از طرفی بیشتر برنامه های قدیمی و بعضی گیم ها بر پایه 64 بیت نیستن به مشکل نصب و اجرا می خوری بهتر همون 32 بریزی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •