تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 312 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1.فیفا برای PC چرا مثل نسخه ی کنسولی( PS3 و XBOX360 ) نیست؟
    2. چرا Konami سیاست دیگه ای داره و نسخه ی PC و کنسول ها ( XBOX360 و PS3 ) یکی هستند؟
    3. چه موانعی وجود داره که نسخه ی PC فیفا مثل نسخه ی کنسولش نیست؟ یا چرا EA این سیاست رو در پیش گرفته؟
    4. آیا پیش بینی می کنید روزی برسه که نسخه ی کنسولی فیفا با نسخه ی PC فرق نکنه و اون روز کی خواهد بود؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

1.فیفا برای PC چرا مثل نسخه ی کنسولی( PS3 و XBOX360 ) نیست؟
    2. چرا Konami سیاست دیگه ای داره و نسخه ی PC و کنسول ها ( XBOX360 و PS3 ) یکی هستند؟
    3. چه موانعی وجود داره که نسخه ی PC فیفا مثل نسخه ی کنسولش نیست؟ یا چرا EA این سیاست رو در پیش گرفته؟
    4. آیا پیش بینی می کنید روزی برسه که نسخه ی کنسولی فیفا با نسخه ی PC فرق نکنه و اون روز کی خواهد بود؟
    1. برای اینکه EA از مایکروسافت حقوق می گیره تا با این کارش ملت رو وسوسه کنه که XBOX360 بخرن PS3 گرون هست و مردم بیشتر به XBOX360 متمایل میشن.
    2. کونامی از رقیبش عقب هست از خیلی جهات بنابراین برای جبرانش نیاز داره تا گیمر ها رو به سمت خوش جذب کنه. تعداد زیادی گیمر بازی ها رو روی PC انجام می دن کونامی اونها رو می خواد از آن خودش کنه و در این راه موفق هست. تعداد تشکر های پست اول تعداد باز دیدها و تعاد جواب های دو تاپیک رو مقایسه کنید می بینید توی جامعه کوچیکی مثل فروم P30world بازی PSE پرطرفدارطره. این همون هدف تحقق یافته کونامی هست.
    3. این سوال شما ورژن دیگه سوال اولتون هست پس جوابش همون شماره 1 هست. و مانعی وجود نداره فقط یه مسخره بازیه ساده هست که EA در پیش گرفته. به ما PC باز ها توهین می کنه دست آخر دودش به چشم خودش می ره ببین کی این حرف رو زدم.
    4. بله احتمالش هست و اون روز وقتی هست که عین بدبخت ها افتاده زیر پای کونامی دست و پا می زنه. شک نکنید این عاقبت تلخ انتظار EA رو می کشه. دنیا همیشه اینطور نمی مونه.

اما چیزی که هست اینه که فیفا فعلا موفق تر هست. ولی این موفقیت در اثر سیاست های خودخواهانه EA داره تهدید میشه. من بازیه فیفا رو خیلی بیشتر پسند می کنم. ولی همیشه امیدوارم که PES و کونامی در آینده بتونن درس عبرت خوبی به EA بدن. و ثابت کنن موفقیت در سایه خدمت هست نه خیانت.

در پایان باید بگم که EA اگه خودش رو دوست داره و نمی خواد که در آینده برتریش رو از دست نده باید دست از لجبازی برداره

3. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1. برای اینکه EA از مایکروسافت حقوق می گیره تا با این کارش ملت رو وسوسه کنه که XBOX360 بخرن PS3 گرون هست و مردم بیشتر به XBOX360 متمایل میشن.
    2. کونامی از رقیبش عقب هست از خیلی جهات بنابراین برای جبرانش نیاز داره تا گیمر ها رو به سمت خوش جذب کنه. تعداد زیادی گیمر بازی ها رو روی PC انجام می دن کونامی اونها رو می خواد از آن خودش کنه و در این راه موفق هست. تعداد تشکر های پست اول تعداد باز دیدها و تعاد جواب های دو تاپیک رو مقایسه کنید می بینید توی جامعه کوچیکی مثل فروم P30world بازی PSE پرطرفدارطره. این همون هدف تحقق یافته کونامی هست.
    3. این سوال شما ورژن دیگه سوال اولتون هست پس جوابش همون شماره 1 هست. و مانعی وجود نداره فقط یه مسخره بازیه ساده هست که EA در پیش گرفته. به ما PC باز ها توهین می کنه دست آخر دودش به چشم خودش می ره ببین کی این حرف رو زدم.
    4. بله احتمالش هست و اون روز وقتی هست که عین بدبخت ها افتاده زیر پای کونامی دست و پا می زنه. شک نکنید این عاقبت تلخ انتظار EA رو می کشه. دنیا همیشه اینطور نمی مونه.

اما چیزی که هست اینه که فیفا فعلا موفق تر هست. ولی این موفقیت در اثر سیاست های خودخواهانه EA داره تهدید میشه. من بازیه فیفا رو خیلی بیشتر پسند می کنم. ولی همیشه امیدوارم که PES و کونامی در آینده بتونن درس عبرت خوبی به EA بدن. و ثابت کنن موفقیت در سایه خدمت هست نه خیانت.

در پایان باید بگم که EA اگه خودش رو دوست داره و نمی خواد که در آینده برتریش رو از دست نده باید دست از لجبازی برداره
    ممنون از پاسختون. ولی بیشتر شبیه نفرین نامه بود. ( شوخی )
    EA دیگه تمایلی به PC نداره. بازیهای معروفش مثل NBA و NFL و جدیدا NHL رو برای PC نمی زنه.
    به نظرم بیشتر مسئله مربوط میشه به درآمد FIFA PC . اگه FIFA ی nex-gen برای PC زده شه، کاربرانی که سیستم نسبتا ضعیفی دارند از بازار EA خارج می شند و EA این رو نمی پسنده.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا ایران رو می ذاریم کنار...ولی توی کشورهای خارجی بیشتر pc گیمرها از سیستم قدرتمندی برخوردار هستن
    فکر نکنم اونطوری که ea میگه سیستم های خانگی کاربران ضعیف باشه و یا قدرت سیستم ها اینقدر پایین باشه که فیفا روی اونها جواب نده....

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

حالا ایران رو می ذاریم کنار...ولی توی کشورهای خارجی بیشتر pc گیمرها از سیستم قدرتمندی برخوردار هستن
    فکر نکنم اونطوری که ea میگه سیستم های خانگی کاربران ضعیف باشه و یا قدرت سیستم ها اینقدر پایین باشه که فیفا روی اونها جواب نده....
    سلام؛

بله همینطوره، من یه مدت سوئد هم بودم پس از اوضاع گیمر هاشون خبر دارم. سیستم ها اکثرا قوی هستند.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کاربرانی که سیستم نسبتا ضعیفی دارند از بازار EA خارج می شند و EA این رو نمی پسنده
    ایران رو بذاریم کنار (البته Already کنار هست) این کاربران اکثرا به شغل شریف گدایی می پردازن و فرصتی برای گیم بازی کردن ندارن متاسفانه.

آخه عزیزم یه حرف مزخرف و عوام فریبانه زده EA از شما بعیده دیگه باور کنی. یعنی بازی هایی مثل کرایزس , CoD MW , COJ BiB , Farcry2 , PES , GTA اینا که NG هستند و سیستم قوی دارن با مشکل فروش مواجه شدن؟

آقا این این حرف رو از گوشتون در بیارید کنار. ... شر ترین حرفی هست که تاحالا من شنیدم این حرف. این کمال پر رویی EA رو می رسونه. رسما به PC بازها فحش میده با این حرفش. مستقیم الاغ خطاب می کنه. من موندم تو کارش بابا واقعیت رو بگو دیگه. واسه PC نکست نمی زنی نزن دیگه چرا فحش می دی چرا الاغ خطاب می کنی طرفدارانت رو. فیفا همونطور که گفتم تا الان موفق بوده و هست ولی با این کارها تیشه به ریشه خودش داره می زنه از دست دادن خیل عظیم PC باز ها چیز کمی نیست. اینکه طرفدارا قبل رونمایی بازی می گن ما فیفا 10 رو برای PC نکست می خواهیم و بعد نا امیدی از این مسئله میان شعار می زنن که ما نمی تونیم فیفا 10 رو برای PC نکست بخواهیم. این چیز کمی هست؟ باور کن کم نیستن طرفدارای دو آتیشه ای که PC باز هستن و برای فیفا بازی کردن حاضرن به هر قیمتی اورجینالش رو بخرن. به خاطرش سیستم آپ کنن.

در هر صورت به قول شما بهتره این بحث هم خاتمه پیدا کنه چه یه مدل از انواع اعصاب خورد کنی هست. بازی فیفا 10 برای PC نکست نشد. که چیز عذاب آور برای جامعه PC خورها. محرومیت از یک فوتبال تکاملی و حرفه ای و زیبا. که دارای تمامی خصوصیات شبیه سازی شده دنبای واقعی فوتبال هست. خوش به حال کسانی که عاشق کنسول هستند و کنسول رو برای بازی کردن ترجیح می دن من هم اگه این طرز فکر و داشتم می خریدم و خودم رو از این مخمصه و عذاب رهایی می دادم. همیشه دارم به مدیران اصلی برنامه های بازی فیفا لعنت می فرستم منی که تا همین 2 سال پیش تعصب فیفا و EA Sports رو به هیچ چی نمی دادم الان می خوام صد سال سیاه تعصب نداشته باشم و براشون ارزشی قائل نیستم چون تحقیرم کردند چون نشون دادن جوابی به عنوان تشکر به این طرفداریه من نمی دن.
    Last edited by Spaniuly; 25-08-2009 at 09:30.

8. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از سیستم اروپایی ها که بگذریم بازار هدف EA جاهای دیگه ای مثل آمریکای جنوبی هم هست که مثل اینکه میانگین سیستم کاربرا پایین تر از اون چیزیه که بتونه FIFA ی نکست رو درست و حسابی اجرا کنه.
    در ضمن شما نباید بازی های nex-Gen رو با هم مقایسه کنید. چون فلان بازی رو PC بازها تونستن اجرا کنن دلیل نمی شه فیفا رو هم بتونن اجرا کنن.
    در نهایت غول بزرگی مثل EA اینقدر احمق نیست که به خاطر مسائل پیش پا افتاده FIFA ِی نکست رو برای PC نزنه.این شرکت مطمئنا از بهترین بازاریاب ها و کارشناسان اقتصادی بهره می بره و باید دنبال علت های منطقی تری گشت که بنظرم همون فروش و پوله.
    ایکاش EA نسخه ی fifa ی PC رو در 2 نسخه ارائه می کرد. یکی نسخه ی کارنت و دیگری نکست.

10. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

اینجا رو هم کردید اسپم خونه !!! آخر این بحثا به کسی چیزی نمیریسه و آخرش هم هر کی حرف خودش رو میزنه ، الان 1 صفحه کاملآ اسپم پر شده {البته ببخشید اینجوری می گم} . دیگه هیچکس ادامه نده !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینجا رو هم کردید اسپم خونه !!! آخر این بحثا به کسی چیزی نمیریسه و آخرش هم هر کی حرف خودش رو میزنه ، الان 1 صفحه کاملآ اسپم پر شده {البته ببخشید اینجوری می گم} . دیگه هیچکس ادامه نده !
    هر چیزی که اسپم و بیهوده نیست. چرا صحبت کردن در مورد اینکه چرا نسخه ی PC فیفا نکست جن نیست، بیهوده است؟
    چرا پیدا کردن دلایل این سیاست EA اسپم و بیهوده است؟
    هر چیزی که شما بهش علاقه ای ندارید = اسپم ؟

13. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

هر چیزی که اسپم و بیهوده نیست. چرا صحبت کردن در مورد اینکه چرا نسخه ی PC فیفا نکست جن نیست، بیهوده است؟
    چرا پیدا کردن دلایل این سیاست EA اسپم و بیهوده است؟
    هر چیزی که شما بهش علاقه ای ندارید = اسپم ؟
    1- شما هر چقدر هم بگید ، فیفا 10 نکست نمیشه، ولی احتمال نکست شدن فیفا 11 زیاده.قبلآ هم خیلی بحث شده شما نبودی، آخرش هم هیچ نتیجه ای جز اینکه تاپیک رو خراب کنه نداشت.
    2-عزیز اینجا تاپیک پیدا کردن سیاست های EA نیست.
    3-نخیر ، اسم انجمن : اخبار بازیهاست ، و اینجا هم باید آخرین اخبار در باره ی فیفا باشه ، این قدر این بحث ها که به هیچ جایی هم نرسیده .

دیگه ادامه ندید ا!!

کلا" این دوستمون هر حرفی که به غیر از تعریف و تمجید از EA باشه رو اسپم میدونه!
    نه عزیز دل !!! میخوام مثه تاپیک PES اسپم بارون نشه !! این حرفه شما هم جواب داره ، ولی نمیگم !!!
    Last edited by Elendil1; 25-08-2009 at 11:36.

15. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •