تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 120 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1198

نام تاپيک: کلوپ HTC Touch ViVA

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان جریان رام و اینا چیه؟! من ویندوز موبایلم 6.1 هستش بکنمش 6.5؟! اصلا فرقی داره؟! ارزششو داره؟! برای رام چطور؟! سرعت رو افزایش می ده این رام؟!
    و در اخر اینکه اگه جواب های بالا مثبته لینکه رام و ویندوز این موبایل رو بذارین پلیز
    مرسی

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

داش بهزاد من چند بار سوال کردم. این زنگ آلارم و میخوام تغییر بدم. همش 2 ثانیه هم آلارم نمیزنه و من بیدار نمیشم.

میخوام زنگ دلخواه خودمو بذارم.
    سلام
    برادر از برنامه G-ALARM استفاده کن
    امرووز با همین بیدار شدم
    ته نوشت:اها راستی من یه مشکلی با ویبره این گوشی دارم! وقتی ویبره رو فعال می کنم برای زنگ گوشی عجیب رو اعصابه! یعنی به صورت ممتد ویبره می ره! راهی نیس فاصله زمانی ویبره ها رو درست کنیم!؟
    Last edited by teraktor2003; 16-02-2010 at 13:35.

2. 2 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من ميخوام گوشي بخرم ...

بين مدل هاي HTC ارزان قيمت که VIVA بهترينشونه و 5800 موندم !

با هر دو کار کردم ...
    HTC واقع صفحه تيز و با دقتي داره ...

5800 هم امکاناتش خوبه ...

به نظر شما که من يک گوشي کاربردي کار راه انداز ميخوام کدوم برام ميتونه بهتر باشه ؟

منظورم از کار راه انداز يعني تمامي امکانات رو هم داشته باشه ولي نه به اون حدي که قيمتش بره بالا ... همه چيز در حد نياز ...

داره خودمونی میشه Heidari1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من يه گوشي HTC Touch VIVA دارم
    چطور ميتونم از كامپيوترم كه با ADSL به اينترنت وصله با كابل به گوشيم اينترنت بدم؟

راستي من هم مشكل ويبره با گوشي رو دارم كه ممتد ميزنه ، نميشه كاريش كرد ممتد نزنه؟

ممنون
    ياعلي
    Last edited by Heidari1388; 16-02-2010 at 13:43. دليل: غلط املايي

داره خودمونی میشه vvorlds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

1

با هر دو کار کردم ...

به نظر شما که من يک گوشي کاربردي کار راه انداز ميخوام کدوم برام ميتونه بهتر باشه ؟

منظورم از کار راه انداز يعني تمامي امکانات رو هم داشته باشه ولي نه به اون حدي که قيمتش بره بالا ... همه چيز در حد نياز ...
    منم بین همین دو گوشی مونده بودم... تازه اون اکسپرس میوزیک (5800 کوچیکا فکر کنم 5830 هستش) هم مونده بودم... ولی HTC خریدم.

5800 زود خستت میکنه! ولی این ویندوزه ... سگش شرف داره به 5800 تازه ارزونتر هم هست ولی هندسفری و رم هم بخوایی بخری تقریباً یه قیمته.

بازم خود دانی

6. این کاربر از vvorlds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vvorlds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان جریان رام و اینا چیه؟! من ویندوز موبایلم 6.1 هستش بکنمش 6.5؟! اصلا فرقی داره؟! ارزششو داره؟! برای رام چطور؟! سرعت رو افزایش می ده این رام؟!
    و در اخر اینکه اگه جواب های بالا مثبته لینکه رام و ویندوز این موبایل رو بذارین پلیز
    مرسی

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

سلام
    برادر از برنامه G-ALARM استفاده کن
    امرووز با همین بیدار شدم
    ته نوشت:اها راستی من یه مشکلی با ویبره این گوشی دارم! وقتی ویبره رو فعال می کنم برای زنگ گوشی عجیب رو اعصابه! یعنی به صورت ممتد ویبره می ره! راهی نیس فاصله زمانی ویبره ها رو درست کنیم!؟

خسته نباشی دایی!
    دایی یه سوال! گوشی ما کدوم رو داره که من دانلود کنم؟
    QVGA/WQVGA
    یا
    VGA/WVGA
    ؟؟

---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------

سلام دوستان
    چطور ميتونم از كامپيوترم كه با ADSL به اينترنت وصله با كابل به گوشيم اينترنت بدم؟

راستي من هم مشكل ويبره با گوشي رو دارم كه ممتد ميزنه ، نميشه كاريش كرد ممتد نزنه؟

ممنون
    ياعلي
    دادا!

هیچگونه راه نداااااره!

فقط در صورتی راه داره که مودم ADSL شما وایرلس باشه یا وایرلس لن داشته باشی!

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خسته نباشی دایی!
    دایی یه سوال! گوشی ما کدوم رو داره که من دانلود کنم؟
    QVGA/WQVGA
    یا
    VGA/WVGA
    ؟؟

---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------

دادا!

هیچگونه راه نداااااره!

دایی کیه باز می خوای مارو بزنی
    برای ویوا qvga...

داره خودمونی میشه Heidari1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اونو كه ميدونم از وايرلس ميشه استفاده كرد
    ولي من ميخوام از طريق كابل اينترنت بگيرم
    يعني هيچ نرم افزاري در اين زمينه نيست؟!!

براي ويبره گوشي هم راه حل نيست كه ممتد نزنه؟

ممنون

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منم بین همین دو گوشی مونده بودم... تازه اون اکسپرس میوزیک (5800 کوچیکا فکر کنم 5830 هستش) هم مونده بودم... ولی HTC خریدم.

5800 زود خستت میکنه! ولی این ویندوزه ... سگش شرف داره به 5800 تازه ارزونتر هم هست ولی هندسفری و رم هم بخوایی بخری تقریباً یه قیمته.

بازم خود دانی
    سلام
    من جواب اينطوري نميخواستم ....

يک جواب تخصصي ميخوام ...

به هر حال ممنون ...

داره خودمونی میشه Mahyar.Online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام آقا من می خوام Weather گوشیم تو تاچ فلو انیمیشن بشه ، تو یه گوشی دیدم وقتی بارون میومد قطرات می ریخت رو صفحه . کمکک

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    مرسی

سلام.

رام و ویندوز هر دو یکیه اما اینکه ارزشش رو داره یا نه بستگس داره به نوع استفاده شما و امکانات رامی که میخوای بریزی .اما در حالت کلی( 99% مواقع) شما با نصب رامهای جدید تر مقداری کارایی به گوشیتون اضافه میشه و مقداری هم فضا براتون آزاد میکنه.اما شما هر رامی( ویندوزی ) که بخوای بریزی حتما" توضیخاتی داره اونا رو بخون و با شرایط خودت تطبیق بده ببین برات خوبه که تعویض کنی یا نه.سرعت رو هم بسته به نوع رام میتونه بالاتر ببره( میتونه هم نبره و حتی کند تر بکنه).

با هر دو کار کردم ...

سلام.

شما میفرمایی گوشی کاربردی کار راه انداز میخواهید باید نوع کاربردتون رو مشخص کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد در حالت کلی خوب ویندوز موبایل در مورد برنامه های مهندسی و کاربردی یک سرو گردن بالاتر از سیمبیان هست اما بازم دلیل نمیشه برای شما بهتر باشه نوع استفاده و خواسته هاتون رو بفرمایید تا دوستان بهتر راهنمایی کنن.
    سلام دوستان

ممنون
    ياعلي
    سلام.

در مورد ویبره نمیدونم (چون با ویوا خیلی کار نکردم)ام در مورد اتصال به اینترنت از طریق کابل ,شما زمانی که گوشی رو از طریق برنامه اکتیو سینک با کامپیوترتون سینک میکنید اگر کامپیوتر به اینترنت وصل باشه ( دایل آپ یا ADSL یا.....) گوشی شما بصورت اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و با باز کردن بروزر رو گوشیتون میتونید به اینترنت وصل بشید یا با زدن گزینه آپدیت در برنامه هایی که این گزینه رو دارن برای آپدیت از طریق اینترنت اقدام کنید.

دادا!

هیچگونه راه نداااااره!

سلام.
    راه داره قربان .قسمت بالایی رو مطالعه بفرمایید.

13. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •