یه سؤال داشتم :
نوع ال ای دی های بکار رفته تو فیلیپس مدل 9704 که فول ال ای دی هم هست از نوع RGB-LED هستش یا W-LED
دوستانی که اطلاع دارند و مطمئن هستن لطفا جواب بدن . اگه از نوع RGB باشه دیگه اصلا تو خریدش شک نمیکنم .
سپاس![]()
یه سؤال داشتم :
نوع ال ای دی های بکار رفته تو فیلیپس مدل 9704 که فول ال ای دی هم هست از نوع RGB-LED هستش یا W-LED
دوستانی که اطلاع دارند و مطمئن هستن لطفا جواب بدن . اگه از نوع RGB باشه دیگه اصلا تو خریدش شک نمیکنم .
سپاس![]()
امير خان تا جايي كه من ميدونم اين تكنولوژي رو فقط سوني استفاده ميكنه و انحصاري البته مطمئن نيستم كتك نزني مارو
شما اينقدر اين تكنولوژي رو دوست دارين چرا به X450 فكر نميكنيد ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اولا اینکه ما مخلص شمائیم و دوما هم اینکه ما خودمون کتک خورمون ملس .
با X450 اصلا حال نمیکنم .
ضمنا فکر کنم توی شارپ هم از این تکنولوژی استفاده شده ، ولی فیلیپس رو نمیدونم هر کی فهمید به ما هم بگه . ثواب داره
قربونت برم سرور مايي اون ميشه ديگه (QuadPixel technology)RGBY
در ضمن به زندگي ما توهين كرديا يكي باشه طلبت![]()
Last edited by t_tanhayam; 07-07-2010 at 12:44.
تنها تلویزیونی که از تکنولوژِی RGB LED استفاده کرده سونی X450 بود و سونی هم این تکنولوژی رو Discontinue کرده چون هیچ مزیتی نسبت به W-LED نداره.
این عکس از کنفرانس سونی :
ممنون از شما و persiantoolsbaz دوستان عزیز.والا من که از شارپ هیچ تجربه و شناختی ندارم پس من به این اعتماد میکنم(40ex500).اگه میشه یه عکس ازش بذارین و بیشتر از مشخصات و قابلیت هاش بگین.ممنون.
اينجا رو بخونيد كامل مشخصاتش هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید خیلی سوال میپرسم.قیمت دقیقش چنده؟؟؟؟
lord عزيز حسب الامر فررمايش اساتيد در اين تاپيك در مورد قيمت نبايد صحبت كنيم
در اينجا مطرح كنيد ومدل دقيق خودتون رو بگين تا دوستان قيمت رو بگن ممنون برادر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
میشه لطفا یه توضیح کوچولو در مورد DLNA بدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)