مقایسه ال سی دی گوشیهای i8910hd با satio:
موفق باشید.![]()
مقایسه ال سی دی گوشیهای i8910hd با satio:
موفق باشید.![]()
اینجا باز سنسور نورش روشن بوده ؟ خب این سنسور هر چی نور محیط کمتر باشه نور ال سی دی رو هم کم میکنه که تو مصرف باتری صرفه جویی بشه و تا اونجایی که من میدونم تو گوشیهای اس ای نمیشه خاموشش کرد حالا اینو نمیدونم .. شما یه مقایسه تو روز روشن هم بکن تا ببینیم چند چنده !
به نظر حسگر عمل کرده چون عکس دو تا گل رو ببینید که یه جا فلاش خورده چقدر فرق کرده !
منم داشتم به همین فکر میکردم !! سنسور رو نمیشه خاموش کرد(حداقل تو ن82 که نتونستم)
راستی نینجا جوون ممنون بابت عکسا
اینجا بدون فلش هست که سنسور عمل کرده :
اینجا با فلش هست که سنسور نورو زیاد کرده ! تفاوتو ببینین :
کنتراست این 8910 هم خیلی زیاده ! اصلآ یه قسمتهایی از گل سفیده سفید شده
ولی باید قبول کرد با توجه به مانور دادن امنیا اچ دی که گفتن OLED هست و .... میبینید ال سی دی TFT سونی چیزی ازش کم نداره !
دمه سونی گرم
اینم نیمچه پریویوو و مثایسه GSMARENA از پیکسون 12 و ساتیو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه نمایش ساتیو واقعا خوبه . ولی بهراد از اون حرفا زدیاولی باید قبول کرد با توجه به مانور دادن امنیا اچ دی که گفتن OLED هست و .... میبینید ال سی دی TFT سونی چیزی ازش کم نداره !حاجی تفاوت از زیرزمین تا آسمونه
![]()
مخلصیم .
بازم بهراد فلش لحظه ای هست تا سنسور بخواد عمل کنه طول میکشه ... الان w910 دسته من تو نور خونه دستتو بگیری رو سنسورش بازم فرقی نمیکنه ولی تو روز روشن خیلی فرق میکنه .. با w508 که سنسور نداره مقایسه میکنم الان ال سی دی w508 خیلی روشن تره ولی تو روز ال سی دی w910 از w508 بهتر بود .. همین قضیه منو به اشتباه انداخت که قبل گفتم ال سی دی w508 از w910 بهتره ولی قضیش بر عکسه 910 بهتره ولی سنسورش منو به اشتباه انداخت .اینجا با فلش هست که سنسور نورو زیاد کرده !
مقایسه باید تو روز روشن باشه .
از چه نظر زمین تا زیر زمینه ؟؟
ببین نمیتونی به چشات اعتماد کنی ؟؟
توی همین عکس بالایی ! فقط کنتراست 8910 بیشتر هست از ساتیو !
بعضیا فقط دارن گول اسم OLED رو میخورن ! وگرنه تعداد پیکسل و برایتنس جفتشون یه اندازس
فقط کنتراست 8910 بیشتر که اونم دیگه شورشو در آورده ! دیگه عکس داره سفید میشه (یعنی شده)
من کاری با مقاومتی و خازنی بودنش ندارم !
ولی هر چی باشه و نباشه دیگه به چشامون باید اعتماد کنیم ! بیخودی بگیم ای OLED هست و ....
وقتی داریم میبینیم تفاوتشون رو اونم با چشم اونم توسط کسی که خودش 8910 داره (عکاس) باز بیاییم بگیم نه چون اسمش OLED هست بهتره
مثاله بارزش همین LED تی وی های سامسونگ هست که تو بازاره ! چون فقط اسمش LED هست و .... داره فروش میره
ولی دقت کردین که قیمت همین LED های سامی برابر LCD های سونیه از 1 ملیونی داره به بالا؟؟
LED سونی میره بالای 4 ملیون تومن !
آره ولی فک کنم نینجا با ن97 گرفتنبازم بهراد فلش لحظه ای هست تا سنسور بخواد عمل کنه طول میکشه ... الان w910 دسته من تو نور خونه دستتو بگیری رو سنسورش بازم فرقی نمیکنه ولی تو روز روشن خیلی فرق میکنه .. با w508 که سنسور نداره مقایسه میکنم الان ال سی دی w508 خیلی روشن تره ولی تو روز ال سی دی w910 از w508 بهتر بود .. همین قضیه منو به اشتباه انداخت که قبل گفتم ال سی دی w508 از w910 بهتره ولی قضیش بر عکسه 910 بهتره ولی سنسورش منو به اشتباه انداخت .
مقایسه باید تو روز روشن باشه .
اول با فلش فوکوس میکنه ! که سنسور تحریک میشه ! تا فوکوس کنه برایتنس زیاد میشه و بعد که عکس میندازه ال سی دی روشنتر هست (این زمان فوکوس با فلش روشن رو هم در نظر بگیر)
تو روز روشن (زیر نور آفتاب) که فک کنم بخاطر همین TFT بودنش OLED رو بذاره تو جیبش !
Last edited by R@R#M@N; 16-10-2009 at 23:08.
درباره سنسور خود نینجا جان توضیح بده بهتره ولی اگر ساتیو سنسور داره i8910 هم داره .
در مورد LED TV نظری ندارم . شما درست میگی![]()
راستی اون OLED نیست AMOLED هستشتفاوت داره کورم میکنه ! بازم نینجا توضیح بده بهتره
![]()
مخلصیم .
اين اسكرين سامسونگ بهتر هست! بايد هم باشه! ولي اون طوري من فكر مي كردم نيست
بيشتر دهن پر كنه
بله ! نینجاجان توضیح بده بهتره !درباره سنسور خود نینجا جان توضیح بده بهتره ولی اگر ساتیو سنسور داره i8910 هم داره .
در مورد LED TV نظری ندارم . شما درست میگی
راستی اون OLED نیست AMOLED هستش تفاوت داره کورم میکنه ! بازم نینجا توضیح بده بهتره
مخلصیم .
بله بله ! ال سی دی 8910 بهتر هست ! شما درست میفرمایید ولی بقول خودم و دیگران اونجوری که مانور دادن که 8910 فلان و بامان نبود ! بقول علی دهن پر کن بود !میبینم که طرفداران سونی بد جور قاط زدن بابا دیگه چرا اینقدر لجبازی دیگه همه دنیا دارند میگن هیچ گوشی در دنیا کیفیت نمایشگر 8910 رو نداره ...دیگه تعصب به خرج ندین دیگه کیفیت 8910 فوق العاده بالاتر از ساتیو هستش.......
البته ساتیو عکسهای بسیار عالی میگیره.....اینم نباید فراموش کرد...
کلا نباید زیاد این دو گوشی با هم مقایسه کامل بشوند
اما در مقایسه های برابر و یکسان برتری صد درصد با 8910 هستش......
کی گفته که این دو گوشی رو نباید با هم مقایسه کرد !
این دو گوشی دقیقآ یه سخت افزار ! یه نرم افزار رو دارن
چرا نباید با هم مقایسه بشن ؟؟
آها ! آره اگه بخایم از رو دوربین مقایسه کنیم همون پیکسون 12 هم فعلآ کم آورده چه برسه به این 8 مگاپیکسلی !
بقول یه بنده خدایی (متن خودشو میذارم) :
اگر تعصبی قضاوت نکنیم .الان هم فکر کنم 90 % مقایسه دو تا گوشی بر میگرده به عکسبرداریشون .اگر غیر از این فکر می کنید یه سری به مقایسه دو گوشی اینوویت و ان 86 بزنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)