4.79 گیگابایت
4.79 گیگابایت
عجیب !! برا من نسخه ی فشرده شده بود !! دانلود کردم با حجم 1 گیگبعد از نصب که خیلی هم زمان بر بود !
شد 4 گیگ !! نه کمتر نه بیشتر !! هیچی هم از بازی حذف نشده !!
.
راستی خیلی جالبه برام بازی با این همه جزئیات و بزرگی همش 4 گیگ !! خیلی فوق العادست واقعا !!
سلام
من سیستمم نسبت به system recommended بازی از نظر گرافیک و cpu یکم پاینتره
بازی کنده
لطف کنین کمکم کید تنظیمات بازیو چجوری بزارم که هم بازی روون شه هم گرافیکش پایین نیاد
گزینهایی که مهم نیستن خاموش باشن
با تشکر
سلام.
دوست عزیز، مشخصات سیستمتون رو لطف میکنید بگید؟
موفق باشید.
سلام من بازی رو دانلد کردم از یک سایت ایرانی معتبر
اولش یک steam نصب میکنه بعدش میخواد وصل بشه به اینترنت دانلود کنه من الان چکار کنم؟؟؟
فکر کنم steam رو آپدیت نمیکردی هم کار میکرد یادم رفته به کلی!
اینو بخون ببین چی میشه.
آموزش نصب :
پس دانلود بازی آنرا از حالت فشرده خارج کنید و توسط نرم افزار های درایو مجازی DVD را اجرا کنید .
فایل Autorun.exe را از داخل DVD مجازی اجرا کرده و Steam را نصب کنید .
پس پایان نصب Steam باید دوباره به DVD برگشته و بر روی فایل Steambackup کلیک راست کنید و گزینه Run As Administrator را بزنید .
حال محل نصب Steam را به برنامه بدهید تا نصب شروع شود و صبر کنید تا عملیات نصب به پایان برسد .
پس از پایان نصب باید به DVD برگشته و تمامی فایل های پوشه کرک را به محل نصب Steam ببرید و در پوشه Just Cause 2 آنها را بریزید .
حال می توانید بازی را بدون مشکل اجرا کنید .
برای کسانی که مشکل باز نشدن چتر و صدای دیالوگها رو دارن.
1-برنامه freearch رو از اینجا دانلود ونصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-فایل iso بازی رو mount کنید.
3-freearch رو اجرا کنید و فایل "speech-en.bin" که در فوادر اصلی فایل iso هست رو با freearch باز کنید.
4-داخل اون یک فولدر به نام sound هست و داخل این فولدر ،فولدر دیگه ای به نام fmod که در این فولدر دو فایل به نامهای "~ms.fsb" و"~pa.fsb" هست.این دو فایل رو استخراج کنید.
5-اسم فایل ms.fsb~ رو به Dialog_Mission Specific_eng.fsb و اسم فایل pa.fsb~ رو به "Dialog_PA_eng.fsb" تغییر بدین.
6-این دو تا فایل رو در Program Files\Just Cause 2\sound\fmod کپی کنید.
هم مشکل صدا و هم مشکل باز نشدن چتر حل میشه.
یه مرحله ک تو برف هسشو رد کردم ولی نمیدونم چجوری باید برگردم ب شهر ...
؟
اگه یادم نرفته باشه فکر کنم باید با هلی کوپتر بری...
اره ولی اصلا روشن نمیشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)