دیگه اینجوری ها هم نبود !
من خودم با کلت خیلی بهتر از بعضی مسلسل ها میزنم ولی خب بهتره پانک باستر فعال بشه
در ضمن امروز 2 نفر خارجی هم وارد سرور شده بودن و چجوری پیدا کردن سرور رو ؟
دیگه اینجوری ها هم نبود !
من خودم با کلت خیلی بهتر از بعضی مسلسل ها میزنم ولی خب بهتره پانک باستر فعال بشه
در ضمن امروز 2 نفر خارجی هم وارد سرور شده بودن و چجوری پیدا کردن سرور رو ؟
احتـــــــــــــمــــــــ ـــالا از طرِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِ ِِِِِِِِِِِِِِِِِِیــــــ ـــــــق gametraker
سلام
ممنون { براگــه خوم } ،پتچ رو دوباره دان کردم درست شد.
سرور چز لیست سرورهای سرچ شده بازی هست و لازم نیست حتما آی پی سرور رو برای وارد شدن پیدا کنید ... کافیه بر روی پینگ کلیک کنید تا بر اساس پینگ بهترین ها اول لیست بیایندو سرور ایرانی رو همه پیدا می کنند
این بازی طوری طراحی شده که سلاح ها خطای هدف گیری داشته باشند و تا یک رنج خاصی دقت قابل قبولی دارند چطور میشه با یک کلت که برای شلیک به فاصله چند متری طراحی شده یک تک تیرانداز رو که لا به لای درختان مخفی شده با یک گلوله هد شات کرد؟ در حالت عادی باید چند تیر به اطراف بخوره بعد شاید بشه قبول کرد طرف شانس آورده و یک تیرش هد شات کرده ولی این بابا چندین بار تک تیر منو زد که یک بارش با کلت بود و وقتی بهش گفتم Cheater دو بار منو از پشت دیوار زد که دیگه هیچ شکی در کد زدنش نگذاشت... ایرانی هم بود ولی اسمش رو نمیارم ....
ظهر یکی اومده اسمش kane3 بود اصلا من نمیدیدمش یه دفعه میمردم مشکوک میزد دو بار کشتمش ولی تا من زنده میشدم منو میکشت!!!
چرا لوش دادی؟ به هر حال بازی بدون پانک باستر و با وجود افرادی از این قبیل مسخره شده....
Last edited by hm741; 15-09-2012 at 15:25.
اسم اوردم که اگه از بچه های خودمه دلیلشو بگه ولی خواب حال نمیده اینجوری بازی کنی یه جورایی wtf هســـــــــــــتـــــــــ ــــــــــــــــش
تعداد کمی از ه.ک و چیت هایی که به راحتی با یک جستجوی ساده میتونید پیدا کنید و احتمالا این یارو KAN3 از بعضی از اینها استفاده می کنه:
Bone Aimbot – Aimbot targets and predicts all players.
Vehicle Aimbot – Aimbot targets and predicts all vehicles.
Aim Assistance – Invisible aimbot, shoot anywhere and kill people.
Visibility Tracing – Lock only onto players that are visible instead of aiming at players behind walls.
Autowall – Lock onto players through walls. (Only walls that can be shot through)
No Spread – Bullets all hit 1 spot, instead of spreading around.
No Shake – This feature removes the screen shaking caused by the No Spread feature.
Prediction – Aimbot predicts player movement in order to hit dead end.
Trajectory Aim – The aimbot will predict where the players going based on their velocity and your bullet speed.
Tactical Aim – Advanced 360 aimbot that targets players based on the greatest threat.
Smart Targeting – The aimbot will auto aim at who ever is the “Highest Threat” and kill them first.
Bulletdrop Correction – Aimbot compensates projectile drop in order to be able to hit targets miles away.
Auto Attack – Auto fires your weapon when aiming at a player.
Knife ---- – Instantly kill any player on the map using a knife!
Super Bullets – Allows you to shoot players behind walls.
One Shot Kill – Kill any player with a single bullet!
Instantkill – Instantly kills any single player on the enemy team.
Mega Kill – Instantly kills everyone in the opposite team.
Rapidfire – Fires 100 times more bullets than what you can normally shoot including unlimited ammo.
Customizable Aim FOV – (Field Of View) If you want to look legit, lower it, if you like to “Rage” put it at 360 degrees.
Customizable Aim Bone – Choose a bone to aim/shoot at.
Customizable Target Selection Method – Select how the aimbot picks targets (Closest Distance / FOV / Lowest Health).
Customizable Aim Key – Choose your own Aim key.
Customizable Tactical Aim Key – Choose your own Tactical Aim key.
Customizable Instantkill Key – Choose your own Instantkill key.
Customizable Mega Kill Key – Choose your own Mega Kill key.
Customizable Rapidfire Key – Choose your own Rapidfire key.
Customizable Max Aim Distance – Limit the aimbot to aim no longer than a specific distance.
اینقدر زیاده تعدادشون که همه شو پی ست می کردم فروم منفجر می شد.... یکی از این چیت ها خیلی جالبه خطرناک ترین سرباز رو که احتمال تیر اندازی به شما رو داره اتوماتیک هدف گیری میکنه روش
هکرها این چیت ها رو طوری ساختن که بایک کلید میانبر بر روی Numpad سریع فعال و غیر فعال می شوند.
حتی بعضی هکر ها مدعی هستند که پانک باستر هم نمیتونه گیرشون بیاره اگه این یارو از اون هکر های حرفه ای باشه که دیگه فایده نداره .... به نظرم هروقت اومد تو بازی باهاش بازی نکنید سنگین ترین
Last edited by hm741; 15-09-2012 at 19:38.
درسته
منم امروز حدود ساعت 11 و نیم تو بازی تنها بودم که وقتی kane3 اومد نمیدونم از کجا میزد !!
سریعا رفتم سرور vault !
باید پانک باستر فعال بشه و اگه کارساز نشد ای پی بن بشه !
کسی با KANE3 کار داشت
لووول ! من هستم
مشکلیـه آقا ؟!
بابا هدشات شدن که مشکلی نیست
تا باشه از این هدشات ها !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)